100% ulei natural de cedru de păr de la magazinul organic - comentarii, fotografii și preț

100% ulei natural de cedru de păr de la magazinul organic - comentarii, fotografii și preț

Am o relație foarte ciudată cu uleiuri. Am înțeles că, probabil, utile și asta e un fel de nu doare, dar se pare că pielea mea și părul nu doponimayu. Ce ulei de cocos face pentru mine, și, uneori, uscat, abia dopolzovala banca coroborat cu crema, fetele de aici au sfătuit bine, într-adevăr a fost mai bine. Unii chiar au încercat, dar este și ulei de ea, că este îndrăzneț, este neplăcut, pielea nu este absorbit în păr, la toate, la început abia l vymoesh, și apoi nimic.

Și apoi m-am dus la personal Shop organic și un coleg a cerut sora ei să cumpere cadouri de acolo ca de la ea acest magazin departe bani în plus nu are și sora aprecia tot felul de lucruri de genul asta. Sunt ușor și chiar plăcut, am cel puțin trei oameni acolo zatarivatsya. Coleg bazat pe gustul meu.) Și unul din lucrurile în darul am ales acest ulei. Apropo, există în această serie de mai multe mai multe. Din anumite motive, a fost nevoie de un cedru. Și odată introdus, acesta ar trebui să miros. Uh, ea are ulei esential de cedru, pe care l-am bucurat de o popularitate la domiciliu pentru o varietate de proceduri de până la doar „săpat“ ea prin cameră.

Și aici este fata de taak sa lăudat, a întrebat unde a fost luată și că ea este dispusă să-l plătească nici un ban, doar pentru a cumpăra încă 100 de unități. Părul ei lung este uscat doar transformat într-un miracol. Potrivit ei, ea pur și simplu nu a încercat, nu dau un astfel de efect. Doar o dată netedă, mătase și așa mai departe curge.

Ei bine, am fost condus, a mers și ea a cumpărat:

În interiorul unui eyedropper mare pentru intreaga banca. Foarte bine, se pare un fel de estetică și pipete mă face să cred că este cu adevărat ulei miraculos.))

Cutia privi ca pe site-ul găsit Agafi:

Uleiul nu miroase nimic. Absolut. Tristețe. Ei bine, fără rășini înseamnă, m-am gândit.

Eu încă mai cred că cosmetice de ulei, în special trebuie să fie gândit într-un fel de păr, care nu este atât de îndrăzneț și se limpezește ușor. Dar nu, ulei de 100%, mai mult decât orice. Asta este, este gras. La fel ca o floarea-soarelui (mai grasa de măsline, dacă pot spune așa, cred). demon de culoare. Pipetează despărțit capul murdar uscat, masare, geanta rochie, plimbare de 15 minute, așa cum scris.

Un alt moment amuzant, ambalajul este scris, se clătește cu apă.)))) Bine Ba nuuuu.

Așa că am spălat sampon bezsulfatnym. Celălalt nu este folosit ca keratina indreptare se face și a recomandat să se spele parul meu, „organic“ sulfați nu sunt spălate prematur cheratină. Hair spălat numai după 3 aplicații șampon. Asta fiu sincer, cred că în cazul în care beneficiul este din ulei, se spală imediat cu șampon. Dacă nu, spune-mi că am greșit.

Coleg, eu, de asemenea, ea a cumpărat, ea, de asemenea, a fost comandat.) Îi plăcea modul în care ea sa bucurat anterior doar de ricin și brusture, problema, crede ea, părul, lung și gros. Lungimea este predispus la uscare, capul este normal. El spune, neted, moale, totul este în regulă.

Am făcut-o. Adică, dacă eu pot vedea rezultatul după măștile și este diferit, dar există ceva acolo dacă am spălat doar capul meu cu șampon, apoi a luat balsam pe care le cunosc. Efectul este același, dar înainte de asta, am petrecut 20 de minute de viață cu privire la aplicarea sac de ulei și de tăiere din plastic. Și am plimbat în jurul valorii de apartament ca DUNYASHA (citește durnyasha), cu același sac pe cap.)

Ca urmare, nu voi jura, am înțeles că cineva bun, cineva nu foarte. Ei bine, tocmai am făcut-o. Și totuși, există ei încă de ulei de jojoba, i dea o ultimă șansă de a justifica uleiul în ochii mei. Se pare ca este cea mai mai parul care pe acolo.

Sau cel puțin așa cred că părul meu ca și în cazul în care acestea sunt neproblematic și mai ia nu mai pot decât au, că acestea sunt sănătoase și cele mai frumoase, astfel încât rezultatul restaurării unei eu nu văd. Cum crezi?

articole similare