5 femei de succes cu privire la modul în care să învețe să câștige

„Cum o fac? Care este secretul succesului lor necalificat „- suntem nedumerit, de cotitură paginile“ „mass-media lucioase. Între timp, de-a lungul lumii, femeile cu nume celebre a jucat sute de spectacole, competiții și evenimente sportive, dragoste, dans câștigătoare, dau naștere la ... Care este secretul farmecul lor și averea absolută? Ce obiective ajung la cei care cunosc prețul succesului? Renunță la orice, iar dacă refuză calea spre victorie? Aici este rețeta de succes a celebra actrita, campion olimpic, dansatori, modele si castigator concurs de frumusete Română - 5 femei de succes vorbesc despre modul de a atinge succesul și să învețe cum să câștige.

Femei de succes: Secretele victorii

eroina noastră nu se naște câștigători, dar ele sunt din oțel. Ei au învins frica lor, slăbiciunile lor și ei înșiși. În scopul de a câștiga, au trebuit să renunțe la o mulțime. Ei știu foarte bine ce muncesc din greu, nopți nedormite, lupta neîncetată cu ispita. Toate acestea - pentru un scop care trebuie atins. Pe măsură ce aceste femei au reușit să devină de succes și să învețe cum să câștige?

campion olimpic, câștigătorul emisiunii „Top model în limba rusă“, câștigător al Concursului International de Balet, „Frumusețea România“ și actrița internă, care este bine cunoscut la Hollywood, a descoperit secretul succesului său.

Olga Kuzhelev (campion olimpic la înot sincron, o lume multiplă și campion european): „! Prima victorie, atunci oamenii“

Când am câștigat ... primul gând a fost: „Asta e! Peste tot! Ura!“. Am strigat cu bucurie că sa încheiat în cele din urmă această cale dificilă, m-am descurcat responsabil și a câștigat. Când eu sunt în picioare pe un piedestal, foarte mult ca acasă pentru a împărtăși emoțiile lor cu prietenii și familia.

Am câștigat, pentru că ... a fost în stare să se, îndoielile lor, slăbiciune, dorința de a învinge renunțe. Sunt bine pregătit pentru această victorie. Am comportat într-un anumit cadru, în mare parte sa limitat, de exemplu, în relațiile cu sexul opus. Prima victorie, și apoi omul!

Chiar am ajutat că am crezut în familia mea: mama mea, antrenorul meu - am putut să nu-i lăsa în jos

Dacă ați pierdut ... la nivelul echipei naționale de juniori, în plus față de grup, am vorbit, de asemenea, într-un program solo. Am prezis un mare viitor. Dar, de câteva ori am pierdut Natasha Ishchenko. Pentru mine a fost un șoc, o dramă personală. Imediat după aceste lansări s-au schimbat regulile, iar în competițiile internaționale pot participa la un singur solist. Șansa de a „câștiga înapoi“, nu am fost dat. Cred că sunt încă îngrijorat de această înfrângere.

După victoria ... a fost o perioadă în care nu am vrut nimic. Am câștigat la Jocurile Olimpice, a fost atins obiectivul. Ce urmează? Doar începe să trăiască fericit. Cel mai important eveniment - nașterea copiilor mei. Nici măcar nu știu cum am trăit fără ele înainte. Acum, în capul meu singurele. Nici medalie în lume nu poate fi comparat cu bucuria maternității! Copii - victoria mea final!

Secretul meu de succes ... trebuie să stabilească obiective, priorități și să le urmeze. Auto-disciplina, în primul rând.

Mariya Lesovaya (câștigătorul emisiunii „Top model în limba rusă“): „! Pentru a câștiga, trebuie să mergi împotriva regulilor“

Când am câștigat ... am fost în stare de șoc! La proiect au existat atât de multe fete frumoase, ideale în toate privințele. Nu m-am așteptat ca voi primi coroana câștigătorului! De îndată ce a aflat despre rezultatele emisiunii, ea a sunat părinții ei. În noaptea aceea mama dansa pe masă, a sărbătorit victoria mea!

Am câștigat pentru că ... am caracter. Modelul - nu este doar un setări echilibru ideal. Această capacitate de a-și apăra punctul de vedere.

Dacă ați pierdut ... deci nu vor fi alte competiții. În plus, cei care pierd sunt uneori mult mai mult succes și câștigătorii mai fericit. Totul este relativ.

După victoria ... viața mea nu sa schimbat prea mult. Am continua să lucreze ca model pentru propria lui plăcere, dar nu cred că e ocupat cu cariera sa. Mai degrabă, este un hobby de-al meu. Poate că, dacă am vrut în mod deliberat pentru a atinge înălțimi mari în afaceri și a dorit să fie cunoscut în întreaga lume - viitorul ar fi fost diferit. Recent, a deschis un salon de înfrumusețare. Vreau fetele din Romania sunt cele mai frumoase!

Secretul meu succesului ... pentru a merge împotriva regulilor și să fie întotdeauna singur. Pe acest proiect, mi sa spus totul: „Maria, modelul ar trebui să meargă pe urmele lui.“ Și am fost difuzate din greu în pantofi de gimnastică. Timpul a trecut, și a devenit meu „truc“.

Alina Somova (castigator al International de Balet Concurentei Vaganova-prix): «Victoria nu ar trebui să fie ușor„!

Când am câștigat ... de fiecare dată când am câștiga, eu sunt mulțumit de mine! Am putut! Am obținut această victorie, acest gol. Deci, este timpul pentru a stabili un nou obiectiv și să depună eforturi pentru ea! Nu poți culca pe lauri.

