Ghid auto regiunea Novosibirsk - Cascada Belovsky

Belovskiy Falls este un loc minunat pentru a vă relaxa cu o companie bună într-o zi de vară fierbinte. Este atât de minunat să înotați în fluxul de apă rece fără sfârșit și să vă bucurați de frumusețea incredibilă a naturii!

Această cascadă a fost mult timp un loc preferat de relaxare cu oamenii care trăiesc în apropiere. Și doar câțiva turiști știu despre acest frumos colț al naturii, probabil pentru că nu este încă pe hărți. Dar aceasta este o cascadă neobișnuită! Particularitatea sa este că se află într-o zonă plană. Sunt de acord că este foarte rar să găsim un astfel de fenomen?

Trebuie spus că această cascadă a fost creată de om, dar, fără îndoială, este una dintre atracțiile regiunii Novosibirsk! Deci, cum a apărut acest miracol? Sursa cascadei este un lac adânc - și un loc foarte frumos! Odată, în locul lui era o mină de cărbune. De-a lungul timpului, cariera a început să se spele cu apele subterane, iar muncitorii au trebuit să abandoneze acest loc prin împărțirea barajului cu una din laturile sale. Cu toate acestea, apa spălate și, ca urmare a căreia s-au format Belovsky Falls, de 5 metri înălțime!

Lacul avansat mare și pură, și datorită râurilor mici, care îl alimentează, nivelul apei este în creștere continuă, trimițând excesul peste pietre în jos, prin Belovo cascadă. La parter, deși curent și rapid, apa este destul de caldă, ceea ce face și acest loc neobișnuit! Puțin mai departe, în apă puțin adâncă, înot Chebaki și biban, dar nimeni nu se prinde, acestea sunt frumos bălăceală în apă, în principal, pentru a distra copiii, care au venit să se odihnească cu părinții. De asemenea, unul dintre avantajele acestui colț, este că aici nu se va vedea gunoiul lăsat de turiști, probabil pentru că o astfel de frumusețe, nimeni nu să strice mâna nu crește! Cei mai mulți oameni care au vizitat acest loc o dată, vin înapoi din nou și din nou, și, desigur, de planificare pentru a reveni din nou, nu înfundă această regiune cu adevărat pitoresc. Se speră că Belovo Falls a lungul anilor devin mai faimos, dar își va păstra frumusețea și puritatea sa, și că oamenii vor avea, de asemenea, grija de natura, pentru că totul este foarte ușor să se strice. Odată ce această cascadă a fost creată de către utilizatori și nu doresc să facă același oameni au distrus acest loc minunat.

Singurul inconvenient în vacanță poate fi zona din jurul cascada ca pietricele în picioare poate fi foarte ascuțit, astfel încât să fie atent dacă vă place să meargă desculț. Dar o mare cantitate de respect nu permite să strice impresia de restul, desigur, blocând mici dezavantajul că unele nu este un dezavantaj, deoarece este un moft, care poate fi ușor de corectat prin purtarea de papuci de cauciuc.

Dar, într-adevăr, locul este foarte frumos și demn să știu despre el, nu numai locuitorii regiunii Novosibirsk! Oamenii sunt atât de tentați să-și ia partea de hidromasaj în aerul proaspăt. La urma urmei, să stea sub spray de o cascadă într-o zi fierbinte - mai bine decât orice scaune de masaj! Aici puteți uita de agitația, o odihnă bună, bucurați-vă de soare în soare, și doar să se bucure de viață. De asemenea, oamenii sunt atrasi de curățări spațioase, perfect potrivite pentru o tabără de corturi. Vara, turiștii stau de multe ori în acest loc de câteva zile. Oamenii care doresc să-și petreacă noaptea în corturi, se bucură de sunete de apă, poate fi situat în apropiere de cascada, pentru aceasta există o mulțime de peluze foarte prietenos, la adăpost de lemn de mesteacăn, care le protejează de lumina directă a soarelui. Desigur, majoritatea turiștilor preferă să rămână peste noapte acolo. Dar oamenii care iubesc liniște și pace și doresc să se relaxeze departe de indiscrete oameni numai în cercul celor dragi pot găsi un loc minunat pe lac. Cu căutarea va fi nici o problemă, deoarece lacul este foarte mare, astfel încât să puteți alege un tihnite convenabil pe orice țărm, în cazul în care vor exista alte persoane.

Cascada și lacul înconjoară pădurea de mesteacăn, țărmul este curat, cu iarbă joasă. Rămâi acolo - plăcere!

Incredibilul Frumusetea este revelat la noi, și de la mal - uneori, dacă ești norocos, puteți viziona cum să înoate vidra, precum și curat, apa limpede poate fi văzută ca împroșcarea de pește!

cerul noaptea cu stele spumante și luna reflectată în lac, în dimineața este incredibil de păsări frumoase cântând, trezirea din somn. Pentru a satisface un zori ca mulți alții, ne amintim cu toții cum stelele părăsesc cerul, există roua, și de către adunarea zori lac este chiar mai uimitor, precum și întâlnirea apus de soare.

Cascada Belovo și lacul, care este sursa sa, merită, fără îndoială, o vizită la orice turist! Acesta este un loc unic! Cascada Belovo este situată în cartierul Iskitimsky din regiunea Novosibirsk. Cei cărora le place să vadă cascada omenească cu ochii lor și să ia proceduri de hidromasaj pot ajunge foarte ușor acolo.

Pentru a face acest lucru, de conducere traseu Novosibirsk - Barnaul între Evsin și Linevo, virați la stânga la semnul „Novososedovo - Legostaeva“. Apoi urmați acest drum spre satul Belovo. După ce a trecut drumul principal, virați la stânga la ieșirea, conduce de-a lungul lacului, prin pădurea de mesteacăn și peste un deal abrupt. Acum puteți configura tabără, grătare și gătești se bucură de vacanta!

Rapoarte de călătorie la cascada Belovsky

Ghid auto regiunea Novosibirsk - Cascada Belovsky

Marcat traseul de pe hartă și a aruncat link-ul cu prietenii:

Articole similare