9 luni de la Kushchevskaya tragedie „sapa“ începe să plece cineva la libertate, și care - într-o altă lume

Serghei Tsepovyaz a fost „oficial“ gasca Foto: Serghei Tsepovyaz a fost trupa „oficial“

Nadezhda Tsapok Fotografii: Nadezhda Tsapok

-Și că el se gândească la eliberarea lui? - Nu cred că el a fost ucis. Nu știu ce sa întâmplat acolo, dar ar putea exista Vova Nelegiuirea, frații Gurov -Bobry, Igor- Cupidon. Serghei însuși Tsapok, fiind într-o stare deranjate. Un Tsepovyaz - nr. Toată lumea știa că, chiar dacă el și sănătos, și este, de asemenea, implicat în sport, dar a evitat orice ciocniri. Tu întrebi pe cineva care a fost implicat el? Nimeni nu poate spune sigur. Da, toate firele de numerar în mâinile sale, el a avut loc cu oameni de afaceri și oficiali au vorbit. A fost ca un funcționar, persoana cu care poti face afaceri. Cu turretless Vova se temeau să comunice cu sapa prea. Un Tsepovyaz și ar putea merge la Krasnodar, dacă este necesar, cu oamenii potriviți pentru a satisface. În general, în Kushchevskaya le preferă să fie prieteni toate - de la șeful districtului și se termină ofițeri de poliție. Credeți că, în cazul în care au sefii mari sunt bune astfel de case și mașini provin de la? Și apoi spune-mi: ce sens a fost c ei lupta? Conversația noastră a fost întreruptă brusc. Trecerea de, dyminu beat om mic dintr-o dată a decis să vorbească cu tinerii. Această dorință a fost atât de copleșitoare încât el să-l părăsească, în ciuda cererii noastre, nu a vrut să. În cele din urmă, Alex a fost epuizat și ceva în liniște, dar foarte clar șoptit la ureche. Doar a reușit să audă“. și nu te uita înapoi. " Ea a lucrat în mod miraculos. Guy a realizat greșeala, a plecat și a aterizat. la un căpitan de poliție care trece. Dar amenințarea să-l trimită la închisoare, zelul arătat în figura doar două mâini. Căpitanul ridică din umeri și sa mutat pe, urmat de o remarci caustice despre incompetent. Alex se uită întrebător la noi - spun ei, se simte diferența? „Oamenii Sagra Vaughn a ridicat, și va sfârși?“ - știi, acum suntem o preocupare majoră - este recoltarea, și nu instanțele și, în consecință, - ne-am întâlnit la redactorul-șef ușa ziarului local „Forward“ Olga Kutovaya. Cu toate acestea, în cazul „Kushchevskaya OPG“ ea, la fel ca toți locuitorii satului, încă uitam. - Eu niciodată cu acești bandiți nu știu, dar dacă eliberat Tsepovyaz, atunci ancheta a decis să aibă găsit dovezi ale nevinovăției umane. Și cu excepția cazului în care există motive să se îndoiască că nu este? Eu cred că există. Există specialiști din capitală, care știu ce să facă. Acum situația sa schimbat dramatic. Puterea în regiune a schimbat aproape complet. Și președintele instanței, iar procurorul și șeful poliției. - Șeful districtului? De asemenea, judecătorii restaurat. - Capul plecat. Deci, ce? El lucrează în locul lui. Hope Tsapok judecător alți judecători, iar președintele nou. Este voi, jurnaliștii, au sosit atunci când crima sa întâmplat, și a început să facă zgomot - spun ei, de ce oamenii au tăcut, cu un pitchfork nu a fost ridicată? Aceasta a luat o vreme toată lumea. Acum, cineva trebuie să producă. Și în Ural Sagra din oameni împotriva drogurilor a pivotului bandei a fost și cum sa terminat?

„Hoe“ cu cap Kushchevskaya district foto: „sapa“ cu districtul Kushchevskaya cap

Rolul în OPG, pentru care a fost reținut

2. Vladimir Alekseev (Mayhem)

3. Serghei Tsepovyaz

director adjunct „Artex-Agro“, finantator, „față“ a brigăzii, adjunct al consiliului regional

4. Nikolay Tsapok

5. Vyacheslav Ryabtsev (Buba)

6. Andrey Bykov (Bull)

7. Sergey Karpenko (Fig Jr.)

haos asistent. Potrivit anchetatorilor, personal a ucis șase persoane în casă Ametova. Sinucidere în închisoare Vladikavkaz.

8. Vladimir Zaporozhetc (Kamaz)

condamnat anterior în conformitate cu art. 213 din Codul penal

9. Igor Chernykh (Cupidon)

„Torpedo“ la îndemână. Presupusa uciderea unui interpret.

10. Alexei Gurov (Beaver, Sr.)

11. Evgeniy Gurov (Beaver Jr.)

12. Vyacheslav Skachedub (Minor)

14. Vitaly Ivanov

15. Vyacheslav Tsepovyaz

Antreprenor Sergeya Tsapka partener de afaceri (firma: "Slava Kubani"). Tentativă de omor și furt de proprietate.

a se vedea, de asemenea,

incendiu teribil aproape Volgograd: trei sate au fost evacuate și blocate toate autostrăzile federale

În zona de urgență a fost guvernator Andrew Bocharov

Munca de salvare la locul accidentului de autobuz din Kuban completat: Șoferul a supraviețuit, 18 persoane au murit

Fratele mai mic a salvat în mod miraculos de sora lui agresorul în pădure poartă

Yevgeny Rozhkov cules de ciuperci în pădure, atunci când ea a fost atacat Bruin

GAS va plăti 3 milioane de ruble pentru familiile sacrificate la fabrica din Nijni Novgorod lucrătorilor

De asemenea, primesc o compensație de un milion de doi angajați răniți, sunt acum în spital

Art director al „cal lame“ a fost eliberat după ispășirea „de la început până la sfârșit“

Cu toate acestea, compensații pentru victimele Oleg Fetkulov și nu sunt plătite

Omul împușcat Kama dintr-un cartier pneumatici copii care sunt „zgomotoase“, jucat pe stradă

băiat în vârstă de 11 ani a fost dus la spital cu o rană

Cauzele accidentului de autobuz în Kuban: mașina sa prăbușit în mare, din cauza eșecului de frână

16 persoane au fost ucise, operațiunea de salvare continuă [fotografie, difuzare on-line]

În Rostov-pe-Don act sărbătorit yunarmeytsev că, în timpul unui incendiu major tras doi oameni dintr-o casă în flăcări

Băieții au fost martori la începutul unui incendiu accidental majoră, din cauza dintre care mai mult de 200 de familii au rămas fără adăpost

Autobuzul cu muncitorii au căzut în mare, în regiunea Krasnodar: există victime

Conform datelor preliminare, 12 persoane au fost ucise [Picture actualizat]

În Tatarstan, uitate în copilul de ani a murit masina de val de căldură

Conform datelor preliminare, moartea băiatului, a lovit aproape toată ziua într-o mașină încuiată, sa produs din cauza șocului termic

accident Nizhne-Bureya CHE