10 idei pentru sandwich-uri - opțiuni pentru un prânz sănătos la locul de muncă
Cât de mulți oameni sari peste masa de prânz, deoarece ei nu vor să mănânce fast-food, dar ezita să ia alimente în recipiente de plastic. Am ales cele zece idei originale sandwich-uri de gătit ca o masă completă.
Cum să învețe să controleze puterea
Puteți auzi de multe ori, „Eu nu mă pot controla“, „Eu - persoana impulsiv“, „de control este de conducere mine nebun“, „pofta mea pentru dulciuri este de conducere mine nebun“, etc. Oamenii cred că într-un fel de control - este în mod necesar limitată de stres și constantă.
Cardio, yoga, de grup și de formare în greutate - este mai bine pentru pierderea în greutate?
În mod constant se pune întrebarea, ceea ce este mai eficient - cardio sau puterea de formare, de grup exerciții cu gantere sau de formare greutate corporală, yoga sau Pilates.
Cum genetica influenteaza pierderea in greutate
Ai auzit fraze de genul:. „Am oase mari“, „Am un metabolism lent“, „familia mea sunt pline“, „este toate genetica“ Cineva crede că e o scuză, iar cineva este convins că el nu poate pierde în greutate din motivele de mai sus.
Cinci condiții pentru pierderea în greutate
Mă uit în mod constant o caracteristică în comportamentul majorității cei care tin dieta pierde in greutate foarte lent. Ele se concentrează pe orice acțiune în cazul în care abordarea trebuie să fie cuprinzătoare.
10 începători greșeli într-un balansoar - cum să se comporte la sala de sport, astfel încât să nu arate ca un idiot
Avem în sala de sport un caracter. Doar o enciclopedie ambulantă de erori. Serios, poti sa te duci după și să facă un rezumat. Pe de o parte, greșelile tradiționale începători face toate - învață simplu.
Pe de altă parte, regulile de bază ale etichetei trebuie să fie clare chiar și intuitiv. De exemplu, că necesitatea de a dezasambla un proiectil, curat dupa tine, nu se implică între un bărbat și o oglindă, nu mai vorbim. Este de la sine înțeles. Cu toate acestea, există încă reguli, care nu spun la fiecare pas, ci să le încalci, poți trece pentru un om din apropiere.
1. Încercarea de a impresiona
Oh, este specific atât novice și vizitatori regulate rocking. Și există întotdeauna cineva care vrea să facă o impresie. Acesta poate fi o fată / băiat, antrenor, atlet experimentat. Și aici începe - exercitarea de greutăți pentru a inventa exerciții de neimaginat.
În același timp, vreau să râd și plâng, uita la modul în care un om încearcă să impresioneze, efectuați exercițiul cu mai multă greutate, dar tehnica teribil, sau atunci când faci ceva ce nu poate fi numit un exercițiu.
Eu nu sunt un dușman de mine, asa ca atunci cand am fost ceva neclar, am venit cu o întrebare la managerul sau la unul dintre sportivii mai experimentați. Ceea ce sugerează.
În primul rând, sala de sport este vizitat de mulți oameni. Imaginați-vă cât de mult bacterii este pe echipament, formatori, bănci. Spălați-vă mâinile înainte de a atinge fata ta.
În al doilea rând, se spală ei înșiși, pentru că vei transpira. Nu vrei sa puta, nu? Utilizarea de parfum, apa de toaleta si deodorant inainte de antrenament - o opțiune de rău. De la ei se va miros urât și mai mult.
În al treilea rând, fetele implicate cu machiaj pe fața lui, la sfârșitul formării devin ca ratonii, desigur, dacă te antrenezi din greu și nu moale.
În al patrulea rând, una dintre cele mai comune începători greșeli în sala de sport este lipsa de prosoape. În timpul unui antrenament, sudoare totul, așa că, dacă nu doriți să bălăci într-un bazin de sudoare altcuiva sau fard de obraz, din cauza faptului că ei înșiși lăsat-o baltă în timpul unei presă de banc, purtați un prosop. Face lumea un pic mai sigur.
dezasambla întotdeauna pentru o cochilii, eliminați-le în loc, chiar și atunci când le-a luat în mijlocul sălii. Nu este dificil, nu?
