Mamă - cineva care este dispus să facă orice pentru tine. Și ce monedă le plătească în schimb noi? este de multe ori doar acuzații și remarci nepoliticoase fără regrete.
Aici ai 10 fapte despre mamele noastre care au nevoie sa stie nu numai, dar, de asemenea, să aprecieze.
1. Ea a fost plâns din cauza ta ... Și foarte des
Mama mea nu-ți spun despre lacrimi de vărsat. Când a aflat că era însărcinată - ea a fost plâns. Când a da naștere - mai mult plâns. Când te-am văzut pentru prima oară - ea, de asemenea, a început să plângă. Mama ta a strigat pentru fiecare din toamna ta, vărsat lacrimi de mândrie, a strigat cu fericire pentru tine, plângând, când ai fost rănit atunci când te doare, și când te-a rănit, și ea plângea ... și acum de multe ori ea plânge din cauza ta. Când următoarea zi de naștere, și ea se simte cât de repede anii au zburat de. Când ajunge la ceva, iar când ai probleme. Numai tu nu știi despre asta ...
2. Este încă așa ultima bucată de plăcintă
Dacă înainte de a putea mânca eu, acum - tot ce ai nevoie. Ea știe că ea va fi mult mai fericit dacă el vede cât de fericit îl mănânci.
3. A fost foarte dureros
Da, mama mea este foarte adesea dureros, dar nu spune acest lucru. Ea a fost rănit atunci când ea a fost de așteptare pentru tine. greață torturat, spate dureri, ai lovit picioarele. Și ea a dat naștere la tine în orice durere ... Când te-ai născut, ea a fost rănit atunci când musca sânii ei, zgârierea pofta ei de păr. Și de multe ori bătut-o cu resentimente, fiind foarte tineri. Și ea a spus nimic ...
4. Ea trăiește în teamă constantă
Odată ce mama ta a aflat că te-ai născut, ea a început să se teamă pentru tine. Ce se poate pierde acest ceva poate merge prost. Când erai copil mic - ea a fost frică să te rănesc, frica de cădere, echimoze, lacrimi. Ea a fost frică de răni, atât fizice, cât și mentale. Și astăzi, ea este, de asemenea, frică, chiar și atunci când stai la volanul unei mașini ...
5. Ea știe că ea nu este perfectă
Mama - cel mai dur critica pentru ei înșiși. Ei știu că nimeni nu este perfect, iar ei nu permit copiilor lor să fie perfect, dar sunt prea dur cu tine. Ei doresc întotdeauna să fie cele mai bune mame din lume și nu se iartă chiar și cele mai mici greșelile pe care noi toți, uneori, comitem ...
6. Ea este cu ochii pe tine în timp ce dormi
Au fost nopți când mama ta a încercat fără succes să vă scadă la 3 dimineața. Când a căzut în cele din urmă adormit, ea pune neajutorată langa tine si doar privit ... Toate mamele, fără excepție, se uita ca dorm copiii lor. Și nu contează cât de mult sunt obosit sau ca o mulțime de lucruri în magazin pentru ei.
7. Ea te-a purtat în brațe mult mai mult decât crezi
8. De fiecare dată când a strigat, inima ei a fost rupt într-o mie de bucăți
De fiecare dată când mama ta te vede plânge - se rupe inima ei. Pentru că cel mai rău lucru care se poate vedea mama - sfâșie copilul dumneavoastră.
9. Ai venit întotdeauna mai întâi pentru ea
În detrimentul tuturor intereselor sale, ea a pus întotdeauna, a pus, și vă va pune în primul rând. Ea ar putea merge fără hrană, somn, duș sau odihnă, în cazul în care a cerut confortul dumneavoastră. Doar o mama nu poate dormi noaptea si te transporta pe mâinile lor, și apoi nu dorm toată ziua și să se joace cu tine, dar de îndată ce adormi - curat, se spală, se fierbe ...
10. Ea ar plăcea să treacă prin ea din nou
Cel mai surprinzător este faptul că, după toate că mulți par inuman, oribil, insuportabil, mama ta ar fi trecut prin ea de sute de mii de ori! Și nu ezitați!
Apreciați și dragoste mama ta, dragi cititori!