2019 Bali vacanta sălbatică, preturi, vreme Bali

2017 Bali vacanta sălbatică, preturi, vreme Bali

Ce română balinez bune și rele

Climatul în Bali

ploaie torențială tropical în fabrica de ciocolată Charlie, aproape de Candidasa

Doar un singur sezon climatic - vara, acesta este un minus, cum să-l trăiască fără a deranja primăvara noastră. toamna cu culorile sale și unic „vara indiana“. Ca să nu mai vorbim de vrăjitoarei amăgitoare -! :) iarna. Deci, să apreciem ceea ce trăim într-o centură minunat!

Umiditatea ridicată și, în consecință tantari tantari. În timpul zilei în care nu se observa, bine. și noaptea - în timpul orgie lor! Pe ferestrele caselor nu au plase de țânțari de protecție, cum ar fi al nostru, ne-am salvat fumigators.

Tot felul de insecte și reptile nu sunt supărat cu primele zile a trăit în casă Gecko - soparla-un pui de puțin mai mare decât a noastră, de vânătoare pentru țânțari și muște.

Străzi și traficul din Bali

Străzile și drumurile de pe insula, precum și aproape peste tot în Asia este extrem de îngust, trafic înfundate, blocajele de trafic - un fenomen comun. cum ar fi faptul că peste tot în dimineața, seara:

Motocicleta pe drum - cea mai comună formă de transport pentru acest motiv, mașinile în vremuri mai puțin, transportul public nu este rău, de transport de marfă nu vezi de multe ori. Multe taxi, disponibilitatea de accesibile și întotdeauna la dispoziția celor care doresc să aducă peste tot în insula pentru destul de o pistă de asfalt decent.

Și acum, rețineți: în localități mici nu sunt semafoare, marcaje „zebră“ și indicatoare rutiere sunt aproape nici o, deoarece nu există reguli de circulație! Conduce pe stânga - doar că și sunt ghidate de, și apoi ca poate mai bine. Traversați strada țesut numai între rânduri de snarling și gazuyuschih «Harli Devidsonov» 🙂 și recoltarea acestora mașini de o clasă de mai sus.

Alimentație și Nutriție în Bali

În Bali, chiar și vacile sunt speciale, nu ca a noastră, fără uger, rase de carne și nu sunt mulse aici, deoarece acestea sunt de mers pe jos în jurul insulei.

Prin urmare, prețurile ridicate pentru produsele lactate. De exemplu: prețul ruble noastre de brânză mai mult de 2 mii pe kg, unt de peste 1 mii de ruble. Aveți posibilitatea să le cumpere doar în supermarket-uri.

Carnea este prezentă în pui balinez dieta la un pret de 170 de ruble per kg. de standardele noastre în mod normal. Pește de apă sărată, proaspăt prins, gustoase și la prețuri accesibile abundent disponibile peste tot pe piețele naisvezhayshaya. Din acest motiv, avem aici temporar „pește mancatori“, carnea nu a mânca o lună întreagă!

Balinez Pure, produsul național nu am văzut pe stradă de vânzare soiuri de casă de alimente ciudat, care amintește de produse de patiserie, dar nu a reușit să-l încercați, nu doresc ... un pic mai târziu afla de ce ...

Balinez nu se poate lăuda cu bucătăria sa, în opinia mea, nu exista deloc. Fig, practic, peste tot, ca un fel de mâncare națională, asezonate cu sosuri gust necunoscut, cu mai multe mirodenii, condimente, sare și garnituri. Orez pentru asiatici - care pentru noi acum pâinea 50 de ani, pentru că acum mulți dintre noi nu mănâncă pâine deloc.

Îmi place pâine, dar local nu a fost clar pentru mine: doar faina alba, fara gust, care amintește de amestec proaspăt de hârtie și făină la prețul de 60 de ruble pentru fiecare element, cu o greutate de 0,5 kg.

Noi nu a participat la restaurante scumpe, dar odată cu ocazia nașterii capului familiei au fost în mare, în restaurantul în aer liber.

Jimbaran restaurant fructe de mare

homar încercat (aka homar), coapte pe cărbuni, (prima dată când am gustat). Apreciat de toate! Apropo, prețurile restaurant alimente este ușor accesibile oricărei persoane interesate. Deci, cu siguranță, ai gusta homari, unde altundeva, dacă nu aici?).

