301 Redirecționarea în htaccess cu www fara www si spate, care este, modul de a face

Imediat am vorbesc de. Nu merge să redirecționeze în htaccess, dacă nu în Charite! Să-l facem programator. 301 redirect - nu va face haz de glume.

Un prieten de-al meu de optimizare a editat o dată incorect htaccess, și site-ul dracului toate clientului zburat. Spas Hoster, care a făcut de rezervă.

Ce este o redirecționare 301?

De asemenea, există alte redirecționări, cum ar fi 302 și 303 de redirecționare. Iată modul în care acestea diferă:

1. Permanent Redirect (301) înseamnă că pagina este mutat pentru totdeauna, în mod continuu;
  2. Redirecționarea temporară (302, 303 și altele), înseamnă că pagina mutat temporar.

Redirecționare temporară noua pagină nu „lipite“ nu exista inregistrari de pe pagina veche, și, în consecință, nici un premiu în promoție pentru această nouă pagină nu va fi. Dar DC este transmis ceva, motiv pentru care și dragostea lui SEO.

Aceasta se transmite pe redirect?

Ce este o redirecționare, se pare acum, să vorbim despre ce se transmite pe ea. În cele mai multe cazuri, este următorul:

• greutate Referențială;
  • site turistic (în cazul în scris Directiva gazdă Roboți);
  • Vârsta paginii, în cazul în care cele două pagini de pe același domeniu.

Când m-am mutat un portal mare, am fost transferat într-un domeniu nou, și poziția în Google este foarte mult diminuat, deoarece link-urile au fost pe domeniul vechi. Yandex a dat seama imediat că, deoarece acesta costă 301 de redirecționare, greutatea de referință sa mutat la un domeniu nou (sau el pur și simplu nu ia în considerare deja link-urile). Dar googol și a jurat nu a vrut să rang site-ul extrem. Apoi, avem toate link-urile s-au schimbat domeniul, și după câteva săptămâni a fost creșterea explozivă a pozițiilor în Google. Deci, nuanțele pot fi cu greutate legături de transmisie.

În același timp, chiar și un configurat corect prin intermediul redirecționării htaccess nu poate transfera:

• Sancțiunile, care au fost impuse pe domeniul site-ului (în cazuri foarte rare, sancțiuni, cu toate acestea, este încă pronunțată, în special filtrul rău Yandex pentru PF ieftin);
  • vârstă de domeniu.

În cazul în care 301 sancțiuni trecut, toți ar fi pus deja în jos de la ușile lor redirecționa către concurenți.

avertisment

Personalizează redirecționează numai după htaccess de rezervă. În caz contrar, există riscuri cu condiții de dezvoltare eșuate a crescut, ca prietenul meu de la începutul articolului.

Cerința obligatorie pentru Apache - prezența mod_alias module conectate și / sau mod_rewrite în fișierul php.ini. Aceste module sunt deja incluse în cele mai multe gazde de web, dar v-ar fi mai bine să se clarifice acest punct.

Codul de răspuns de la server de verificare

Dacă ați ajuns pentru a pune jos o redirecționare - apoi verificați dacă totul se face corect.

Dacă pentru tine această opțiune nu se rostogolește - utilizarea Bertalom. Este un clasic!

Exemple practice de utilizare

Codul permanent Redirecționarea este cel mai des folosit în astfel de cazuri:

1. Modificarea domeniului.
  2. Lipire domeniu fara www domenii www.
  3. Transferarea anumite pagini ale site-ului dvs. la o nouă adresă URL.

Apropo, dacă pur și simplu ștergeți pagina, atunci puteți pierde inbound link-uri către acesta. Vă sugerez că, dacă ștergeți pagina pentru a aplica redirecționează la pagina principală.

Cum se introduce codul în htaccess

Deci, acum ca de fapt, pentru a face o redirecționare în htaccess. Ei bine, trebuie să deschideți fișierul în primul rând, și apoi gândiți-vă cum să facă o redirecționare. Conectat prin FTP (Filezilla de exemplu) pe site-ul nostru Web, deschideți fișierul prin intermediul unui program de Notepad ++, se introduce codul corect, salvați. Dacă ceva este greșit - este derulată înapoi. Dar, din nou, cel mai bun lucru pe care îl va face programator.

Coduri pentru a insera

Ca nu cumva să vă tupili cu privire la modul de a crea o redirecționare 301, puteți utiliza aceste coduri.

Pe de o pagină la alta

Cât de ușor să redirecționeze la WordPress: utilizați plugin-ul redirecționării

Pentru WordPress, recomand plugin redirecționării. Ce este? Este ceva să se bucure de o bucată de tort. Vidoz în limba rusă acolo, dar, de asemenea, în versiunea în limba engleză este clar cum să redirecționeze folosind această funcție:

La sfârșitul

Dacă nu sunteți un programator, dar SEO și webmasteri, dacă auzi acele cuvinte supărătoare, ca o redirecționare de server, șir de interogare, antet php, locația - condimente încredere, te rog. Nu te pune cu redirecționări.

Ieftine și funcționează, fără a cădea, și hemoroizi. Am început cu el

Și eu sunt inclusiv. Acestea sunt numărul 1 în ceea ce privește fiabilitatea și loțiuni

Că am scris sute de texte. Refam da sfaturi cu privire la Skype

301 Redirecționarea în htaccess cu www fara www si spate, care este, modul de a face

Asta sunt eu. Am experiență în promovarea unor proiecte mari (mai mult de 15K pe zi) unici, dețin o mică rețea de site-uri proprii.

articole similare