Să rezuma. Și astfel încât să facă mai ușor de navigat, selectați pașii de bază și regulile pentru intențiile de creare și de punere în aplicare.
specifică în mod clar intenția lor.
„Declar intenția mea ...“ Pentru a face acest lucru, utilizați regulile de bază:
Regula 1: Intenția ar trebui să fie menționat în mod pozitiv.
Regula 2. Intenția trebuie să fie formulate în timpul prezent.
Regula 3. Intenția trebuie să fie formulate în prima persoană.
Atenție! Când declară intenția lor, apoi trece de la principiul abundenței - „Eu trăiesc într-un univers abundent!“.
Intenția ta trebuie să fie fermă! Aruncați orice îndoială și anxietate pe care le obține ceea ce vrei.
Pasul 2: Trimite intentia ta.
Creați o imagine luminoasă și clară a ei înșiși în viitor și ceea ce doriți să aveți. Vizualizați rezultatul final. Fă-o cât mai specific posibil. Folosește-ți imaginația, creativitatea și imaginația. Răspundeți la următoarele întrebări:
Cum știu că a primit / a obține rezultatul dorit?
Ceea ce văd, aud sau simt atunci când ajunge la obiectivul dvs.?
Care va fi comportamentul meu, gânduri și sentimente, atunci când am ajunge la starea dorită?
Intenția ta este de a vă încuraja să ia măsuri.
Voi sătura intenția de a emoții plăcute, pe care-l implica.
Intreaba-te la aceste întrebări:
De ce am nevoie de ea?
Dacă intenția mea de a proceda, ar da o plăcută și utilă, și oamenii din jurul meu?
Pasul 3: Determinați dimensiunea intențiilor lor.
Intenția ta este de a avea dimensiuni reale.
Acesta poate fi prea mare, și atunci ar trebui să fie rupt în mai mici, ușor de atins.
Poate că se el însuși un fel de obiectiv, va trebui să reafirme intenția sa de mai multe ori, până când ajunge la faptul că primul pas este de a lua dimensiunea reală, și va fi capabil să acționeze. Amintiți-vă de celebru spune: „Modul în care chiar și o mie de mile incepe cu primul pas“
Etapa 4. Determinarea resurselor necesare.
Ai toate resursele necesare pentru punerea în aplicare a planului. Puterea este întotdeauna în voi. Iar punctul de sprijin este întotdeauna în momentul prezent.
Este necesar doar pentru a avea acces la aceste resurse. Pentru a face acest lucru, întrebați-vă:
De ce am nevoie pentru a face intenția mea de a efectua?
Resursele pot fi interne sau externe. Resurse interne - este, de exemplu, o atitudine pozitiva, incredere, abilitățile speciale, cunoștințe și talente. Resursele externe pot fi bani, cunoaștere și comunicare. În orice caz, resurse externe depinde de convingerile tale interne.
Pasul 5: Determinați primii pași și începe să acționeze.
Dacă intențiile tale sunt serioase, definesc primii pași și acțiuni. Amintiți-vă, doar acțiunile sunt marcate.
Acțiunile tale trebuie să fie atât intern (pentru a scăpa de emoțiile agresive, lucrând cu gânduri negative și credințe) și externe (efort fizic specific, întâlnirea cu oamenii potriviți, și așa mai departe. D.).
Ia sută la sută responsabil pentru punerea în aplicare a intențiilor sale.
Toate evenimentele din viata ta, vom crea noi înșine, așa că nu mai vina, vina si retrimise. Nici tu, nici oricine altcineva este de vină pentru faptul că ai ceva acolo. Nu există nici o vina, la toate.
Ce ar trebui / ar trebui să facă pentru a obține ceea ce eu vreau?
Ce ar trebui să fie prima mea și pasul următor?
Și amintiți-vă! Din acel moment, așa cum ați declarat intenția, nimic și totul în această lume este dornic să te ajute. Toate forțele universului este de partea ta, dar în interiorul aveți toate resursele necesare pentru a atinge obiectivul.
