13 semne pe care le dezvolta mândrie - pentru petrecerea timpului liber - Ivona bigmir) net

Unul dintre cele opt pasiunile păcătoase în Ortodoxie, una dintre cele șapte păcate de moarte în catolicism - totul despre mândrie. Pentru a-l împiedica să se întâmple, este necesar să se cunoască unde vine.

13 semne pe care le dezvolta mândrie - pentru petrecerea timpului liber - Ivona bigmir) net

Pride - una dintre cele 7 pacate de moarte shutterstock.com

Din punct de vedere al religiei, mândrie diferă de mândrie simplu, care orbit de mândrie om are calitățile sale față de Dumnezeu, uitând că el le-a primit de la el. În societatea modernă, mândria încearcă să ocolească. Acești oameni provoca iritații, auto-milă, cu ei nu vrea să se ocupe și să păstreze legătura.

Mândria este mai ușor să previi decât să scape de ea. Citește aproximativ 13 surse de mândrie și nu uita: avertizată - este primejdia rea.

1. Nevoia de a avea întotdeauna dreptate, și să-l dovedească altora.

2. Necesitatea de a da sfaturi în cazul în care nu a cerut să. Prin aceasta sublinia în mod deliberat superioritatea lor. Dorința de a spune ultimul cuvânt.

3. Necesitatea de a obține oameni să facă așa cum doriți, pentru că numai tu știi cum să învețe și toate.

4. Poziția neofitului: „Eu știu mai bine decât oricine cum să trăiască și voi spune tot. Și trebuie să fie doar așa și nu altfel. "

5. Giperotvetstvennost. Soțul bine? Este mulțumită ție. Vreme bună? Ai încercat. Tu faci foarte, să ia la grijă de toate, și numai datorită voi toți în această lume există.

6. Stradalchestvo. Sacrificiu de sine. „Eu - persoana cea mai mizerabilă din lume. Eu nu pot sta nimic, așa că voi stradalchestva de referință. crucea va purta semnificativ, pentru a se plânge de soarta amar. "

7. Condamnarea. Tot nu vin așa cum vă place, pentru că nu este de a face totul așa cum vă doriți. Și nu va rata ocazia de a băga nasul în greșelile lor, pentru că numai tu singur știi cum să.

8. etichete suspendate. Tu ai pus cu ușurință toate „diagnostic“, „Tu - un prost, și tu - plictisitor, și ești, ești, ești paranoic!“.

9. Ignorarea sfatul. Nu vrei doar să ia în considerare sfatul cuiva și cel puțin să ia act de acestea. Credeți că consilierii încearcă să atragă atenția cum să trăiești.

10. indulgență, sau acțiuni de dragul de laudă. Ai ajuta pe cineva doar pentru a obține un rezultat, și datorită sublinia importanța lor. Dar dacă dintr-o dată nu obține acest lucru, este supărat și ofensat.

11. Toți aveți. Șef - bani, copii - aduc numai note bune, soțul ei - să-și îndeplinească toate capriciile.

12. Nu dau mulțumiri. Sau da mulțumiri, dar mecanic. Și nu provoacă nici sentimente pe care oamenii au încercat pentru tine.

13. După ce - potopul. Nu-ți pasă de sentimentele altora, faci exact ceea ce vrei, fără griji cu privire la consecințele .ni cu privire la modul în care aceasta va afecta pe alții.