Am câștigat pentru că ... o mulțime de muncă. Fără muncă, fără perseverență, nimic în această viață nu este atins. Nu puteți simți rău pentru tine. Dacă aveți un gol, du-te pentru ea prin „nu se poate“ și „nu vreau“. Win, numai cei care cred în visele lor și să muncească din greu! Eu cred că oamenii care sunt câștigătoare „accidental“, fără a rupe în sine, fără a aplica la acest efort deosebit, poporul căruia brusc „bombardat“ o mulțime de bani sau de a câștiga în orice competiție - aceasta este poporul cel mai nefericit din lume. Ei nu simt gustul victoriei, ei nu au înțeles ce înseamnă „pentru a câștiga printre lacrimi.“ Câștigătoare ar trebui să fie ușor! Fiecare din victoria mea - o victorie asupra lui însuși și propriile sale slăbiciuni.

Dacă ați pierdut ... atunci ai nevoie pentru a crește sarcina. De lucru chiar mai greu! Lucrul pe greșelile lor.

După ce a câștigat ... voi continua să lucreze! Pentru că nu se poate coborî la bar. În balet aveți fie prima sau ultima pe dreapta, în rândul din spate! Pentru un moment, mă relaxez, și a pierdut. Întotdeauna am vrut să fiu cel mai bun. Și de dragul scopul lui gata să sacrifice mult.

De exemplu, nu-mi amintesc ce gustul de prăjituri sau plăcinte. Eu nu le mănânc mai mult de 20 de ani. M-am interzis să fiu dinte dulce.

Secretul meu de succes ... eu pot fi diferite. Pot să întruchipeze roluri și imagini diferite. Nu mă tem să fie amuzant pe scenă și în viață. Cel mai adesea, desigur, dans și eroine romantice suferință. Dar există și alte imagini. In baletul „Micul ghebos Horse“ Eu dansez Tsarevna. Ea a înălțat, dar este amuzant și natural. Sunt curios să dansez astfel de părți, care pot dezvălui o nouă parte. Părțile care fac munca mai mult pe ei înșiși.

Oksana Akinshin (actrita, castigator a numeroase premii prestigioase și premii): „Profesionalism și taxa de bună - garanție a victoriei“

Când am câștigat ... întotdeauna frumos să fie în primul rând, pentru a fi cel mai bun. Dar pentru mine este mult mai important să fii tu însuți. Nu carieriști și ventilator de cinema. Fac un film pentru bani, nu de dragul victoriei.

Am câștigat, pentru că ... eu sunt un profesionist în afaceri. Când văd lumina reflectoarelor, am arata directorul ceea ce vrea să vadă. Pentru a avea succes în profesia ta, trebuie să lucrați, nu să trăiască cu munca lor. atașamentul emoțional excesiv la locul de muncă devine doar în calea spre succes și victorie.

Dacă sunt pierdute ... nu contează. Principalul lucru este că stai un câștigător pentru sine și pentru cei dragi.

După victoria ... numele meu a devenit un brand, și am oferi roluri chiar mai neinteresante! Nouăzeci la sută din materialul care este oferit, din păcate, talent. Aleg roluri bazate pe numele directorului, al distribuției. Nu reda filme cu oameni necunoscuți actori necunoscuți. Sunt pur și simplu nu sunt gata să-și petreacă timpul pe proiecte dubioase. Aș prefera să petrec timp pentru a discuta cu copiii mei.

Secretul meu de succes ... Eu lucrez doar cu profesioniști. Profesionalism și taxa de bună - garanție de victorie!

Katya Millen ( „Beauty din România“): „Sunt inspirat de dificultățile!“

Când am câștigat ... în final, am relaxat. După discurs, m-am simtit oboseala incredibil. Desigur, aștept cu nerăbdare să coroana câștigătorului, dar principalul era încă victoria internă asupra eului. Am dovedit mie însumi că pot câștiga!

Am câștigat pentru că ... ia învins frica lui. Esența de concurs de frumusete - arată-te ca ai considerat demn printre cele mai bune. Trebuie să fie perfect în toate axele și în toate dimensiunile. Acesta nu este doar aspectul, ci și armonia interioară, caracterul complet și integritatea. Aparent, ești ca un șir întins, ca o tigroaică, gata să sară - perfect, puternic, Fermecatoare. Și într-o rafală de emoții și sentimente - teama, nesiguranta, oboseala, au nevoie de timp să se înece afară și să-ți spui: „Eu pot!“. Mă tem cedă picioare, dar radiez liniștea unui călugăr budist. M-am simțit prinsă și lipsit de tact, dar a fost mândru Regina mers. Numai cei care sunt capabili să câștige temerile lor, se pot simți gustul victoriei.

Dacă ai pierdut ... te ridici și du-te mai departe! Un rezultat negativ - același rezultat, care poate fi transformat în avantajul lor. La urma urmei, ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici! Desigur, pentru a atinge obiectivul dorit, trebuie să facă un efort și de luptă. Dar dificultatea nu mă sperie, și să inspire.

După victoria ... Eu nu sunt boala înstelat bolnav! Sunt mândru de victoria mea, dar nu se întoarce în jurul valorii de mândrie imensă și snobismul. Este o oportunitate de a crește, de a deveni mai bine, pentru a schimba lumea din jurul lor, pentru a merge mai departe.

Secretul meu de succes ... într-o căutare constantă pentru auto-dezvoltare și auto-educație. Frumusete - este munca de zi cu zi. Date naturale este important, dar mai important decât de auto-disciplina și îngrijirea zilnică a propriei lor aspect. Tratamente de înfrumusețare, sport, dieta - toate acest lucru este necesar. Și în fiecare zi trebuie sa bei 2 litri de apă curată. Aceasta - principala mea de frumusete secret.

articole similare