7 motive pentru care cinematografia națională nu atrage spectatori

Se crede că publicul intern merge mai activ la filme străine, pur și simplu, pentru că în România nu știu cum de a trage un film. Avizul desigur, dar nu destul de corect: fiecare dintre voi va aminti, probabil, entuziasmul a fost suzeta universală producția internă - în acest film de oameni au venit arbore. De ce? Și de ce din nou, nu a mers la imaginea internă a unui adevărat de clasă mondială?

Peste 10 de ani în industria de film și 7 ani direct în partea de marketing din nou și din nou am întâlnit aceleași modele de comportament, impasuri logice, și cu o grebla, care a atacat producătorii, indiferent de experiența lor și din cauza care a suferit-o campanie promoțională chiar filme care merită menționate.

Și totul începe cu producătorul ...

Producătorul intern se teme să delege responsabilitatea

Producătorul intern sau de o altă persoană care este un principal în proiect (acest lucru este adesea regizor, co-producător îndeplinește funcția), este asigurată în propria sa viziune asupra tuturor aspectelor proiectului - de la pregătirea script înainte de orice publicații, este necesar să se dea un interviu cu o săptămână înainte de lansare. În cele mai multe cazuri, acest lucru duce la consecințe dezastruoase - și nu doar din cauza faptului că producătorul care nu știe sau nu înțelege, dar din cauza faptului că el a petrecut doi ani fiind gătite în cadrul proiectului și nu este pur și simplu capabil să-l perceapă în mod adecvat. În mare parte pentru aceasta avem nevoie de oameni din exterior - pentru un look cu această mână foarte.

Dupa ce am vorbit cu realizatori locali pentru mine a fost uimitor să aud de la John August - nu este doar un scriitor de multe filme de Tim Burton, dar Novels #xAB; Îngerii lui Charlie #xbb; - a fost creat povestea primei părți #xAB; Angels # xbb;. In timpul filmarilor, regizorul McG a căzut într-o furie creativă și împușcat mult mai mult decât volumul planificat de material, de multe ori se abate de la script-ul destul de semnificativ. Ca urmare, după primul ansamblu de montare a relevat faptul că filmul nu satisface așteptările oricui și, în general, pare destul de dezordonat - într-un mod rău.

Nu am văzut astfel de precedente în pământ național, dar în mod repetat, cu care se confruntă cu faptul, ca un producător sau director de a spune persoana responsabilă pentru remorcă că el nu înțelege că filmul său este prea simplu, este proiectat pentru bovine la momentul respectiv ca filmul propriu-zis - un multi-strat, care teaser minut trebuie să rămânem nu doar o reprezentare a tuturor personajelor, dar întregul complot al filmului, iar dacă nu poți - ești un profesionist rău.

În cazul în care o anumită măsură rezuma, putem spune că producătorii interni cred, practic, toți în jurul lor amatori, care nu pot fi de încredere, nici o picătură de responsabilitate. Și într-o oarecare măsură, ei au dreptate, pentru că ...

Industria autohtonă de film este într-adevăr o mulțime de amatori

Evenimentul, organizat în cadrul Film Market Kinotavr sau altul, interviuri cu actorii și creatorii care au nevoie pentru a trimite la Urganta și premiera zgomotos, care se va scrie la salvarea a trei publicații dedicate filmului - aceasta nu este o strategie de marketing. Dar, din păcate, în acest scop, cu cunoașterea și înțelegerea de promovare în oameni, pentru că este promovarea responsabil, precum și pe piață destul de îngustă, oamenii sunt aceleași, și producătorii continuă să cumpere servicii, se pare, și nu este nevoie de a ridica calificarea.

Tu, de altfel, să acorde o atenție la faptul că dvizhuha principal filmul începe cu câteva săptămâni înainte de premiera? Da, la Hollywood după cum știm, dar volumul acestui dvizhuhi disproporționată. Nu se datorează faptului că două săptămâni înainte de premiera începe perioada de vârf, care este controlat de studio în sine, avem datorită faptului că mai devreme de două săptămâni înainte de eliberarea doar nu sa întâmplat nimic. Și apoi iese în lumină una mai multe necazuri ...

