2019. văduva sau văduvul

Adică, văduva sau văduvul

Se pare că tinerii trebuie să meargă la prieteni pentru o lungă perioadă de timp:

Dar acest lucru nu este toate capetele durere, ca aceste încercări de a dobândi legături de familie fericite nu va reuși.

2017, o văduvă sau văduv

Privind în anii următori, ne putem uita complet despre legăturile de familie. Deoarece începutul anului, cum ar fi: încornorat, childlessness, divorț, un trădător, duzină de brutar, lipsa de bani, un negru argumente mama-avort, nașterea în jos, mare, catea, un alcoolic, dependent de muncă, ochiul rău, și așa mai departe, și așa mai departe. Enumerați imaginația oamenilor superstițioși poate fi la infinit. Și când va trăi în pace, dacă în fiecare an, vorbește doar despre cei săraci?

Și cel mai prost, care ar putea veni doar cu acest an Apfilturiya. În cazul în care un fiu in acest an - va trebui doar să-i dea un nume, în caz contrar toate - probleme!

Casatoreste-te sau nu în anii viitorii tineri casatoriti decid doar pentru ei înșiși. La urma urmei, numai ei determina rezultatul unui eveniment. În cazul în care cuplul trăiește în dragoste și armonie, prin toate greutățile cu capul sus, se țin de mâini, nici un an, cu toate acestea, el nu a fost, și nu contează cât chemat, nu să le facă rău. Și dacă ei cred în ea, păstrați mereu în minte gândurile rele, și, după cum știți, gândurile sunt materiale, există posibilitatea de ceva rău.

Există o statistică interesantă: fericit căsătorit în direct, cei care nu au acordat nici o atenție semnele, deversând de sare, în scădere inelul său, sa căsătorit în luna mai. Majoritatea căsătoriilor 07.07.07, sa prăbușit, deși în acest an, mari speranțe multora.

2017, o văduvă sau văduv

Cum de a evita blestemul văduva neagră

În cazul în care iubitorii doresc să se căsătorească pe parcursul celor doi ani, dar chiar cred în superstiții, există o modalitate de a obține în jurul valorii de efecte inverse. De obicei, mirele vine la woo, așa că se crede că, în timpul woo ani văduvă, el condamnă la un rezultat slab. Schimbarea tradiția, da drumul woo mireasa la mire.

Dacă te uiți la descrierea următorii câțiva ani, apoi se căsătorească și să trăiască bine, nu numai că va înainte de 2038. Ar trebui să fie mai ușor să se refere la tot ceea ce este scris sau transmis la televizor. Încercați să trateze toate sceptic și cred că orizontul va fi întotdeauna vopsite doar în culori luminoase. Mai ales dacă faci în viața ta de a iubi și de îngrijire pentru oameni și pentru lume. Ar fi frumos să ia capul meu gânduri mai utile și cufundați-vă în afacerea dumneavoastră preferat.

Observat o greșeală de scriere? Apoi, selectați textul și apăsați Ctrl + Enter (sau Command + Enter pe un Mac)

articole similare