„Cuvintele noastre devin acțiuni, care devine în cele din urmă destinul nostru“ - filosoful și poetul Lao Tzu în urmă cu mai mult de 2500 de ani. Pentru a afla cum cuvintele și gândurile noastre afectează soarta noastră, multe filme sunt filmate și scrise o mulțime de cărți. Și oamenii care au obtinut un succes, în mod clar știu cum și ce să se gândească pentru a deveni de succes. Și ei știu ce nu au nevoie să vorbească.
Câteva cuvinte și expresii nu sunt doar rău pentru reputația, dar, de asemenea, pune în pericol succesul. Prin urmare, pentru a evita efecte negative, este mai bine pentru a elimina complet din vocabularul.
Aici am privedm 10 fraze care nu spun oamenii de succes.
1. „Eu nu am de ales“
Oamenii de succes spun, „Am o alegere“, „Aici sunt opțiunile noastre,“ sau „Să ne imaginăm toate posibilitățile.“ Ei știu că cererea pentru dreptul de alegere este primul pas pe drumul spre atingerea obiectivelor lor.
2. „Am putut“
Cuvintele „ar trebui“ și „ar putea“ însemna regret, vinovăție, caută autorii. Oamenii de succes rareori regret deciziile sau acțiunile lor.
3. „Este imposibil să faci“
Nu te limita ca cuvinte. Pe calea de a întâlni nenumărate bariere care ar putea împiedica calea, dar nu mai vin. Oamenii de succes a face față întotdeauna cu obstacolul prin eliminarea sau găsirea o soluție. mai bine să spun: „Sunt sigur că există o modalitate de a ...“, „Să încercăm să o facă în mod diferit.“
4. „Nu e problema mea“
Dacă vi se cere să faci ceva seful tau, un coleg sau un client, deci este important pentru ei. Ca și în acest caz, un jucător de echipă, a stabilit un obiectiv pentru a da seama cum să-i ajute, chiar dacă nu este precizat în fișa postului. Chiar dacă biroul este o solicitare rezonabilă din partea directorului, spune acordul: „Desigur, voi fi bucuros să vă ajute să realizeze acest lucru. Pe care o să amâne problemele existente? "
5. „Dar noi am făcut întotdeauna în acest fel“
Oamenii de succes sunt pasionați de inovare, ei sunt mereu în căutarea de noi soluții. O frază EED indică faptul că sunteți blocat în trecut, nu poți fi flexibil și închis pentru potențialii susținători.
6. „Acest lucru este nedrept“
Colegul tău a fost promovat, tu - nr. El a fost recunoscut, nu au fost. Acest departament primește finanțare, dvs. - nr. Nedreptate are loc la locul de muncă și în lume, în fiecare zi. Oamenii de succes, în loc să se plângă sau whining, să ia măsuri active.
7. „Nu-mi place treaba mea“
Felul tău de a vorbi serios afectează cariera și în lupta ta este dezvăluit imaturitate, care pune în discuție valoarea ta ca un profesionist. Oamenii de succes aleg cuvinte cu atenție, pe baza faptelor, și pentru a evita limbajul peiorativ.