5 întrebări importante despre banda de clasă din plastic

Vrei să învețe banda de plastic, dar nu știu de unde să încep? Sau poate nu sunt sigur că ți se potrivește? Ce activități fizice ar trebui să combine o astfel de muncă? Toate aceste întrebări am întrebat expertul.

ConsultațiLecția plastice Abrupt ar trebui cel puțin pentru a deveni mai bine familiarizat cu posibilitățile organismului. Un exercitiu regulat va ajuta să devină mai plastic și mai elegant, pentru a dezvolta sexualitatea și întări musculatura pe tot corpul.

Există mai multe tipuri de materiale plastice sub formă de bandă: spațiul de dans (mișcările care sunt efectuate fără nici un fel de sprijin); dans pe un scaun; dans cu popi (folosind pălării, ventilatoare, panglica, etc.); dans pe teren (la mișcarea podea). Această din urmă tip este considerat unul dintre cele mai interesante, deoarece conține opțiuni de tumbe, bancuri de nisip și alte elemente acrobatice.

Pot avea o bandă de-plastie, dacă nu pot dansa și nu practică?

Pot face cu benzi de plastic, dacă am o întindere proastă și flexibilitate?

Da, acest lucru nu este un obstacol în calea ocupării forței de muncă. „Material plastic Strip - nici o acrobație și dans. Prin urmare, chiar dacă persoana nu se întinde, și nu se poate face split-urile, să danseze, el poate învăța totuși. Doar în prima sa coregrafie nu va sfori, dar nu este infricosator „, - spune Anastasia Yurasova.

Am nevoie să fie angajate în pantofi cu tocuri?

Nu neapărat, dar este de dorit. „Exercitiile fizice pot fi desculț, dar în tocuri înalte și sentiment frumos altora - spune Anastasia Yurasova. - În cazul în care, de exemplu, lucrați la elemente de acasă, fără incaltaminte buna, tocuri, multe dintre ele vor trebui să perfecționa noul ". Câteva manevre la sol, fără tocuri cu totul imposibil de stăpânit - unul dintre cele pe care le avem astăzi, de altfel, se va arăta. Prin urmare, cea mai bună opțiune - doar pentru a începe antrenamentul în tocuri de pantofi adecvate sau un toc mic.

Care sunt limitele pentru clasele de benzi din plastic?

Acestea sunt câteva: sarcina, boli severe ale articulațiilor și a coloanei vertebrale, „proaspete“ picioare leziuni. Cu toate acestea, în cazul în care aveți un motiv sau altul, în principiu, poate fi „medotvod“ înainte de benzi clasă de plastic pentru a vizita un medic și de a obține permisiunea de a-și exercita.

Ce tipuri de activități pot contribui la accelerarea progresului benzi de plastic?

Este, în primul rând, yoga, stretching și Pilates - zone care îmbunătățesc flexibilitatea, stretching, mobilitatea coloanei vertebrale. În total, acest lucru va ajuta la a face muschii mai elastice, și mișcarea - mai fluid, „pisică“.

Dacă nu ați dansat înainte, va fi util pentru a încerca să facă Zumba. Deci, va fi capabil să dezvolte coordonarea și rezistența.

Noi oferim maestru unele mișcări de benzi de plastic de pe teren - încercați pentru a vedea dacă se potrivesc această tendință.

articole similare