8 lucruri pe care nu a știut despre „optulea de milă ...“

Managerul de muzică Eminem și Director executiv „Eight Mile“ producător Paul Rosenberg a deschis opt secrete pe care nu le stii despre acest film.

1. Curtis Hanson nu a fost singurul pretendent pentru funcția de director.

Denni Boyl [viitorul director al filmului "Slumdog Millionaire"] a fost primul challenger. El a avut un nou, dur și agresiv stilul de filmare. El a venit la Detroit, dar Marshall nu a putut face prieteni cu el ca și cu Curtis Hanson, asa ca Boyle nu a devenit director al „Eight Mile“. Poate că ar trebui să aibă contact cu [Quentin Tarantino] - în momentul în care a fost foarte popular. Dar, dacă vă amintiți picturile sale, puteți vedea că acestea sunt prea nerealiste; Nu cred că s-ar potrivi pentru filmul nostru.

2. Jimmy "Rabbit", aproape a devenit un mesager.

Inițial, în conformitate cu scenariul mareșalului - care nu lucrează în fabrică pentru producția de piese auto, ca un mesager într-un hotel de lux țară. Taxa de iepure (B-Rabbit) - transporta bagajul oamenilor bogați. Și șeful său trebuia să fie un inamic chiar mai mare decât comandantul din fabrică. El a susținut că Jimmy nu va ajunge la nimic. A existat chiar și o scenă în care Rabbit șorț aruncă în șeful său. Curtis a vrut să facă mai colorat.

3. „Adăpost“ club a fost recreat atât în ​​interiorul cât și în afara.

„Shelter“, unde a avut loc toate luptele, a fost deschis pe site-ul clubului din [același nume] în subsolul Sala Sfântului Andrei din Detroit; și încă mai funcționează. Evenimentele care au avut loc în acest club de filmat au fost într-un pavilion de sunet Filmarea. Așezați scena finală a fost, de asemenea, artificială, și a creat în momentul de filmare în fața clădirilor. Oamenii călătoresc în jurul Detroit, în căutarea locului, dar ele nu vor fi niciodată în stare să-l detecteze.

4. singur Nasa «Made de Uita-te» aproape a căzut în coloana sonoră.

Chiar am dorit să ne fost pe coloana sonora. Am scos pe Steve Stout (fostul director al NASA), pentru a obține piesa. El mi-a trimis un «Made Tu Uită-te». Nu știam că suntem deja înregistrate pe cale ( «U vrea să mă») la muzica mareșalului. Eminem a ales pentru film, el a produs single, și a însemnat ceva mai mult pentru el.

5. Eminem însuși a adus intr-o forma fizica buna pentru film.

Înainte de a filma Eminem cea mai mare parte a mâncat gogoși, produse alimentare de la Taco Bell, Mountain Dew de băut. Dar el a vrut să fie în formă bună. Prin urmare, GM a petrecut o mulțime de timp de lucru pe o - pe o platformă, chiar a avut o remorcă specială, în cazul în care el ar putea antrena. Și, în cele din urmă el a realizat dorit Marshall - adus în formă.

6. Autoritățile au încercat să interzică scena Detroit cu arderea casei.

Când am încercat să obținem permisiunea de a filma scene din casă în flăcări, autoritățile au fost împotrivă. La acel moment, Detroit a fost confruntat cu problema de incendiere, una dintre cele mai grave sa întâmplat cu o noapte înainte de Halloween (noaptea Diavolului). În cele din urmă, autoritățile ne-au forțat să aleagă casa pe care au fost de planificare pentru a transporta într-un sfert de mărunțire vechi scoase din uz, și ne-a forțat să plătească pentru curățarea și amenajarea sfertului și face o donație la fondul de serviciu de incendiu.

7. instrumentals Eminem se atent selectate pentru film.

Marshall credea că urmărește O.C. «Times Up» și Mobb profundă «Shook Cele mai noi» sunt cele mai potrivite pentru lupte. El a mărturisit, când a Freestyle Hip-Hop magazin aceste piese pentru el au fost favorit. El personal a insistat că ei erau în film.

8. Numele filmului „8 Mile“, a fost selectat în ultimul moment.

Pe parcursul întregului proces de luare de film, ne-am planificat pentru a apela un film UDP: fără titlu Detroit Production (Nameless care prezintă în Detroit). Dar, în ultimul moment, poate trei săptămâni înainte de sfârșitul filmărilor, Curtis ne-a oferit numele de „8 Mile“. El a avut o idee bună de Detroit și știa că a însemnat 8 Mile. Am fost de acord imediat.

Bazat pe materiale de Paul Rosenberg. Traducere: Maria Sorokina

articole similare