Când călătoriți, a avut cina la cafenele pe marginea drumului, snack-baruri, voi spune acest lucru: Eu nu sunt obișnuit cu delicii gastronomice, dar uneori consumate pentru a satisface foamea lui într-un fel. Ne pare rău, am iubit balinez, dar sincer, fără înfrumusețarea!

Așa că pregătește-te acasă, a făcut întreaga central al dietei pe legume și fructe. Fructe în Bali cel mai bine, de neegalat ca timp a fost sezonul de coacere. Indonezieni sensul rău în chimia agricolă și este, din fericire, nu sunt stropite cu nimic, nu manipulează, grădini virgine și câmpuri, tot ceea ce crește și ecologice. Așa cum micul dejun privit toate zilele, plus să-i o ceașcă de cafea.

Desigur, unele fructe, nu am fost în stare să înțeleagă, să accepte, gust prea exotic de miros, dar mango, papaya, ananas - un tratament!

nuci de cocos potabilă în dimineața, așa că este beat. Beneficiile de suc de nucă de cocos - un imatur lichid pentru a fi în măsură să mulgă coacerii fructelor, care este aproape de valoarea unei soluții de ser fiziologic, am scris în blog. Faceti o gaura in nuca de cocos si bea printr-un suc de paie de nucă de cocos, revitalizant un efect benefic asupra digestiei, de sănătate și de tineret. Și un foarte plăcut de fructe sucuri proaspete:

cafea regulate în Bali, delicios, parfumat si foarte ieftin. apreciere specială și popularitate are același tip de „Kopi-Luwak“, care este promovat cu ajutorul animalelor din Asia Palm zibeta (animalele alege cele mai bune boabe, le mânca, sub influența enzimelor specifice boabe câștigă amărăciune și vin într-un mod natural, iar oamenii care sunt colectate, uscate) și pentru că prețul cafelei vine la 1000 $ per 1 kg. Noi zatarilis acasă de obicei și a adus - singurul lucru demn de a lua de-a lungul acasă.

Caracteristici indonezieni care trăiesc

O curățenie separată temă și igiena în Asia, în general, și aici, în Bali, în special. Dacă balineză-l venerează în natură, voobshchem nu este îndeplinită și nu strica gunoiști, atunci aici sunt cumva acasă cu acest ei încordat. piețele de legume asuprite ... Aș spune că nervos și greu de mulțumit să miros de oameni mai bine să nu meargă acolo, la toate ....

Concepte să se spele pe mâini sau de a face ceva străin în indonezienii perchatka-.

Da, seria de pește „impresionant“, cel puțin eu voi spune că murdăria peste tot, ele sunt un pic mai bine echipată și un pește culcat pe rafturi, în gheață, dar la căldură, fiecare picătură căzut și nu se clătește cu apă, se transformă în ... știi în câteva ore asta. Deoarece mulți europeni pe piețele - sau picior. Uneori ne-am plimbat, fiica noastră, poprivykshaya de culoare din Asia, nu de vârstă înțelept) mi-a spus mereu: „Nu este murdăria care trebuie să-ți fie frică de .... Nu te teme de altă parte ... care se află în interiorul ... „Nu am înțeles ce a fost ... și sa oprit pe nas la“ arome »🙂

Aici sunt toaletele în balinez (grațierea sensibilitatea problemei) - o zonă de îngrijire specială, chiar și în locuri mai îndepărtate de așezări, în care ordinea este - invidie! Galeria nu citează)))

Nivelul de trai al balinez

În Indonezia, energie electrică scumpă, 1 kw / oră noastre 7.40 ruble. Dar, de gaz lichefiat de uz casnic este relativ ieftină.

Benzina 95 aproximativ 38 ruble / litru.

Standard de viață de pe insulă pentru lume în general, sub medie, în cazul în care nu mai mică. Acolo, ca și în altă parte în Asia, un contrast puternic între cei bogați și cei săraci: vilele bogate și case modeste mici. Dar asta e absolut la barăci, colibe șubrede, atât în ​​propria mea țară, în satele din provincie, este acasa, la o femeie în vârstă de vechi, nu am văzut. Casa pentru balinez - toată puterea sa, statutul vital, visul și țelul vieții! Acestea sunt tipice de construcție:

Salariul mediu al balinez obișnuite la aproximativ 100-150 $. Acești oameni, în ciuda faptului că fiecare familie are între trei sau mai mulți copii și rămâne un mister pentru mine cum să supraviețuiască. Cu prețuri ridicate pentru produsele alimentare, comunale, benzină, fără masa a tălpii Agriculturii, cred tugovato.

