De îndată ce vremea rea astfel încât Internetul este pierdut! Se simte ca nu suntem pe continent, și nordul îndepărtat. În cazul în care, și nu poate contact cu solul. Cred că Robinson, dacă am fost un internet de auto-a făcut, într-adevăr a mers mai bine Vega-Snezhinsk. Cabluri te rupe și stick la modem. Internet acolo ca un aparat de radio în anii '30 - nu peste tot.
Cu astfel de prețuri și de o calitate nu Internet, cred că, chiar și în Africa! Doar e de rahat, și de orientare (și ei spun că eu Zheleznov) despre orice nu-mi pasă, doar rândul de bani. Pe concurenții continent le-ar fi zdrobit pentru o lungă perioadă de timp, chiar și în urmă 5 ani ca, în cazul în care nu mai mult. oamenii învechite și de servire. În cazul în care pauza de peste week-end, strigând pază și așteptați două săptămâni până când reparate (reparațiile aparent o singură persoană în întregul oraș).
lucrări de internet slabă
Tarifele nu corespund pieței. Din când în când trebuie să comunice cu privire la calitatea serviciilor și care se confruntă cu controlerele ignoranță și grosolănie. Continuu „dinam“ pentru furnizarea de acces la Internet, în cazul unor defecțiuni (eroare deși, care pur și simplu nu „Vega“). P.S. Datorită „acoperiș“ grasime-proprietarii se agită bani de la cetățeni, de stat conțin un minim (doar pentru a salva pe tot). P.S. Toate „plantat“ în NL, având în vedere că accesul la Internet de aproximativ 5-6 ore. mai departe ›