Curățarea - nu doar un semn de bun gust, dar, de asemenea, de siguranță, pentru că cojile împrăștiate sau tije asamblate poate costa timp cineva si de sanatate - pot fi ușor rănite. În plus, câteva femei pot dezasambla bar sau un simulator pentru picioare banc.
Scopul principal de a cumpăra un abonament la sala de sport - un antrenament eficient. Cu toate acestea, sala de sport - este un loc în care oamenii nu numai exercitii fizice, dar, de asemenea, de a comunica. Asigurați-vă că comunicarea nu interferează cu antrenamentul.
Apropo, acesta este principalul motiv pentru care mereu ma antrenez singur. Am angajat vedea cum oamenii care vin cu prietenii sau prietenele. perechi rare sunt expuse la 100%. Deși tipul, pe care am scris la început, chiar și singurătatea nu ajută. Ia-dependent urechile administratorului sau cineva de la vizitatorii în ordinea lucrurilor, precum și de a desfășura o conversație cu el însuși. Și se întâmplă. Chiar și râzând cu propriile lor glume, dar cel puțin nu susțin.
Dacă trebuie să aibă pe cineva o întrebare, nu distrage atenția omului, atunci când el este reglat să se apropie sau de a face exercițiile. Nu este nevoie pentru a obține în mod sau război de țesut în fața ochilor mei.
5. Nu se blochează pe bara
Una dintre cele mai mari greșeli începători în sala de sport este că ignoră încuietorile pentru a bloca greutatea pe bara. sportivii cu experiență pot menține echilibrul în timpul proiectilului presei ghemuit sau o bancă, ceea ce este foarte dificil pentru incepatori. Lipsa de încuietori de pe tija poate duce la un prejudiciu propriu sau altă persoană din altcuiva.
6. A crede că mai mare este mai bine
Mai mult în greutate / repetari / abordări / exercițiu nu înseamnă mai bine. Calitatea formării ar trebui să prevaleze asupra cantității. Creșterea greutății trebuie doar atunci când sunt în măsură să efectueze un anumit număr de repetiții este relativ ușor cu tehnica perfectă.
7. Efectuarea cu exerciții de tehnică greșite
Nu poți veni la sala de sport și de a face totul perfect. Erori de exerciții vor fi în fiecare nou venit, dar trebuie să învețe să facă în mod corespunzător, deoarece greșelile pot provoca accidente grave. Cea mai bună opțiune - pentru a lucra de ceva timp cu un antrenor personal. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru nu este posibil, atunci urmăriți videoclipuri pe exerciții de tehnica de pe Internet.
Apropo, mă uit la ele tot timpul, unele revizuiri înainte de exercitarea de a consolida.
8. Lipsa de echilibru între puterea de formare și cardio
Când fetele vin la sala de sport, atunci cele mai multe ori le petrec pe cardio sau alunge de pompare de vânt de presă / picioare de creștere / rotație a cercului pe talie. Băieți, dimpotrivă, ignorate cardio. Lipsa de echilibru - aceasta este o comune incepatori greșeală. Mușchii au nevoie de formare în greutate, dar inima este, de asemenea, un mușchi, ar trebui să fie instruiți cu privire la formarea cardio.
Pentru a obține rezultatul de formare, aveți nevoie de un plan. Acesta este un obiectiv clar pentru a satisface puterea țintă / program de exerciții fizice și un jurnal de antrenament. Pe paginile jurnalului ar trebui să fie exerciții, abordări, repetiții, greutate, timpul de antrenament, averea sa scris și se înregistrează rezultatele.
Este o nebunie să se teamă că te va arata ciudat, scriind ceva într-un caiet în timpul sărbătorilor. Dimpotrivă, se va vorbi despre tine ca o persoană care lucrează la rezultat și se angajează să formare.
10. Malnutriția
De la alimente într-o mai mare măsură rezultatul formării depinde. Începătorii fac adesea greseala de a ignora importanța alimentației. Puteți avea cel mai bun program, dar ar fi inutil, fără un responsabil goluri de putere de fitness. Calculați calorii și nutrienți au nevoie de aici.
Sper ca acest post va evita multe greșeli începători
sală de gimnastică, leziuni și alte probleme, precum și, de asemenea, contribuie la obținerea unor rezultate rapid. Antreneze din greu și nu întrerupe alții!
Și, în sfârșit, mai clar, ceea ce nu a făcut în sala de gimnastică: