10 ucigași adolescente celebre

7. Kenny Bartley ml. - la vârsta de 14 ani, Tennessee, Statele Unite ale Americii împușcat un director de școală și a rănit cei doi deputați. În total, el a fost dat de 45 de ani de închisoare, cu posibilitatea eliberării condiționate, după 29 de ani.

Nu cred că ar trebui, din cauza acestei experiențe).

Excluderea din echipa înlocuiește comunicarea cu persoanele care comunică cu ea însăși. Aceasta se numește meditație. Mai puțin comunica cu oamenii - mai mult decât crezi. Pe diferite teme. Ai construi lanțuri logice. Filosofstvuesh. Și mai departe pe.

Dacă stai cu tipii ăștia - ar fi exact la fel. Cresc - are loc, da, dar nu toate. Cineva nu a învățat să folosească creierul pentru scopul propus. Cineva chiar nu poate fi stăpânit examenul și studierea în șarașka a plecat de la casier McDonald.

Mulți oameni găsesc mântuirea, încep să ia în considerare alte, îmi pare rău bovine, prost, și, destul de ciudat, este de multe ori chiar adevărat).

Aici, întâmplător, este foarte important să se ajungă la un constructiv, dacă se întâmplă să ajungă la concluzia că, de fapt, ele sunt, în unele moduri mai bine decât tine, atunci du-te și învață / tren / este, în cele din urmă să devină de fapt o persoană mai bună. motivații frumoase pe care altii nu.

Cu toate acestea, există un alt punct important: mai devreme sau mai târziu, să fie incluși în echipa. Oamenii abilități, aptitudini de comunicare - sunt necesare. Acestea sunt, în general, toată lumea are - aveți o viață de a comunica și de a urmări modul în care comunică altora. În plus, aveți familie și prieteni, cei cu care ai deschis, și nu se confruntă cu dificultăți în comunicare.

Problema este doar pentru a le dezvălui. Pentru a afla cum să activați credibilitatea (nu doar încredere, și chiar mai mult, probabil) la alte persoane și să se simtă cu ei nu mai puțin deschisă și confortabilă.

Mai exact, ma ajutat la universitate. Băieții din grupul meu - cel mai minunat: 3 respect reciproc foarte mare, de sprijin reciproc întotdeauna. și așa mai departe.

Există o altă opțiune - o excursie pe jos. Este situat în / [altă parte] clubul turistic universitar și te duci cu ei într-o campanie, cu un cort și un foc de tabără, bine. Ea nu a observat modul în care va deveni deschis acestor oameni (în cazul în care sunt, OFC, bun)).

Ei bine, da, frumusete - un lucru foarte subiectiv. Deci, nu vă faceți griji despre asta. Mai mult decât atât, pentru persoanele pe care le cunosc frumusetea vine nu numai aspectul, dar, de asemenea, din cauza carisma, simțul umorului, încrederea în sine, minte. și mai mult. Chiar și crocodilul teribil (și tu, eu sunt sigur că nu este așa,) fată, în cazul în care devine sufletul companiei, va fi pentru întreaga companie, chiar destul de frumos.

Și da, voi da un alt mic, plus: sa observat că orice pikabushnik - este doar o colecție de mers pe jos de glume, povești bune, povești și altele asemenea. Și un simț al umorului Peekaboo antreneaza prea.

De ce sunt eu spun toate acestea. Și eu nu știu. Sper că vă place că va vreodată).

articole similare