Deși dacă au nevoie de o mulțime? Nu cere alimente, aproape nu bea alcool, fumul de tutun ieftin, nu selectiv în haine - ajută să se bucure de viață, zâmbet pentru toată lumea te cunosc. Și totuși ... credința în spirite și zei!

Foarte dezvoltat sfera de servicii mici: mici larochki-tăvi de vânzare cu amănuntul, într-o mare varietate de magazine, spălătorii, de livrare de bunuri, carting, de securitate (pe plajă sunt posterech dispuși masina pentru un ban) și așa mai departe .... Serviciile nu sunt demne de primera- rufe și masă în mini rufe ne costă 30 de ruble per 1 kg. Drept gratuit!

Balinez, de asemenea, furate, aici sunt garduri ingenioase au venit cu: în partea de sus a gardului din beton a adăugat sticlă spartă din sticle.

În opinia mea, foarte mult crud ... dacă cineva vrea să-noapte fructe de profit ...

Așa cum ei se spune, locale, în țara lor este condusă de mafie, adică, legile nu sunt respectate peste tot în lume, drepturi sunt încălcate, este dificil de a găsi adevărul ... întotdeauna dreptul - care au putere și bani!

bugetul de călătorie sau cât de mult odihnă sălbatică în Bali

Poate cineva va întreb ce ar costa aici este independent de călătorie pe insula fără serviciile agențiilor de turism. Aici este o costing partiala:

• Închiriere șapte locuri (în spate, două locuri suplimentare) Toyota autoturisme marca - 18 mii de ruble pe lună. După cum puteți vedea, mai scumpe casa de închiriere, și toate încă un astfel de preț mare.
  • Tururi, bilete, parcare, mutare, a venit circa 15-18000 de ruble pentru două persoane, timp de o lună.

Și tot restul depinde de amploarea și lățimea de apetitul ... adicții ... preferinte ...

După cum puteți vedea, prețurile din restul sălbatic Bali este destul de democratic și, dacă se dorește, este disponibil pentru toată lumea, noi doar doresc cu adevărat. Desigur, dacă vă zboară spre permisul - va ieși mult mai scumpe, și cu greu au avut posibilitatea de a se arunca cu capul atât de adânc în lumea naturii și viața oamenilor insula solare.

Și totuși, a existat un sentiment un pic resentimente pentru glorioasa mea țară de origine, chiar și într-o republică de banane, se părea că toate scumpe și de mare preț, care, desigur, nu este experimentat de oameni cu un salariu dolar. Și dacă ajungi în Europa sau Australia. Numai banane și încălzit sufletul accesibilității sale. Oh, poate urmașii noștri vor fi mai demn de viață ...

Cine are nevoie pentru a vizita în Bali

Dacă sunteți îngrijorat șoapta valuri blând, vă simțiți pacea de fiorul de furtuni pe mare și cascade puternice, nu sunt indiferenți față de răsăritul soarelui și, dacă sunt deosebit de sensibili la atmosfera de frumusete nealterate, liniste, locuri speciale de energie, poate adopta, vă implică rânduielile din templu, și sunteți interesat în viata altor oameni - ar trebui să meargă cu siguranță la Bali!

Acesta este un loc de practică spirituală, o mulțime de comunități, grupuri și training-uri care vizează creșterea spirituală și de regenerare, de curățare, de încărcare și de comunicare. Cuvântul yoga, chakra, mantra, energia de pompare și așa mai departe - la audiere, atunci când se ocupă cu compatrioții.

Și cine nu are nevoie să Bali?

Dacă sunteți în vacanță este facilități esențiale și servicii, prosoape si lenjerie de pat, sunteți predispus la odihnă pasivă, ședere infinită pe plajele și piscinele, tu - fanii Merry get-togethers, cluburi de noapte, restaurante cu luminile lor ademenitoare și vinami- de peste mări cocktail-uri, ești un gurmand și vă este frică de disconfort și o anumită modestie a modului de viață local - pur si simplu nu le place în Bali. Sunt locuri mai apropiate cu cele mai bune servicii, frumusețea peisajelor și o valoare mai mare de interes, nu este necesar pentru ca aceasta să zboare în ținuturi îndepărtate.

