17 sfaturi cum să eliminați rapid de grăsime de pe mâini

Trimite articolul pe e-mail Adauga la favorite

* Făcând clic pe „Trimite“, îmi dau consimțământul pentru prelucrarea datelor lor cu caracter personal, în conformitate cu Politica de confidențialitate.

După cum știți, eu de obicei scrie articol mai generic cu privire la modul de a pierde in greutate, dar am crezut că astăzi ar trebui să ne concentrăm pe o anumită zonă problemă de interes pentru multe femei - și anume, grăsimea notoriu în brațele lor.

Am această problemă atunci când am fost însărcinată cu fetița mea în sine a început. Și nu vă faceți griji prea mult, atâta timp cât nu am ales o rochie fără mâneci chic, care nu a putut cumpăra doar pentru că mâinile mele în ea părea incredibil de gros.
Apoi am decis că am avut destul.

Am vrut să se întoarcă la mâinile ei frumoase, și a început să lucreze la pierderea în greutate într-o anumită zonă, și apoi să le facă elegant. Pot spune cu mândrie că astăzi am scăpa de această grăsime, iar acum pot din nou cu încredere de a purta haine fără mâneci.

Dacă doriți să facă același lucru, eu sunt sigur că te pot ajuta cu asta. 12 sfaturi, dovedite și de încredere, pierderea rapidă de grăsime pe mâini.

17 sfaturi cum să eliminați rapid de grăsime de pe mâini

1. Țineți evidența de calorii

Ai nevoie pentru a opri folosind o mulțime de calorii.

Noi trebuie să înceapă să se gândească cât de multe dintre ele mananci.

Cu toate acestea, eu personal cred că trebuie să ne concentrăm nu pe cantitate, ci pe calitatea produselor alimentare.

Ai ceva vorbește?

În acest moment, nu merg neapărat pe o dieta.

2. echilibrul apei este de cea mai mare importanță

Știați că mâna ta este de 75% apa?

Da, și doar restul - este musculare.

Dacă doriți să aducă stilouri lor în ordine, să se concentreze asupra nivelului de echilibru a apei.

Trebuie sa bei 8-12 pahare de apă pe zi.

Când bea apă, este, de asemenea, ajută la a elimina toxinele din organism.

3. Exercitarea pe mâini

După cum știți, exercițiu este foarte necesar pentru a obține rapid scăpa de grăsime în mâinile lor.

Veți găsi o varietate de potrivit, pe care le exercită.

De fapt, eu sunt sigur că le puteți găsi pe acest blog.

Asigurați-vă că acestea sunt pentru sexul.

4. Mănâncă dreapta

Daca sunteti supraponderal, cel mai probabil, și mâinile nu sunt în cea mai bună formă.

Pentru a scăpa de această grăsime, trebuie să vă asigurați-vă că stick la o dieta sanatoasa.

Mananca alimente bogate în proteine ​​(pește, carne macră) și carbohidrați sănătoși (fructe și legume).

Carbohidrați, grăsimi, proteine ​​si vitamine pe care le consuma pe o bază de zi cu zi, trebuie să fie echilibrate.

5. Chirurgie Cosmetica

Lăsați această opțiune în ultimă instanță, pentru că va fi dureros și va costa mai mult decât doar de sport, dar este întotdeauna un plan de rezervă.

Mulți chirurgi nu desfășoară operațiuni de astfel de oameni sunt supraponderali, deoarece ei știu că rezultatul va fi nesatisfăcătoare.

Cu toate acestea, dacă sunteți foarte subțire, și flexiune pielea mâinilor nu a dispărut, aceasta poate fi justificată.

6. suplimente pe bază de plante

suplimente pe bază de plante - o idee bună dacă începe să le ia numai după consultarea cu un homeopat bun, care va spune care dintre ele este potrivit pentru tine. Și dacă luați suplimente pe bază de plante, în același timp, exercitarea, veți vedea rezultate chiar mai repede.

7. streamer convențională

O mulțime de oameni pentru o lungă perioadă de timp stând la birou sau în fața unui computer.

Dacă doriți să utilizați această metodă, trebuie să se întindă la fiecare oră.

Acest lucru va ajuta sa scape de excesul de pe mâini și de a îmbunătăți circulația.

Tu mă crezi dacă spun că 30 de minute de dans o zi va ajuta sa scapati de grăsime pe mâinile tale?

Când dansezi, vă mișcați mâinile, fără a realiza trenul lor.

Fa-ti timp in fiecare zi pentru a mers pe jos.

Da, știm că mersul pe jos nu pare util, dar nu se poate rezolva problema într-un singur loc.

Va trebui să lucreze pe fiecare parte a corpului.

Exerciții pentru a consolida sistemul cardiovascular, cum ar fi mersul pe jos - este cel mai bun mod.

Când te plimbi, poți lua orice ponderare, pentru încărcare suplimentară în timpul mersului.

Dacă doriți, în același timp, să consolideze și mușchii picioarelor în timp ce mersul pe jos, puteți cumpăra greutăți pentru ei.

11. Sărituri cu un spectacol de mâini

În opinia mea, sarind cu un spectacol de mâini - una dintre cele mai bune moduri de a scăpa de grăsime în mâinile lor.

Știu că sună copilăresc, dar chiar functioneaza.

De fapt, aceasta va ajuta sa lucreze toate grupele musculare.

12. Fii încrezător

Acest sfat este universală, și cu siguranță funcționează.

Pentru a scapa de grasimea de pe mâinile tale rapid și ușor, trebuie să-l doresc cu adevărat.

Odată ce ați face această decizie, puteți fi sigur - o fac.

Și încrederea în sine nu va eșua.

Și tu nu ai timp să se uite înapoi ca a reveni fostul frumusetea stilouri tale!

13. Push-up-uri de pe mâini

Chiar dacă trebuie să o faci cu genunchii indoiti, ca și mine, push-up-uri - o modalitate foarte bună pentru a pompa bine pe mâini.

Nu-mi place în special pentru a face acest lucru (și cine le place?), Dar după flotări, am observat o diferență uriașă.

Daca nu sunt, de asemenea, un mare fan al acestor exerciții, începe cu câteva abordări și modul de lucru de până la 30 sau mai mult la un moment dat.

Exercitiile fizice regulate, cum ar fi saltul de la un spectacol de mâini, care ar putea suna ca un copil, și n-ai făcut din copilărie.

Cu toate acestea, sărind peste coarda - o modalitate foarte bună de a face un antrenament total, care va ajuta, de asemenea, să scapi de grăsime în mâinile lor.

15. O minge medicament

Deci, ce anume este această minge medicament?

Este ceva de genul o minge de baschet grea, care va ajuta la a face distractiv dumneavoastră exercițiu!

Păstrați-l ca un clopot și făcând cu mâna ei de la cap până în picioare și înapoi din nou.

Există mai multe moduri de a pompa pe mâini folosind mingea medicament.

Nu, nu trebuie neapărat mănuși de box pentru a folosi aceasta tehnica exerciții.

Vrei sa - crezi sau - nu, dar în yoga există mai multe mișcări care ajuta pentru a pompa mâinile sale. Ai auzit vreodată despre bar?

Nu vă fie frică pentru a da o șansă de a yoga. Acesta vă va ajuta nu numai pentru a scăpa de grăsime, dar, de asemenea, să se relaxeze!

Și aveți alte sfaturi despre cum să spun repede la revedere de la grăsimea de pe mâinile tale?

Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile cu noi toți - un sfat bun nu este niciodată prea mult!

articole similare