Fresh Digest publicațiilor despre finanțe acasă - cel mai util ca am fost capabili să găsească pentru această săptămână scurt. Lectura obligatorie pentru cei al căror scop - pentru a proteja finanțele familiei 🙂
Economia este arta de a satisface cererile nesfârșite de resurse limitate (Lorens Piter)
Cum de a salva bugetul familiei:
- Cum de a economisi bani pe produse de două ori (!): Toate detaliile achiziționarea de produse pe o bază de legume. „Tinkoff“ spune în cazul în care pentru a găsi baza de date, cum să coopereze cu prietenii, cum să negocieze și să aleagă bunurile.
- V-ați cumpărat vreodată doi (care nu sunt necesare) pentru prețul unuia? Am cheltuit toți banii pe tehnica de „reducere numai azi?“ Dacă ați răspuns afirmativ, atunci ar trebui să citiți articolul despre cele mai populare capcane de marketing. de ce cele mai multe dintre propuneri nu sunt la fel de profitabile ca se pare.
Cum de a analiza prezentul și să se pregătească pentru viitor:
- Doctor în Științe Sociale, spune portalul Andrew Milehin „Gazeta.ru,“ un sentiment consumatorului român. ce tipuri de clienți sunt, care cireașa culegătorii, câți bani avem nevoie pentru a fi fericit pe ceea ce ne-am salva într-o criză, cum de a proteja finanțele familiei.
- Portal «UBR» spune ce să gătească portofel, dacă locuiți în Ucraina: ce și de ce crește prețurile. Rezervat - înseamnă înarmat!