11 obiceiuri de oameni bogați, stil de viață

Care sunt obiceiurile și modelele de comportament diferă de la oamenii bogați obișnuiți.

Oamenii bogați gândesc și acționează diferit față de toți ceilalți. Dar ei nu se nasc cu această „gândire om bogat.“ Ei învață mai întâi și apoi selectați acest mod de a gândi și a acționa.

Acest concept există în mass-media de aproape 100 de ani, prin intermediul unor investigații jurnalistice care implică mai mult de 500 de milionari au câștigat averi, realizat la începutul secolului XX. Astăzi, importanța sa continuă să crească.

1. Oamenii bogați preferă să controleze propriul succes

Ecker scrie: „Oamenii bogați cred:“ Eu - creatorul vieții tale, „și ne vom gândi săraci:“ De la mine nimic nu depinde ' ".

2. Cei bogați preferă să se gândească mare

Cine, dacă nu mă? Deci, cred că bogat, spune Ecker:

„Planurile globale și acțiuni pe scară largă a face bani și de a umple viata cu sens. Mulți fac pariuri mici. De ce? Motivul, în primul rând, frica. Ei sunt speriați de moarte de eșec, și chiar mai mult - cu succes. În al doilea rând, ei joacă pe lucrurile mici, pentru că gândurile mărunte. Ei nu se apreciază. Ei simt că nu sunt suficient de bun sau nu suficient de puternic pentru a face ceva despre viețile altora. "

3. Oamenii bogați se dedice pentru a fi bogat

În loc de lipsă de bogăție, oamenii bogați sunt întotdeauna greu merge pentru el:

„Modul de a avere - această disciplină, curaj, cunoaștere, competență, o eficacitate deținută în totalitate, persistența și, desigur,“ bogat „mentalitate. Dacă nu sunteți sigur de dorința lor [a fi bogat] 100%, ferm și fără echivoc, este puțin probabil că vei trăi în prosperitate. "

Oamenii bogați pot merge cu încredere pentru bogăție, pentru că au obiective precise și o viziune clară:

„Principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor nu sunt obtinerea de dorit, este că ei pur și simplu nu știu ce vor. Bogații stiu exact ce doresc să fie bogat. Această dorință este fermă. Pentru a fi bogat, ei fac tot ceea ce nu merge dincolo de lege, etica si morala. "

4. bogat axat pe posibilitățile

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, cei bogați nu se concentrează asupra obstacolelor și oportunităților, și să beneficieze de ele:

„Cele mai bogate oportunități de a se vedea de creștere - a se vedea sărace posibilitatea pierderilor. Cei bogați se gândească la rezultatul fericit - cred că cei săraci cu privire la riscurile ".

5. Cei bogați preferă să joace bine pentru a câștiga

Oamenii bogați juca bine pentru a câștiga, iar cei săraci - nu pierde, spune Ecker:

„Scopul fiecărui om bogat - o bogăție mare. Nu doar bani, ci o mulțime de bani. "

În cazul în care obiectivul dvs. - este doar un confort, adică, suma de bani suficientă pentru supraviețuire, cel mai probabil, nu veți obține bogăția:

„Intenționând să câștige mai mult decât este necesar pentru a plăti facturile, veți câștiga atât de mult - doar pentru a plăti facturile, și un dolar mai mult.“

6. Oamenii bogați preferă să-și petreacă timpul cu alți oameni bogați

„Succesele altor oameni de succes oameni percep ca un stimulent suplimentar. Ei văd obiectul de urmat. „Dacă ar putea face acest lucru, așa că pot și eu“ - ei spun ei înșiși ".

Cei bogați nu sunt invidios pe alții, și se simt recunoștință, pentru că ele arată un exemplu de modul de a atinge același succes:

„Cel mai rapid și mai simplu mod de a face o avere - de a învăța de la cei bogați urmăresc ce reguli jucat de acești profesioniști.“

7. Oamenii bogați nu permit probleme să te bat din rut

„Secretul succesului nu este cum să evite, elimina sau evita dificultățile și să se ridice mai presus de orice probleme. Drumul spre bogățiile este plin de capcane și capcane, motiv pentru care cei mai mulți oameni se tem să meargă pe ea pentru că nu doresc să dificultăți, dureri de cap și responsabilitate. Pe scurt, nu vreau probleme. "

Eker susține că oamenii superuspeshnye nu se concentreze pe problemele sau nu chiar le observi. În schimb, ei se concentreze pe obiectivele lor.

8. Oamenii bogați gândesc despre echitate

„Adevărata bogăție a unui criteriu care trebuie luat în considerare valoarea capitalului social, nu valoarea salariului.“

Capitalului propriu - este costul financiar al tuturor pe care le dețineți:

„[Aceasta] este principalul criteriu de coerență, pentru că, în caz de nevoie tot ce ai, poți transforma în bani.“

9. Oamenii bogați preferă să plătească pentru rezultate

„Nu este nimic în neregulă cu faptul că, pentru a obține un salariu permanent, dar numai atâta timp cât nu ia departe capacitatea de a câștiga la fel de mult ca tine merita. Aici se află freca. Pentru că se întâmplă de obicei. "

Cele mai multe persoane bogate nu limitează veniturile la partea de sus și alege să nu fie plătit pentru ore lucrate:

„Bogat ca sa plătit pentru rezultatele muncii sale - dacă nu în totalitate, cel puțin parțial. Oamenii bogati tind să fie într-o formă sau alta are dreptul de proprietate a ceea ce făcea. Venitul său - acest lucru este profitul lui. lucru bogat pentru o comisie sau un procent. salarii mari, astfel de oameni preferă să opțiune stoc sau cotă din profit. "

10. Cei bogați preferă să gestioneze banii

„Oamenii bogați nu au mai inteligent decât cei săraci, ei sunt doar diferite, mai rezonabil, dispune de bani. Singura diferență majoră între viabilitatea financiară și eșec financiar - este capacitatea de a gestiona în mod corespunzător finanțele. Totul este simplu: de a face bani de lucru pentru ei, noi trebuie să învețe să le gestioneze ".

Oamenii obișnuiți nu cred că despre modul în care să se ocupe de bani, pentru că ei simt ca ei au prea puțini bani într-un fel de a dispune de ele. Eker prevede:

„Atâta timp cât vă arată capacitatea de a gestiona cu ceea ce ai, mai mult nu va primi! Nu este atât de importantă sumă de bani, ca un obicei de a le gestiona în mod corespunzător ".

11. Oamenii bogați să învețe și să dezvolte în mod constant

Cei mai mulți oameni bogați să învețe să reușească în cele mai bogate și mai mult succes. Și ei continuă să învețe, chiar și atunci când obținut deja rezultate incredibile:

„Fiecare artist a început cu eșecuri. Oamenii nu se nasc genii financiare. Fiecare om bogat a învățat să reușească în arena financiară, vă poate face. "

Aceste obiceiuri nu sunt străine investitor legendarul Warren Buffett. Și acest lucru este succesul extraordinar.

articole similare