Noi nu înțelegem ce valoare au o acțiune sistemică, nu individuală

Producătorii interni și apoi experimente, care se referă la #xAB; creativ # xbb; agenții în speranța că vor oferi ceva care o mutare va atrage milioane de telespectatori la teatre. Un fel de buton magic, făcând clic pe care o dată, sunteți responsabil pentru succesul lor, fără nici un efort suplimentar.

Am asistat la modul în care această agenție oferă producătorilor, de exemplu, o campanie în care vedetele filmului va fi bătut la desene - cu un ochi negru și vânătăi. #xAB, așa că vom atrage atenția și ne forțează să vorbim despre # xbb;. Ce se poate face după atenția va fi tras, agenția nu a spus. Astfel de povesti - zeci. Fiecare dintre aceste agenții a primit o mulțime de bani - pentru un singur #xAB; creativ # xbb; o idee care nu a fost niciodată realizat.

Și cel mai dureros - că aceste idei și sunt în așteptare pentru producători.

În străinătate, cu siguranță, nu râde de, dacă vă oferă pentru a face un poster pentru distracție #xAB; Deadpool # xbb; în stilul de melodrame romantice, dar întreb: ce vom face dincolo de asta? Ei înțeleg că acțiunile de sistem sunt mult mai puternice decât orice un eveniment care a atras atentia, dar uitate în două zile.

Aceleași studiouri din România încă mai au nevoie #xAB; creativ # xbb,, ca și cum am fost în anii '90 ai Pelevin #xAB; Generation P # xbb;. Și atunci devine clar că ...

Am formulat incorect goluri

Pentru toate acestea #xAB; creativitate # xbb; și #xAB, atrăgând atenția # xbb; aproape întotdeauna, ca urmare a pierdut din vedere într-adevăr importante pentru închiriere și de imagine de succes lucruri. 90% dintre reprezentanții industriei, cu care am intersectat, obiectiv articulat #xAB, atrag atenția asupra #xbb; și doar 10% ca obiective declarate #xAB, provoca publicul dorința de a merge la film în cinema # xbb;.

Sunt de acord, este foarte diferite obiective care trebuie realizate prin diferite mijloace și conduc la rezultate diferite. virale video despre o fată pe o motocicletă, care a aruncat spate gunoi la mașină, de la care a decolat, sa dovedit a fi foarte de succes, nu numai în țara noastră, ci și în străinătate, dar care după aceea am vrut să merg la film #xAB; Evazivi #xbb;? Sau chiar și tocmai am dat seama că a existat un film în cadrul campaniei de promovare a filmului.

Rezultatul este că, fără o înțelegere clară a modului în care, de ce și ce trebuie făcut, producătorul decide să facă tot ceea ce vine în minte - ceva pentru a atrage atentia cuiva. Deși mult mai simplă și mai eficientă ar fi să se aplice în mod direct la publicul țintă prin canale aproape de ea, dar apoi devine punctul următor ...

Noi înțelegem foarte rar, care este publicul țintă al filmului

La urma urmei, publicul nostru - totul!

Și noi nu am considerat încă onorat #xAB; creatori #xbb, care cred cu sinceritate că nu ar trebui să facem nimic, pentru că privitorul #xAB, el vine #xbb;. Acești oameni sunt obișnuiți cu faptul că este într-adevăr o mulțime de a veni #xAB; auto #xbb;, inclusiv fonduri pentru noul proiect, iar în cazul în care filmul nu la box-office - este doar publicul nu mai este la fel ca înainte, în imposibilitatea de a aprecia. Dar publicul nu știa ce ea are nevoie de ceva pentru a evalua și nu a mers la film, dintr-un motiv simplu ...

Noi nu înțelegem ceea ce publicul trebuie să se trezească mai întâi dorința

Publicul nu știe ce a vrut să meargă la unul sau altul de film - această cunoaștere nu este pur și simplu în cazul în care să ia, pentru că dorința de nimeni nu a încercat să se trezească.

