Recent, am auzit din ce în ce vorbesc despre stres. Stresul este peste tot - la locul de muncă, la școală, la universitate, la domiciliu, în afacerea dumneavoastră, în sport, în relațiile ... în blocaj în trafic, la volan. În viața oricărui om modern, astăzi atât de mult stres că aceasta este o problemă pentru mulți. Și dacă luăm în considerare că există atât de mulți criminali. ca și de a trăi este înfricoșător!
Așa că astăzi nu vom vorbi despre stres. Și pentru a fi precis, vom vorbi despre cum să iasă din ea.
În ceea ce ești stresat?
Prin situațiile inferioare reduse ale punctelor de anxietate în cazul în care put
- 1 - Nu-mi pasă, nu mă deranjează (nu-mi pasă, situația nu mă afectează);
- 2 - un pic tensionată și enervat (pic tensionată și iritabil);
- 3 - bate inima mai repede, obtinerea nerăbdător (inima bate mai repede, obtinerea nerăbdător);
- 4 - aaaaaaaaaaaaa. (Nu are nevoie de traducere?)
- S-ar putea fi târziu și sunteți blocat în trafic (puteți fi târziu, și ești blocat într-un blocaj în trafic)
- câinele vecinului continuă să latre la miezul nopții! (Câinele vecinului încă latră și latră la miezul nopții!)
- Cineva a urcat pe degetele de la picioare ... de două ori. (Cineva a călcat pe picior ... de două ori!)
- Internetul este foarte lent. Adică, foarte-foarte lent! (Internetul este foarte lent. Vreau să spun, foarte, foarte lent!)
- Sunteți pe un tren. Vrei doar să se relaxeze și să citească cartea preferată! Dar persoana de lângă tine nu pare să nu mai vorbească deloc și ceea ce ea / el vorbește despre este atât de plictisitor! (Tu ești tren pe care doriți doar să vă relaxați și să citească cartea preferată, dar persoana de lângă tine, nu pare să taci și apoi ceea ce ea / el spune -.!! Plictisitor)
- Sunteți într-un restaurant, aveți de gând să se bucure de mâncarea preferată și persoana din apropiere este ploescaitul și champing! (Te afli într-un restaurant, aveți de gând să se bucure de alimentele preferate, dar oamenii prihlobyvaet în apropiere și tare champs!)
- Sunteți epuizat și doriți să luați un pui de somn, dar copilul vecinului plânge. (Tu teribil de obosit și doresc să ia un pui de somn, dar copilul vecinului plânge.)
- Continuă să piardă o mulțime de ori la rând. (Ai pierdut o mulțime de ori într-un rând)
- Colegul dvs. musca mereu unghiile. (Colegul tău mănâncă întotdeauna cuie)
- Nu puteți obține rezultate bune. Nu pare să facă progrese (sport studierea de afaceri - .. Nu contează). (Nu puteți obține rezultate bune pare să aibă nici o îmbunătățire (sport, de studiu, de afaceri -. Nu contează).
Acum, să calculăm scorurile. Gata?
- 10-20 - Sunteți foarte calm, bun pentru tine! - Ești foarte calm, bine făcut!
- 21-30 - Tu ești nici calm, nici prea stresat. Nu vă faceți griji, nu prea deprimat.
- 31-40 - Alarma! Trebuie să se relaxeze! Alertă! Ai nevoie să se relaxeze!
Moduri de a face față stresului
Du-te pentru o plimbare - o plimbare în aer curatSă ne uităm la câteva modalități de a face față stresului.
Cum să se ocupe / a face față stresului:
Ei bine, sper că stresul a dispărut.
Cu siguranță, aveți căile tale! Distribuiți?
Dacă găsiți o greșeală, vă rugăm să selectați o bucată de text și apăsați pe Ctrl + Enter.