Noi, fetele tind să fie obsedat de cei pentru care ne-am într-adevăr nu a însemnat nimic. Poate chiar și numai pentru că nu a însemnat nimic pentru el, suntem obsedat de acest om.
Problema este că, în loc să vină la termeni cu acest fapt, încercăm să găsim scuze de ce acest tip, omul nu poate găsi timp pentru noi.
„El nu vorbește cu mine, pentru că am fost jignit.“ Nu, tu ești doar un pic ce înseamnă pentru el să ia chiar și supărare la tine.
„El nu vorbește cu mine pentru că era ocupat.“ Nu, ești doar un pic medie pentru el, că a sacrificat timpul pe tine.
Iată un semn mai sobră că un om nu este ocupat și fără supărare, ci doar o faci neimportante:
1. Prietenii tăi sunt obosit de a auzi despre el, și prietenii săi nici măcar nu știu cine ești.
2. Nici unul dintre membrii familiei sale nu știu despre tine (dacă el chiar și atunci când a menționat despre cineva din familia lui).
3. El însuși permite să nu răspundă la unele dintre postările.
4. V-ați angajat vreodată în sobru seksom.
5. Și dacă au făcut, era dimineața, după o seksa beat.
6. N-ai mâncat împreună.
7. Și dacă mănâncă, era pizza și bere înainte de seksom sau dimineața sandwich-uri după seksa.
8. Nu ai fost cu el în prezent data.
9. Și dacă ar fi fost, a fost o dată.
11. El a promis o mulțime de lucruri, dar nu a efectuat.
12. Cel mai adesea nu le scrie mai întâi.
13. În acele mesaje beat pe care le trimite la tine și, probabil, încă 15 alte fete.
14. V-ați petrecut vreodată timp împreună, fără seksa.
15. S-ar putea anula cu ușurință întâlnirea cu tine de dragul unor planuri stupide.
16. prietenii lui (cei care nu știu nimic despre tine) este întotdeauna mai important pentru el pentru tine.
17. Bine, el poate scrie tine treaz. Dar numai atunci când este foarte plictisitor.
18. Nu încercați să obțineți împreună cu prietenii sau familia.
19. L-ai cere să-și planifice ceva cu tine pentru câteva luni în avans, dar el spune că nu vrea să se gândească.
20. Tu îi spui o mulțime de detalii personale, dar el nu-și amintea.
21. Adânc vă se tem că, dacă te oprești să facă eforturi pentru a „relație“, atunci se va termina.