22 reguli de aur de afaceri în limba ebraică

22 reguli de aur de afaceri în limba ebraică

Cu siguranță, fiecare cu care se confruntă în viața lor cu întrebarea de ce atât de mulți antreprenori de succes evrei - ceea ce fac și ceea ce trebuie să realizeze astfel de succes similar.

În tot acest hype o mulțime de stereotipuri evreiești, și nu atât de mult faptele. Să începem cu faptul că cel mai bogat evreu este fondatorul Oracle, Larry Ellison și el cel mai bogat Forbes are doar un loc 6-a. Dar, în orice caz, nu există nici un fum fără foc. Atitudinea față de bani și afaceri este consacrat în Scripturile Ebraice, care de mii de ani și de aceea cultura a păstra și de a crește bogăția acestei națiuni este cultivată la toate nivelurile.

Deci, poate că acestea sunt de obicei transmise genetic de la o generație la ceilalți evrei, poate crea situația financiară uriașă? Acest lucru nu este scris în manualele de marketing, dar marea majoritate a elitei de afaceri din lume respecta regula de aur, care sunt stabilite în cartea „Business în aramaică. 67 reguli de aur ".

Am ales 22 dintre ele cele mai interesante reguli de afaceri în ebraică, și calitățile pe care ar trebui să fie cultivate de către fiecare antreprenor:

1. Să colegi proprietatea ta va fi la fel de scump ca și dumneavoastră. Nu contează ce partener de afaceri, un evreu este una dintre cele mai decent. Din propria mea experiență și experiența de cei dragi pot spune ca acei evrei care se confruntă viața noastră cu mare respect proprietatea și succesul relativ al familiei mele
  2. Nu pierde timpul. Gândește-te cât de mult timp ne petrecem în zadar, de așteptare pentru transport, nechibzuit prosizhivanie on-line - fiecare moment este un dar și acest moment ar trebui să fie cheltuite în mod util. Ieri am fost toată ziua gândesc la această expresie, și a citit câteva parabole hasidice pe această temă. Prin urmare, încep un experiment cu timpul în săptămâna viitoare
  3. Stai departe de vecinul rău. De ce o astfel de locuințe scumpe în centru. Deoarece locuințe este de 50% din cauza cine este aproapele tău. Cum mai bine pentru a începe ziua - pentru a satisface Vitaliya Klichko într-un ascensor sau o femeie în vârstă de depresie cu 10 pisici?!
  4. Nu spune nimic, dacă nu ai nimic de spus
  5. Lucrați până la lumânare arde. În cazul în care lumânare noastră (viață, dorința de a lucra, dorința de a crea) este încă de ardere nu se poate opri - este necesar pentru a merge mai departe
  6. Să-i dăm bani în vremuri dificile. Aceasta este o investiție în viitorul omului, iar investiția cu cea mai mare rentabilitate a capitalului investit
  7. salut întotdeauna cealaltă persoană
  8. Toată lumea merită recunoștința
  9. Ei știu că o astfel de bogăție. Acest subiect voi dedica un post întreg, deoarece el ar dori să se determine pentru ei înșiși ceea ce este bogăția. În acest moment, cred că pentru a fi bogat este de a avea 5 milioane de dolari, dar mi-a plăcut o altă variantă pe această temă - înțelepciunea evreiască - „cel care este bogat este fericit că are“
  10. Furt de timp - un hoț, precum și furtul de bani. Am limitat comunicarea cu acești oameni la un nivel minim. Poate că e crud, poate fi rău, dar de gestionare a timpului este înrudită cu miliarde de gestionare
  11. Plătiți angajați la timp
  12. nu ar trebui să spun ceea ce cred
  13. Uneori trebuie să dea mai mult decât suficient, dacă doriți cu adevărat să dea suficient
  14. Angajatorul trebuie să știe cum să trăiască un angajat
  15. Dacă cineva vrea să te omoare, să-l omori mai întâi
  16. Învață să vorbești - Am nevoie de pas cu pas peste mândrie
  17. Lăsați cuvântul, nu un jurământ te obligă
  18. Niciodată nu insulta cealaltă persoană
  19. Planificați-vă viața
  20. Răsplătiți-vă pentru lucrare bună
  21. Consultați toate celelalte cazuri
  22. Uita-te pentru echilibru în viață

Înțelepciunea evreiască ajută o persoană pentru a obține nu numai o poziție înaltă în societate, dar, în același timp, trăiesc în conformitate cu legile moralității și lumii cu alții.

PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓

articole similare