Asta e tot. Și noi, în ciuda unor minusuri paturi balineze, în timp, acestea sunt uitate, par lucruri mici, nesemnificative de vacanță foarte fericit. Sau poate pentru că nu prea tentat să recurgă gadget-uri .... Și mai departe de timp, cu atât mai bine și mai memorabile sunt impresiile noastre de la Bali.

Cere ceva, eu sunt atât de încântat să spun despre insula ... Si veti vizita cu siguranta la Bali!

Ponderea în sociale. crearea de rețele

Lyudmila, nu știu cum faci în Anapa, și eu sunt deja obosit de viață, și, dimpotrivă, ar trăi în ger etern la Moscova, în vara constantă)) Dar aceasta este încă doar un vis. Desigur, încerc să aleg o stațiune să se distreze, dar în Bali, ar fi interesant de vizitat, în conformitate cu descrierea sunt multe frumusete interesante și pitorești, precum și specialități din pește, nuci de cocos și în dimineața - un vis! În principiu, dacă judecăm după standardele Moscova ieftine, deși, desigur, în cazul în care dolarul ar fi la rata de vârstă de 2 ani, ar fi cool. Bine pentru schimbul de feedback cu privire la Bali, a fost foarte interesant de citit. Vă doresc în altă parte pentru a merge și a împărtăși cu noi, îmi place tema de călătorie))

Elena, înțeleg reclamațiile dumneavoastră, în continuare, pentru a schimba solare Moldova la Moscova murdar! Tosca. Și zăpada este acum în orașele mari și să nu vadă toate scoate, este adevărat, murdărie și rece.

Odată cu creșterea dolarului și căderea rublei, am renuntat de fapt stydoba scăzut, totul pare scump pentru noi, și București - este întotdeauna un stat separat :).

Vă mulțumim pentru Lena dorințele, și vă doresc una nouă excursii și experiențe noi.

Bună ziua, Uvazhaemaya Lyudmila Vă mulțumesc foarte mult pentru o astfel de publicare original și informativ. Am aflat pentru mine ceva nou, citit despre Bali. Este paradis, într-adevăr. și dieta de pește, în general, este dincolo de laudă. Și eu doresc succes și prosperitate pentru resursa minunata!

Cât de lucruri interesante! Eu sunt unul dintre cei care ar trebui cu siguranta Bali. Deja am încercat să-i convingă prietenul ei. Dupa ce a citit articolul. Am dat seama că totul este disponibil. Începem să economisi bani.

Aș vrea să. Îmi place locuri cu natura neatinsa. Îmi place de vară veșnică, deși iarna cu primăvara și toamna prea. Deci, eu nu merg pentru o lungă perioadă de timp, timp de 2-3 săptămâni. Fructele cauzate în general salivație excesivă. Mi-ar doar acolo și le-a mâncat, de asemenea.

Excursie ai, ce o țară frumos cald, și a vrut să proprii se găsesc în ea!

A fost interesant pentru a citi despre caracteristicile vieții balinez, dar nu spun că acest lucru a vrut să meargă acolo))) Fructe, plaja - da, case frumoase, iar restul ca un fel și nu vor să se scufunde. Poate a fost doar cultura nu este aproape ... Cu toate acestea, cred că aducându-mi să fiu acolo, nu m-ar împiedica să se bucure de restul))) Mă bucur Ludmila că ai fost bun! Și pentru povestea ta din nou mulțumiri, este întotdeauna interesant să se uite la tot ceea ce, prin ochii unui martor ocular)))

Elena, și în mod normal, mulți vorbesc negativ despre insula, care au fost acolo, iar acest lucru este, de asemenea, nimic greșit. Și am cultura străin opus atrage după sine, alta traditie de uz casnic, atât de interesant totul ... Mai mult să ia în considerare, indiferent cine în cazul în care erau deja acolo, avem primul voiaj, fără a include Europa, dar într-adevăr plăcut insula este energia, atmosfera, nu pune în cuvinte ce astfel ...

Și vă puteți relaxa peste tot bine, nu este necesar pentru nisip și mare târât până în prezent, există locuri mai aproape sau mai rău :).

articole similare