5 trucuri care vor face carnea moale

Tribul Maasai a pus pe scurt o bucată de carne de vită într-un furnicar. Acidul formic este bine inmoaie structura rigida.

În mare parte, ca răspuns la plângerile cu privire la carne tare ai auzit: „Noi trebuie să aleagă carne proaspătă tânără.“
Dar ce se întâmplă dacă ați cumpărat carne de la supermarket nu este întotdeauna așa, pe care a visat? Sau mai rău - arată aceeași bucată de carne de vită este bine, dar atunci când prăjiți sau de stingere amintește talpă exterioară din piele?

Apoi aplicăm câteva trucuri care va ajuta la depășirea rigiditate și de a face antena noastre suculentă, moale și expresiv.
Modalități de a atenua carnea înainte de numai două gătit: fiind acoperite cu și marinare.

Nu vorbesc despre zdrobitor ciocan de carne - nu e sport.

1. fructe Marinata - kiwi, papaya

Din propria mea experiență pot să vă spun cum să se marineze fripturi din carne de vită tânără.

Am cumpărat o bucată decentă de muschiulet și a decis să se prăjesc fripturile pe o tigaie uscată.

Dar îndoielile vagi mi ascute brusc carne de vită va fi greu?

Și apoi, la sfatul mentorii mei: Dzheymi Oliver și Andreya Bugayskogo, le-am marinat timp de o jumătate de oră în marinată de fructe.

2 kiwi, 0,5 linguriță sare, proaspăt măcinat piper alb, rozmarin uscat, 6 fripturi de carne de vită.
Mod de preparare:

Kiwi curata pielea, grătarul. Adăugați sare și condimente

Se înmoaie în rezultate fripturi marinata.

Lasă timp de o jumătate de oră. Apoi scoate, o cârpă uscată și se prăjește pe o tigaie fierbinte de prăjire uscată.

Fripturi dovedit uimitor de moale!

C papaya verde face același lucru.

Țineți evidența timpului marinare.

Forța brută se poate transforma o carne bună zdrențe neîngrijite (în aspectul și gustul) .Kivi de dorit să se ia răscoapte.

2. Sosul cu produse lactate

În familia mea există proprietate rețetă macerat frigarui.

Rezultatul a fost întotdeauna suculentă și moale bucată de carne.

Sunt acum folosind o marinată pentru carne gratar la întreg, care ar trebui să fie moale: carne de vită, de pui sau piept de curcan, muschiulet de porc sau fripturi de miel.

500 ml de apă minerală cu gaz,

un pic de sare, piper negru proaspăt măcinat,

ierburi uscate la gust,

1 kg de carne pentru orice prăjire.
Mod de preparare:

Iaurt amestec, apă și condimente. Pune în carne marinată timp de 2-4 ore. Apoi scoate și se prăjește o cârpă uscată. Poate fi la gratar, puteți într-o tigaie, este posibil la frigarui.

3. marinata de vin și apă minerală

Așa cum dovedit de generații de familia mea și prietenii și prietenii marinata foarte simplu, păstrează frăgezimea cărnii.

Acest vin alb sec și apă minerală spumant.

Dacă marinati frigaruile - adăugați ceapa.

Dacă doar carne rumeni sub formă de fripturi, burgeri și cotlete - poți face fără ea.

Aveti nevoie de: 500 ml de sec alb tip de vin "Rkatseteli", 500 ml. apă minerală din gaz, un pic de sare, piper negru măcinat, gust iarbă uscată, 3-4 cepe, 1 kg de orice carne.

Mod de preparare: Se amesteca vinul, apa si condimente. Adăugați la marinat carnea timp de 3-5 ore.

4. marinata de muștar și bere

Acest mod de a face moale de carne mi-a spus experiența mea personală și experimentare în bucătărie atunci când doriți din carne nu foarte bun pentru a face o masă decentă.

Eu numesc această metodă. . „Și să mănânce pește, și pentru a muta“

Carnea obținută nu este suficient ca o moale, dar extrem de parfumat.

Există doar un singur dezavantaj - am apropiat de oameni care sunt alergici la muștar.

Conturile pentru marineaza separat curat - ceapa terciul, plângând de la resentimente și ceapă.

Este nevoie de: muștar obișnuit, de 250 de grame. 250 ml de bere neagră, piper negru măcinat, carne - 1,5 kg.

Mod de preparare: Carnea se taie în porțiuni. strat cu muștar Generos. Se presara cu piper. Lasă timp de 1 oră. Se toarnă bere carne și se lasă timp de 2- 3 ore. Fry, rola în făină și stropirea cu apă sărată.

5. Se înmoaie în vodca și sos de soia

Am testat, de asemenea, rețeta însuși.

Când am devenit interesat de bucătăria chineză, ea a atras atenția asupra faptului că bucătari chinezi de multe ori că carnea este pregătită calea pentru prăjire instantanee.

Și întotdeauna se dovedește licitație carne delicioasă. Mai ales astfel marinata vine vorba de pui, rață și piept de curcan.

Veți avea nevoie de: sos de soia 7 SL Vodca 1 kg carne anilor '70

inspirație culinară pentru tine și Appetit bon!

articole similare