10 fapte despre fiica Filippa Kirkorova

Dar, în loc de taxe „vă mulțumesc“ Kirkorov din etapa a spus: „În urmă cu doar câteva minute, am devenit tată am avut o fiică.!“

- Philippe, când am luat pe fiica mea să se ocupe de plâns. L-am lăsat singur în acest moment, pentru că el trebuia să simtă acel moment, paternitatea mult-așteptata - a declarat într-un interviu cu „KP“ mătușa artistului, cantareata de opera Marie Kirkorov, care din prima zi să-l ajute cu educația Alla-Victoria.

Astăzi, mai în vârstă actorul moștenitoare avea cinci ani. „KP“ amintit 10 lucruri despre favoritul regelui pop.

1. Despre femeia care a dat naștere primului său copil, Kirkorov nu-i place să vorbească.

Doar indicii că o lungă perioadă de timp cu ea familiar și prietenos.

- Sunt persoana foarte superstițios. Mai ales în cazul în care este legată de viața mea personală. Mai ales cu viața omulețului, care sa născut - a spus el într-un interviu cu „KP“ Kirkorov.- Dacă această femeie am totul sa dovedit, înseamnă că este o persoană bună. Ea mi-a salvat de la singurătate.

2. - Allu Viktoriyu eu numesc întotdeauna numele complet, așa că știa din copilărie că ea are un nume frumos - a mărturisit „KP“ Kirkorov.

Potrivit artistului, el a numit în onoarea fiicei doamnelor sale preferate: muza lui și fosta soție Alla Pugacheva și mama lui Victoria.

După apariția unei fiice născut, Filip-se cu plăcere a condus un cărucior cu Alla-Victoria Fotografie: Evgeniya Guseva

Alla-Victoria și bunicul Bedros Foto: Evgeniya Guseva

5. - Persoana principală în viața copiilor mei, atunci sper - tatăl meu Bedros. El îi iubește. Și copiii le place, The Kirkorov.-Am recunoscut o familie minunata, fericit. În domeniul educației, eu iau tac lor de la părinții lor. Ei n-am jurat în prezența mea. Și eu, de asemenea, nu o fac niciodată.

În gusturile lor fiică seamănă cu tatăl său în mai multe moduri Foto: Evgeniya Guseva

6. - Alla-Victoria este foarte similar cu Filip, - el spune artistul Lyusya menajera, ea este aceeași femeie de moda, precum și tata.. Philip nu recunoaște peștele. Și aici, la masă cu noi a fost peștele, ceas Alla ciupit nasul - este mirosul de pește nu-i place. Tot în Philip!

sărutări Alla-Victoria pe fiica obraz Ani Lorak Sofia Fotografie: Evgeniya Guseva

7. Potrivit Kirkorov fiicei sale iubește atenția și este ușor de a face contact cu alți copii. Fata de prieteni cu copii Stasa Mihaylova. fiica Ani Lorak și a altor moștenitori stelare.

- În opinia mea, Alla Victoria iubește viața ridicată. Ea iubește atenția și admirația altora, - a declarat el reporterilor Filip.

Alla-Victoria este un bun makings pentru sport a viitorului Foto: Evgeniya Guseva

8. Kirkorov nu exclude faptul că fiica sa ar putea deveni un viitor campion olimpic.

Alla -Viktoriya cu fiica ei Masha Stas Mihailov Foto: Evgeniya Guseva

9. Filip sigur: Alla-Victoria - o replică a mamei iubitei sale.

- Mama pentru o lungă perioadă de timp nici un contact, dar sunt fericit că ea locuiește în copiii mei. Alla-Victoria într-adevăr ca ea - în comun cu reporterii Filipp Kirkorov.

10. nașterea fiicei sale sa schimbat dramatic viața Kirkorov. cântăreț Închide-încrezător, el în cele din urmă a găsit sensul vieții a devenit mai relaxat și fericit.

- Orice se întâmplă acum, nu am dreptul la oricare dintre eșec - spune Philip. - Pentru că copiii vor spune-mi: „Tată, a dat naștere la noi, am fost difuzate deja plină desfășurare, și comite acte de adolescenți.“ Prin urmare, chiar dacă mi se reproșează unele bluză roz, eu spun: „Băieți, a fost de zece ani înainte de a te fi născut, tata a fost un copil, tatăl meu a luptat cu bluza roz, ea a iritat culoarea, dar cu aspectul lor in lume toate .. lumea a fost diferită. "

10 fapte despre moștenitorul mai tineri Kirkorov

Filipp Kirkorov a arătat copiii lui sunt crescute

a se vedea, de asemenea,

Hollywood-ul în stare de șoc: Andzhelina Dzholi nu mănâncă în fiecare zi

Setarea actrita trage un semnal de alarmă din cauza subtirimea sale și asigură că actrița mănâncă foarte neregulat

Bună față și spate: Ani Lorak lăudat o figură uimitoare într-un bikini

Cântărețul imagini seducătoare furloughed [fotografie]

„Ce fel de mamă“: La Hollywood, Charlize Theron a criticat, fiul pansament în rochii roz

Mai degrabă decât să educe băiatul în mod corespunzător, actrita, considerat de mulți pentru a se deda degradarea acestuia [fotografie]

Fondul de pensii: „Așteptăm capitalul părinte Pugacheva!“

Fostul solist Spice Girls Mel B, un scandal pe platourile de filmare de show TV

Natasha Koroleva de dansuri fierbinți cu cubanez Fidel: „Cand iti dai seama cat de frumoasa si sexy, devine!“

Cantareata a jucat in videoclipul pentru piesa lui Mikhail Gutseriev

Edgard Zapashnyy a arătat modul în biroul său vizitat în liniște de tigri

„Prietenii“ stea seria Matt LeBlanc nu va mai fi în filme

Celebre lui Joe convins că e timpul să „nu fac nimic“

în vârstă de 48 de ani, Renee Zellweger îl imploră pe prietenul ei să se căsătorească

În ultimii cinci ani, steaua este găsit cu Doyle Bramhall, cu toate acestea, despre discursul de nunta nu merge

Cu lacrimi în ochi și cu o țigară: Kathy Topuriya a aratat fotografii, care nu știe

Fanii au speculat că steaua din nou cu problema soțul

Ce sa întâmplat cu câștigătorul „Bătălia de parapsihologi,“ Dzhuliey Vang

De la clarvăzător sexy Julia sa transformat într-o persoană complet diferită

Anna Sedokova sincer spus de ce sa despărțit de tatăl unui al treilea copil

Și cum este acum dificil de a ridica unul din trei copii

Maxim Fadeev a aratat prima fotografie a fiicei sale Yulii Savichevoy

stele rus de „Game of Thrones“ a apărut la premiera „Gogol“, cu modelul său iubit

Yuri Kolokolnikov după-amiază a vizitat pichet în apărarea Serebrennikov, iar seara a mers la film cu o bruneta spectaculos Diane Laforte

Evgeny Osin a mărturisit alcoolismul și transportați cu avionul pentru tratament cu Dana Borisova

Julia Snigir, de la naștere până la Tsyganov, extrem de subțire

Actrita a șocat fanii schimbat aspectul lor

Ben Affleck a început să bea din nou

în urmă cu mai puțin de șase luni, actorul a fost tratat într-un centru de reabilitare

Fanii suspecta că noul amant Dmitry Tarasov poartă lucruri Olgi Buzovoy

Sau foarte mult stilul ei copii

Sergey Astakhov sincer spus despre relația cu Elena Korikovoy

Și de ce depresia și șomajul le-au împărțit

articole similare