Una dintre cele mai bogate femei din lume de Gina Rinehart a scris într-un articol care este nedumerit de ce oamenii obișnuiți (clasa de mijloc) preferă să bea alcool, fum, și vorbesc unul cu altul în loc să muncească și să câștige propriul lor stat.
Și dacă aceste cuvinte au o semnificație?
Oamenii obișnuiți cred că banii rădăcina tuturor relelor. Oamenii bogați cred că sărăcia - este rădăcina tuturor relelor.Justificându poziția sa, putem da vina oamenii bogați care au fie noroc, fie că acestea sunt toți hoți și furate de la alții. Este mai ușor să justifice propria sa poziție, dând obiectului de nuanțe negative, dorința.
Oamenii obișnuiți cred că egoismul - l porok.Bogatye oamenii știu că egoismul - virtute.Nu putem da ceea ce nu avem. Un om flămând nu se poate alimenta o altă persoană foame. Tu trebuie să ia mai întâi grijă de tine înainte de a începe să gândești la alții.
Oamenii obișnuiți sunt în speranța de a avea noroc. Oamenii bogați speranța că ei fac.Timpul va avea loc, în orice caz, dar minunea nu se poate întâmpla. Dar dacă acționăm, atunci rezultatele vor fi, în orice caz.
Oamenii obișnuiți cred că drumul spre succes începe cu studii superioare. Bogat încrezător că valoroase numai specială, cunoștințe aprofundate.
Mulți antreprenori de clasă mondială au puțină educație formală, dar au o experiență profundă în direcția îngustă și cunoștințe practice. Cei mai mulți oameni cred că de doctorat candidatului și sunt parte integrantă a succesului și de a petrece timp și efort pentru a le obține. Oamenii bogați nu sunt interesați de bani. Ei doar rezultat important.
Oamenii obișnuiți gândesc la trecut. Oamenii bogați cred că numai de viitor.Oamenii de succes se bazează pe ei înșiși și viitorul lor. Ei cred că zilele cele mai bune lor sunt încă departe și caută să facă în fiecare zi, fără să se gândească și nu doresc să se întoarcă în trecut.
Oamenii obișnuiți se referă la bani cu poziții de emoții. Oamenii bogați sunt bani numai prin logica.Oamenii obișnuiți asociază cu banii lor de bine, motiv pentru care, în orice decizii legate de bani, amestecate cu emotii, cum ar fi frica si lacomia. Oamenii bogati văd bani doar ca un instrument și de a lucra cu ea numai în ceea ce privește logica rece.
Oamenii obișnuiți fac bani fac ceea ce le place să facă. Rich urmeze pasiunea lui.Oamenii bogați fac ceea ce le place să facă nebun și de a găsi orice oportunitate de a câștiga pe ea. Oamenii obișnuiți țineți linia de gândire adoptată în societate, pentru care vrei să mergi la locul de muncă pentru a câștiga bani, care este acceptat pentru a face atașarea efortului fizic și emoțional.
Oamenii obișnuiți stabili așteptările scăzute, datorită cărora acestea sunt rareori dezamăgiți. Oamenii bogați se provocare.Pentru a nu face rău psihicului, mulți psihiatri sunt sfătuiți să se stabilească obiective realizabile. De fapt, trebuie să te expune la stres și pentru a stabili obiectivul maxim de peste si peste din nou, până când sunt atinse. Singura modalitate de a se ridica deasupra ei înșiși și de a obține rezultate remarcabile.
Oamenii obișnuiți sunt convinși că este necesar să se facă ceva pentru a obține bogat. Oamenii bogați știu că trebuie să fie cineva pentru a reuși.La acea vreme, oamenii obișnuiți se concentrează doar pe acțiunile lor și rezultatele lor, cei bogați se concentrează asupra a ceea ce personalitățile ei ar trebui să fie, că toate acțiunile lor au fost eficiente.
Oamenii obișnuiți cred că trebuie să ai bani pentru a face bani. Oamenii bogați sunt luați bani de la alte persoane.Oamenii obișnuiți văd doar ceea ce au. Oamenii bogați sunt de lucru cu toate resursele disponibile în jurul valorii.