Foarte rar, atunci când această etapă vine fără efort. Pentru a face acest lucru, trebuie să în titlul filmului au fost, de exemplu, cuvinte #xAB; Star Wars # xbb; sau #xAB; Harry Potter # xbb,, în cele mai multe alte cazuri, publicul nu știu ce este acolo ai făcut și de ce ar trebui să fie interesant de ea.

Nu neg că sunt fani dedicați Sergeya Soloveva, care vor merge cu plăcere la filmul #xAB, KE-dy #xbb, dar acestea - minoritatea. Restul valoarea potențială a acestui film trebuie să transmită, de exemplu, cu ajutorul unei remorci.

Și atunci se pune întrebarea: Oare filmul evocă trailerul #xAB; KE-dy # xbb; dorința de a merge la ea într-un film sau chiar doar pentru a vedea casa?

În timpul nostru, un Internet este destul de simplu pentru a vedea dacă ați reușit să trezească interesul publicului. Adrenalină pot fi deosebite cu ușurință de indiferență, dar trebuie să fie capabil de a utiliza ...

Noi nu înțelegem cum funcționează și modul de a crea agitație cu mâinile ei

Lipsa de înțelegere a modului în care unele dintre mecanismele care au dus la industria este mai mult sau mai puțin același tip de comportament pe majoritatea comunicatelor: Partener cu unele brendiruem majore de resurse aceasta, aranja premiera cu stele, cumpărare de plasare pozitivă comentarii ale utilizatorilor pe site-urile cinematice, evaluarea ieftin. Ei bine, destul.

O săptămână mai târziu se dovedește că filmul nimeni nu a fost cumpărat comentarii șterse și evaluare eșuate trunchiate algoritm automat, conștiința de om care a trăit cu filmul de mai mulți ani, nu întotdeauna percepe în mod adecvat realitatea. Vinovat sunt prost audiență, pentru a alege altceva kinopoisk evaluarea sa incorectă, și, desigur, flăcăul nefericit, a postat în feedback-ul său de rețea socială negativă.

Conform rezultatelor de a citi o imagine, probabil, a existat o foarte urât, dar există filmul nostru ca fenomen și dă timp publicul în când motive nu este numai pentru plăcere, dar pentru mândria reală. Acest lucru înseamnă că oamenii lucrează și că cineva face ceva greșit, cum ar fi cel mai mult.

În plus față de typecasting, așa cum este descris în post, am fost confruntat cu producătorii cu adevărat profesioniști, care sunt în căutarea constantă și o creștere continuă. Este pentru ei și pentru toți cei care sunt interesați de modul de a promova cinematografia în lume, vom continua să meargă în trucuri de marketing, examinând modul în cazurile eșuate și hit-uri neașteptate, studiourile au adus miliarde de dolari.

Industria autohtonă de film este într-adevăr o mulțime de amatori

Descoperirea secolului drepte ca deosebește de un nediletanta amator mult mai interesant decât să afle ce este evident.

Noi nu înțelegem ce valoare au o acțiune sistemică, nu individuală

Nu sunt destule exemple de acțiune sistemică, în scopul de a înțelege ce măsuri sunt de fapt non-sistemică, și nu doar scos pentru comoditate.

Noi înțelegem foarte rar, care este publicul țintă al filmului

Tot ce trebuie să înțelegem. deoarece există din nou exemple opuse.

Noi nu înțelegem ceea ce publicul trebuie să se trezească mai întâi dorința

Acesta este respins de paragraful imediat următor.

Noi nu înțelegem cum funcționează și modul de a crea agitație cu mâinile ei

În mod corespunzător în scris, cu excepția faptului că comentarii pozitive despre achiziționarea. Dar e de lucru în străinătate. Aceeași geneza Cameron înainte de a vorbi despre ceea ce filmul va fi godnotoy cu referințe și cu el dreptul de a consilia, care ar fi canonic, rezultatul este cunoscut tuturor, și Cameron continuă să cânte o melodie care nu are nici o legătură cu tot ceea ce a fost după al doilea terminator.

articole similare