București. Tinichigeriei terasament. Confortabil, svezheotremontirovannaya apartament în celebrul mare creștere. Corespondenți „7D“ - primii ziariști invitați să viziteze Moscova, în casa unui misterios Petersburger Dmitriya Nagieva. Noi vorbim. Dintr-o dată o mărturisire neașteptată: „Sunt plin de complexe.“ Este ciudat să aud asta de la un actor și om de spectacol, care a fost înrădăcinată imaginea persoanei cinic, zloironichnogo de multe ori controversat ...
- Și de ce te-ai despărțit Cyril mama?
- 12 ani am trăit în armonie perfectă. Dar ceva sa întâmplat, unii dintre noi cu ceva nu a reușit, pentru că în timp, o relație între noi, în care a devenit clar: împreună vom mai rău decât în mod individual. Nu pot spune că acum unii dintre noi regreta incidentul. Nu. Ei bine, cunosc unul pe altul de-a lungul anilor de viață comună, amândoi știm că, dintr-o dată se va întoarce în trecut este acum, din nou, a început ocazional și fără a zgâria reciproc obraz și rupe parul. În acest caz, atunci când Alice și cu mine există nici o problemă, vom găsi cu siguranță pe noi înșine în apropiere. Întotdeauna.
- Ea nu devine un motiv de divorț excesiv de iubitoare?
- În cuvintele lui Mihail Mihaylovich Zhvanetsky, vreau să fiu credincios unei singure femei, iubitoare singura ei, dar nu întotdeauna se pare. Pentru aceasta, după cum arată practica, de multe ori pedepsirea vieții, dar în același există unele momente pozitive. Eu însumi, de altfel, este foarte gelos - gelos de tot: la post, la locul de muncă, la glorie, la venituri. Și Alice a fost mereu gelos salbatic, mai ales în perioadele de mare faima - atunci când ea a fost numită cea mai frumoasă femeie din Sankt-Petersburg, astfel obținem un DJ al orașului. Și dacă eu sunt pentru ea către exterior fericit, interior încă efervescent. Ca să nu mai spun că am fost scos din șa, dar a fost început să se agită cu precizie. Ca în cazul în care a stimulat - în mod constant doresc să fie mai mult succes, mai multe și mai popular. Din fericire, am făcut-o ... Dar, de fapt, în ceea ce privește relația dintre bărbat și femeie, am propria mea teorie: femei și câini au nevoie pentru a educa atât de ușor.
- Ie.
- De ce ești așa de speriat? Este de a educa. trebuie neapărat să fie, la figurat vorbind, un bici, pe care ea se teme, altfel chiar o femeie foarte inteligent în cele din urmă relaxează și se așează pe gâtul unui om. Din moment ce mintea lui Alice, bine, este de acord acum în mare parte cu mine. Încearcă să înțelegi ce vreau să spun. O femeie rară poate transporta printr-o lungă perioadă de timp pentru a comunica o înțelegere a omului, soțul, iubitul nu era tata. Ei bine, eu nu voi da o garanție că aparține o dată iubita lui și pentru tot ce a avut nicăieri pe ea nu merge nicăieri. Deci, sarcina sa - pentru a încerca din greu pentru a păstra sentimentul meu inițial de iubire. Samyang încerca întotdeauna să păstreze o chiar și după o lungă perioadă de timp sentimentul de un iubit, sau devine trist, sentimentele du-te și toate relațiile - lipsite de valoare. Și vreau să, și după trei ani, și șapte și treisprezece o iubesc fiecare deget, fiecare linie. Dar, de multe ori femeile neglijează menținerea acestei relații de noutate. Deși au mult mai multe modalități de dovedit de secole. Ce pot face oamenii? Ei bine, trage burta, bine, utilizați un parfum bun. Și o femeie are un milion de timbre - aici și set frumos de ciorapi, si un set de lac de unghii, precum și diferite nuanțe de ruj și lenjerie rafinate ... Nu neglijați aceste lucruri, și șterge-le din viața de familie! Vorbește cum ar fi, mă iubesc pentru ceea ce sunt, - rahat, a venit cu bolșevicii. O femeie nu ar trebui să ne permitem să fim razdryzgannoy, dezordonată, neingrijit. Este mai bine pentru a obține până la 10 minute mai devreme și se pune în ordine. Și omul va fi atras de ea. Dar există un alt punct. Dacă subiectul tuturor vorbăria iubit despre, să zicem, Kuindzhi, aceasta ar trebui să știe cel puțin cine este el. Și un prieten la povestea lui Charlie Chaplin ma întrebat: „E încă în viață?“ În prima lună de astfel de conștiință lipsită de griji poate părea drăguț, dar dacă o lipsă totală de erudiție va continua în viitor, omul va deveni plictisitor ... e conversație complicat. Bineînțeles că nu știu rețeta, cum să mențină o relație de ani de zile, dar am înțeles un singur lucru: acest lucru ar trebui să depună eforturi pentru.
