10 comentarii despre Family Medical Center la București, Solntsevo, Bogdanova Street, 52

Frumos crescute pentru bani nu interzice! Pentru început, pot spune că toate! totul! feedback pozitiv - personalizat. De unde știu? În conformitate cu stilul de scriere. N-am încurajat oamenii să nu scrie template-uri care dot întregul Internet. Ei bine, nu e de mirare, este necesar ca un negativ rezista adevărului! Acum, că am avut să-mi facă față. Pentru a începe cu lista cea mai interesantă preț pentru servicii. Fiecare medic in clinica primeste peste 2025 de ruble. Pentru bani este cu tine salut și să ceară. mai departe ›

Pesteri au fost la medic cu simptome care a cauzat acest „medicul“ să-și petreacă o grămadă de anchete. Diagnosticul nu a fost livrat. Am apelat la o altă clinică. Doctorul chiar a râs, a spus că este școala medicală de prim rang. Slavă Domnului, dintr-o dată în căile ferate CDB diagnosticate a avut loc imediat angiografia coronariana si tratate. Medicii de la centrul de familie nu îndeplinesc ditiramb, care scrie în tine o recenzie!

Au fost primite de Laura (Kovalev Aleksandr Evgenevich) cu dureri în ureche. Nu numai că, el nu a putut vedea timpan (de 3 ori uitam!), Deci, de asemenea, a scris că această nevralgie! Cum nu a putut înțelege cel puțin prin aspectul lor (depreciere și alocarea de lichid din urechea auzului) este neclară. Nu sfătuiesc pe nimeni să meargă.

articole similare