2 Copilul lunar vrea să forum alimente normale

Am o fată în 2 luni, nu pentru a încărca, fie de san sau formula. Sfătuiți să fiarbă lapte, se adaugă la Teeny-tiny vârf de cuțit de grișul, se filtrează și dă-i ceva de mâncare. În general, este doar această „mizerie“ și a ajutat-o ​​să sugă, dar, în general, sa mutat rapid pentru a atrage și hrană pentru adulți. În 4 luni, am mâncat într-un moment de hrănire 2 pachete de piure de cartofi pentru copii, mere, prune, broccoli, suc de copil este foarte pasionat de, la fructe timpurie a început să tragă, brânză de vaci. Ea este acum un an și patru trecute cu vederea recent, utyanula sunca de masă și ponadkusyvala două secunde, știu că este un astfel de alimente este încă devreme, dar ea este interesat de ea mult mai mult decât ei tot felul de cereale, pyureshkami.

Fiica 2 luni. A început cere mâncarea de obicei, se întinde spre farfurii, pahare, se uită la fructe și lins, lins frigiderul deschis. Copil exact foame, alăpta și da amestecul după cum este necesar. Astăzi linge pe o cana de lapte după amestec sticla de mâncat. Cineva este? când am început să introducă alimente solide? Am înțeles că până la 6 luni, așa cum a recomandat, nu va asteptati. La medic pentru a merge prin saptamana, el a avut, desigur, eu întreb. Vreau să știu experiența mamelor sau a medicilor.

În ambele ditachkami nu a fost pechali- diavoli pompat)

Am o fată în 2 luni, nu pentru a încărca, fie de san sau formula. Sfătuiți să fiarbă lapte, se adaugă la Teeny-tiny vârf de cuțit de grișul, se filtrează și dă-i ceva de mâncare. În general, este doar această „mizerie“ și a ajutat-o ​​să sugă, dar, în general, sa mutat rapid pentru a atrage și hrană pentru adulți. În 4 luni, am mâncat într-un moment de hrănire 2 pachete de piure de cartofi pentru copii, mere, prune, broccoli, suc de copil este foarte pasionat de, la fructe timpurie a început să tragă, brânză de vaci. Ea este acum un an și patru recent trecut cu vederea, utyanula sunca de masă și ponadkusyvala două secunde, știu că este un astfel de alimente este încă devreme, dar ea este interesat de ea cu mult mai mult decât ei tot felul de cereale, pyureshkami. [/ Quote
Vă mulțumesc pentru un răspuns practic. Aceasta afectează cantitatea de DYP nu avea de către orice relație, dar sunt dispuși să-mi pun 5 cenți.

Olga, pe de până la șase luni, alimentele solide pentru copii prea devreme, și experiența mea de alimente complementare la 4 luni este confirmat, apoi epuizat cu probleme și alergii digestive și legea ginere, de asemenea, se pare că totul lins și în general, foame pentru mine)))

Am o fată în 2 luni, nu pentru a încărca, fie de san sau formula. Sfătuiți să fiarbă lapte, se adaugă la Teeny-tiny vârf de cuțit de grișul, se filtrează și dă-i ceva de mâncare. În general, este doar această „mizerie“ și a ajutat-o ​​să sugă, dar, în general, sa mutat rapid pentru a atrage și hrană pentru adulți. În 4 luni, am mâncat într-un moment de hrănire 2 pachete de piure de cartofi pentru copii, mere, prune, broccoli, suc de copil este foarte pasionat de, la fructe timpurie a început să tragă, brânză de vaci. Ea este acum un an și patru trecute cu vederea recent, utyanula sunca de masă și ponadkusyvala două secunde, știu că este un astfel de alimente este încă devreme, dar ea este interesat de ea mult mai mult decât ei tot felul de cereale, pyureshkami.

obezitate fața fiicei tale.

Daichi mâncare pentru câini, în cazul în care toate oligoelemente și vitamine, hrănește cel mai vorace. Numai hrana pentru animale alege dimensiunea copilului, în cazul dumneavoastră, hrana pentru animale se potrivesc pechinez sau Chow.

oaspete
obezitate fața fiicei tale.

Funny People merg))) copilul ei până la șase luni alaptati exclusiv, apoi a început să introducă alimente solide, mai întâi a mâncat doar pyureshki carne. și apoi a început să mănânce legume și fructe. Gărzile a mers până la un an și trei luni, și apoi a început să uite, eu nu insist))) copil agățat pe piept, nu pentru că mi-era foame, uneori doare ceva sau îngrijorat, cand se calmeaza. Unul dintre prietenii mei abia a început să atragă în 4mesyatsa cu produse lactate fermentate din bucătărie, la fel ca totul este bine, dar ea doar înțărcați de san. Toate în mod individual, dreptul de a scrie pentru a vă că aveți nevoie pentru a viziona ca un copil creste si se dezvolta, aceasta nu poate fi în prezent interesate de produsele pentru adulți. Numai dacă porazglyadyvat. Consultați-vă cu medicul pediatru.

Funny People merg))) copilul ei până la șase luni alaptati exclusiv, apoi a început să introducă alimente solide, mai întâi a mâncat doar pyureshki carne. și apoi a început să mănânce legume și fructe. Gărzile a mers până la un an și trei luni, și apoi a început să uite, eu nu insist))) copil agățat pe piept, nu pentru că mi-era foame, uneori doare ceva sau îngrijorat, cand se calmeaza. Unul dintre prietenii mei abia a început să atragă în 4mesyatsa cu produse lactate fermentate din bucătărie, la fel ca totul este bine, dar ea doar înțărcați de san. Toate în mod individual, dreptul de a scrie pentru a vă că aveți nevoie pentru a viziona ca un copil creste si se dezvolta, aceasta nu poate fi în prezent interesate de produsele pentru adulți. Numai dacă porazglyadyvat. Consultați-vă cu medicul pediatru.

În ce scop ați introdus mai întâi carne, care încep să arate de la 8 luni?
Am citit foarte mult ca și copiii hrăniți și rău devine. Gris. Acum 80 - anul *****? Mixează într-o mare varietate de magazine, trebuie să fie ales. Cârnați și șuncă într-un an. N-ai auzit despre masa copiilor de până la trei ani? Prin urmare, multe dintre trolling în subiect răspunde în mod adecvat doar greu.

În ce scop ați introdus mai întâi carne, care încep să arate de la 8 luni?
Am citit foarte mult ca și copiii hrăniți și rău devine. Gris. Acum 80 - anul *****? Mixează într-o mare varietate de magazine, trebuie să fie ales. Cârnați și șuncă într-un an. N-ai auzit despre masa copiilor de până la trei ani? Prin urmare, multe dintre trolling în subiect răspunde în mod adecvat doar greu.

Da, și apoi există fire despre gastrita și răni la copii, despre carne Sunt în stare de șoc, ea administrat ultima dată, și, în general, să păstreze tăcerea grăsime

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]

articole similare