Oamenii obișnuiți cred că piețele sunt controlate de logica si strategie. Oamenii bogați știu că piețele sunt conduse de emoții și de lăcomie.tranzacționare de succes pe piața de capital nu depinde de orice formulă matematică. Toate piețele conduse de oameni, iar oamenii sunt conduși de frică și lăcomie. Oamenii bogați sunt foarte conștienți de acest lucru și de a construi strategiile lor prin utilizarea acestor două pârghii.
Oamenii obișnuiți trăiesc dincolo de mijloacele lor. Oamenii bogați trăiesc sub capacitățile lor.Oamenii bogați trăiesc posibilitățile lor modeste, nu pentru că zgârcit, ci pentru că ei cred că bogăția lor este încă să vină. Oamenii săraci sunt, de asemenea, încearcă să se întrece pe sine, a intrat în datorii, și trăind pe o scară mare.
Oamenii obișnuiți învață copiii lor vyzhivat.Bogatye învețe pe copiii lor, pentru a construi o afacere.Părinții bogați învață copiii bogăția și percepția lumii prin oamenii bogați și săraci. Nu pentru că este discriminarea prejudecată sau clasă. Doar această stare de lucruri obiectiv în lumea noastră. Și cu cât mai repede copilul va înțelege, cu atât mai mult el va avea o șansă de a construi afacerea dvs. și să devină de succes.
Oamenii obișnuiți folosesc banii pentru a scapa de stres. Oamenii bogați sunt calme despre bani.Oamenii bogati se vedea bani ca o oportunitate de a rezolva cele mai multe dintre problemele lor. Oamenii obișnuiți cred că problemele lor de bani și necesitatea de luare în continuare a acestora - cel mai important dintre toate problemele.
Oamenii obișnuiți preferă să se distreze decât să învețe. Oamenii bogați preferă să învețe decât distractiv.Primul lucru pe care bate la ochi în casa unui om bogat - aceasta este o întreagă bibliotecă de cărți cum să devină mai de succes și competent în domeniile lor. Oamenii bogați folosesc orice oportunitate pentru auto-studiu. Oamenii obișnuiți citesc romane și reviste plin de farmec.
Oamenii obișnuiți se simt bogat și de succes oameni snobami.Uspeshnye doresc doar să te înconjoare cu oameni cu o mentalitate similară.atitudini negative față de bani otrăvește clasa de mijloc, care face partea oamenilor bogați din acest mediu. Acest comportament este adesea perceput ca snobism. Asocierea cu oameni negativi bogați, clasa de mijloc se simte mai bine.
Oamenii obișnuiți se concentrează pe salvarea. Accentul bogat de pe acest site.Oamenii obișnuiți se concentrează pe modul în care să trăiască frugal și, astfel, oportunități de dor, care vor schimba calitativ viața lor.
Oamenii obișnuiți nu risca banii lor. Oamenii bogați sunt dispuși să își asume riscuri calculate.Riscul poate fi gestionat. Evitarea oricăror riscuri financiare generale, oamenii obișnuiți nu observă cel mai mare risc - să rămână în cazul în care acestea sunt. Oamenii bogați să înțeleagă acest risc - o parte din afacere, care poate aduce succes.
Oamenii obișnuiți să stați în confort. Oamenii bogați găsesc confort în incertitudine.Obiceiuri persoana mai puternica. Și un obicei de a fi într-o stare confortabilă, specifică, stabilă, chiar dacă este o stare proastă, mai mult decât dorința de a schimba ceva. Omul pare să vrea să se schimbe, dar nu doresc să schimbe ceva, să se simtă în largul lor.
Oamenii obișnuiți nu asociază bani cu sănătate. Oamenii bogați știu că banii pot salva viața lor.În plus față de o mai bună nutriție, mediu mai bun și bani odihnă completă regulat vă poate oferi un sprijin individual de ceas medical, care servește un mic grup de oameni.
Oamenii obișnuiți cred că este necesar să se facă o alegere între bogăție și de familie. Oamenii bogați au totul.Ideea că succesul necesită abandonarea familiei, nimic mai mult decât o scuză. Gândire fie-sau este doar o iluzie în masă. Oamenii bogați știu că pot avea orice doresc, indiferent de orice.