- Cum vă atrag femeile și în cazul în care, mă întreb, ești familiarizat cu ele?
- (Cu un oftat.) Iadul atrage! Uneori, unele prostii. Oh, cum a uitat! Oh, Doamne, asta a spus, ce adâncimea în interior, ar fi necesar să sape adânc. În plus, am, de asemenea imaginație. De la lipirea de sub fustele genunchiului poate în cap astfel nafantazirovat. În ceea ce privește dragostea, atunci totul este simplu: există spectatori, au partenerul tau pe scena, există administratori în cadrul echipajului -, dar niciodată nu știi unde poți întâlni o femeie frumoasă! Opțiunile sunt una mai multe, și foarte grele n-am avut. Un alt lucru pe care am fost mult timp nimeni familiarizat la contactul apropiat, pentru că acum am o femeie cu care suntem, ca să spunem așa, încercând să palmă ușor împreună ceva ca o relatie serioasa.
- Pentru că am ales profesia în sine, în mod conștient, știind foarte bine că publicitatea - partea sa integrală. Și o altă persoană astfel de costuri nu le place munca mea. Ea vrea să meargă în condiții de siguranță la brutărie, fără a tras, preluat. Sa întâmplat că, în ultimii ani, în strânsă legătură cu mine sunt femeile care nu sunt pe publicitatea sufletului. Dar eu promit: la rubrica „Oscar“ pe covorul rosu, nu voi fi singur.
- Între timp, până când nu se ajunge la „Oscar“, nu sunteți de gând ca poate suna ciudat, pentru a începe o familie?
- Trite aduc doar în fiecare noapte de la club de unele noi „capra“. Și pentru a crea o familie adevărată, așa cum se dovedește, cel mai dificil lucru din viață. Și nu este nimic banal să nu spun sincer altora: „Nu, băieți, nu pot sta cu tine, deoarece casa de așteptare pentru mine, draga mea.“ Și, de fapt, mai mult decât orice altceva doresc mai mult pentru a merge acest lucru foarte Doucet. Și după ce a sosit, să se bucure de fiecare minut de comunicare cu ea. N-nu, nu e siropos.
- Deci, vis de o casa. Probabil așa, și a luat un apartament în Moscova?
- Deci, se pare că acum eu practic locuiesc aici, în capitală, dar, în mod paradoxal sună, casa ta încă mai cred București. Un apartament la Moscova, trebuie să are propria bază de date pentru locuințe. Pentru a nu fi în hotel pentru apeluri prostituate: „Bună ziua, ați dori să se relaxeze în seara asta?“ Am trecut prin toate acestea au avut loc timp de mai mulți ani, iar acum nu-mi place.
- Și vă place în continuare femeile, și nu numai pe cei care iubesc bani. Nu e de mirare mulți oameni suna frumos, sex simbol show business rusesc. Spune-mi, și ei înșiși, atunci când în aspectul oglindă, ca tine?
- amintesc destul de des, dar întotdeauna: la modul în care până în prezent uite, am făcut eforturi serioase. De exemplu, știind că tendința lor foarte activ pentru a câștiga în greutate în mod constant în mare măsură mă limitez. În general, în mine dorința foarte prostesc de a fi diferit de ceilalți. Deci, în primul rând, am avut de mult păr lung, un capac de tricot pe cap târât. Dar când am observat că, după programul „Windows“ multe lider crescut, de asemenea, părul lung, am decis să fie tăiate, și scurt. Deci, ceva timp va fi din nou diferit de majoritatea. Știu că mulți oameni cred că, experimentarea cu păr, am încercat într-un mod de a acoperi fața locului chel incipiente. Această percepție greșită. Desigur, ca orice om, nu vreau polyset. Și dacă se întâmplă, poate voi merge chiar la un transplant de par. Deși există o astfel de problemă în fața mea nu este în valoare de ea - acele pete chel care au deja, dețin, de la 26 de ani și până în prezent nu va accesa cu crawlere. Un lucru deosebit de frumos este că, cu femeile forma coafurii nu afectează - ei nu observa. Deci, aceasta nu este o tragedie are loc. Dar, în general, eu sunt foarte mult percep punct de vedere emoțional, în mod constant nervos, și fără motiv. Ce se poate face - o caracteristică a naturii. Viena, desigur, mai mult pentru el însuși nu dezvăluie, dar îngrijorat teribil. Când a distribuit aceasta Viktoriey Tokarevoy, ea a spus: „Acesta este un tânăr, Dima, e pasiune!“ Ei bine, dacă da, atunci, tot ce am nu este atât de rău.