Trebuie să joace un rol activ in viata. Acțiunile tale pe plan mental și fizic afectează anumite mecanism și de a activa puterea misterioasă și de neînțeles de intenție.
Calea ta ar trebui să vă aducă bucurie.
Intenția formulată în viitor, setați-vă sarcina de prezent, și, dimpotrivă, nu există nici o problemă în aceasta poate fi transformată în intenție în viitor.
Punerea în aplicare a viselor tale - o călătorie de la starea prezentă la starea dorită. Acesta este modul tau de viata. Imaginați-vă că în acest fel vor fi obstacolele pe care le sunt întărite și a făcut un puternic, întâlni oameni diferiți, de la care veți învăța ceva nou și îmbunătățit.
Trebuie să fie dispuși să facă călătoria. Și tu trebuie să creadă că obiectivul este realizabil și merită să-i pentru a realiza.
Fii curios și nu încetează să fie surprins!
Pasul 6. Identificați ce obstacole există în calea ta, și să le elimine.
Fă-l în avans, chiar și la stadiul de intenții. Acest lucru vă va salva o mulțime de probleme. Intreaba-te la aceste întrebări:
Ceea ce mă poate opri să efectueze intenția mea?
Care ar putea fi obstacole în calea mea?
Ce se întâmplă dacă intenția mea de a adverse se poate întâmpla cu mine?
Operarea cu gândurile tale-blocuri. Pentru a face acest lucru, schimba vechile credințe, negative și instalarea, și de a crea altele noi pe care le va aduce mai aproape de obiectivul tău.
Ce gânduri trebuie să se schimbe, de a crea altele noi, pentru a se apropia de obiectivul?
Pasul 7: Fii atent.
Ai nevoie de claritatea și sensibilitatea pentru a observa dacă promovează ceva ce faci, la ceea ce vrei.
Trebuie sa fii foarte atent la ea. Ascultați vocea intuiției și sentimentele tale. De multe ori se referă spre interior. Și, în același timp, să acorde o atenție la lumea exterioară, la comportamentul și reacțiile oamenilor. Păstrați-vă simțurile deschise pentru a observa că se deplasează pe calea dreaptă a intențiilor lor la rezultatul dorit. Fii atent la toate semnele pe care le prinde pe drum.
Pasul 8. Fii flexibil în comportament și de gândire.
Trebuie să fii persoană foarte flexibilă și să schimbe acțiunile lor până când se obține ceea ce vrei.
Există o regulă de aur: „Dacă ceea ce faci nu este de lucru, fac altceva.“
Dacă ușa nu se deschide pe de o parte, încercați să-l deschidă în alta.
Pentru a realiza intențiile lor, nu aveți nevoie doar de a auzi, a se vedea și simți ce se întâmplă, dar, de asemenea, să aibă o sursă de o varietate de reacții și să fie pregătiți să-și schimbe comportamentul.
Dacă nu schimbi comportamentul, vei primi întotdeauna același lucru.
Amintiți-vă! Controlul situației va fi singura persoană care are o mulțime de comportament flexibilitate.
Pasul 9. Aveți grijă de puritatea intențiilor sale.
Realizati ambiția de a fi benefic pentru tine și mediul înconjurător.
Amintiți-vă că intenția ta - nu este ceea ce doriți să obțineți în detrimentul altora. Asigurați-vă că intenția ta este în perfectă armonie cu tine ca persoană întreagă, și cu lumea exterioară. Ce obțineți ca rezultat, ar trebui să îmbunătățească nu numai viața, ci și viețile altora.
Pasul 10: Determinați locația și ora la intențiile sale.
Amintiți-vă! Intenția ta este efectuată la momentul potrivit și locul potrivit.
Dă subconstientul tau posibilitatea de a alege locul și ora de intențiile tale. Acesta calculează toate opțiunile posibile, în cel mai bun mod.
Doar rândul său, spre interior, pentru mintea subconștientă, și întrebați: „subconștientă, defini cel mai bun timp și cel mai bun loc pentru intențiile mele“