Așa cum a promis)) În ciuda faptului că noul motor de contract funcționează în mod corespunzător, capacitatea de a repara vechi nu-mi dea odihnă))
avertizează imediat că postul de dezasamblare pentru aceleași începator ca mine, care nu au aptitudini speciale de instalații sanitare și de educație, și care (ca mine de exemplu), curbele de mână))), așa că am încerca să descrie întregul proces mai multe detalii posibil. Și acum încep să scrie, spunând, pfff, există toate elementare! și așa mai departe ...
Mesaj împărțit în două părți, după cum sa dovedit o mulțime de imagini și nu vreau să pierd unele detalii. Sam ar fi fericit atunci când demontat, face orice ghid detaliat)
Dezmembrate, împreună cu un partener la locul de muncă) ajutorul lui a fost de neprețuit!
Așa cum am scris în rotor pentru a elimina ultimul post: www.drive2.ru/l/8850811/
Desfaceți cele două șuruburi de pe partea din spate a motorului de.
Utilizați o șurubelniță pentru a cârlig și scoateți capacul lateral:
Asta e ceea ce sa întâmplat în cele din urmă:
O mică digresiune. Pentru a fi sincer am avut nici o idee cum sa eliminat partea motrchika interior. Undeva pe forum era scris că este necesar pentru a trage în interiorul ei înșiși. Am încercat să tragă în interiorul motorului de prindere în partea de sus din plastic cu o șurubelniță. Deci nu se poate face! Din acest motiv, ne-am rupt 2 din 3 elemente de fixare din plastic (fotografii sunt de mai jos).
Ar trebui să se facă în mod diferit.
Sui o șurubelniță de deschidere sau ceva similar și încet stoarcere interior (metal) o parte a motorului corpului principal lateral:
Pe drum, nu uitați să trageți cu grijă afară terminalele, agățarea-le cu o șurubelniță:
Fotografia de mai jos prezintă una dintre armăturilor.
Trebuie să spun că una dintre legăturile încă nevoie să se rupă în jos, pentru că pe altul nu ai scos capacul de plastic. Sami de montare din plastic dur în interior și nu merg în mod special. Când explica - este neclar, dar pe teren totul este destul de evident)
Tot la fel, cu durere în jumătate scoate capacul de plastic.
Rastoarna motorul și cu atenție, prindere o șurubelniță, îndepărtați inelul de fixare. Sub ea are, de asemenea, un shaybochki de metal. Nu pierde.
Acum, arată în mod clar cauza motorului reacție mare de axa - mult Stoch de bronz bucșe:
Credem că ce să facem.
Următoarele opțiuni au fost - sau arata ca un manșon sau introduceți între butuc și axa anumitor tuburi sau șaiba că nu există nici o reacție. Firește că tubul de plastic, nu ar place atins, așa cum s-ar fi șters foarte repede.
În general, am decis că manșonul vechi este purtat departe din cauza lipsei de lubrifiere.
Partenerul angajat să arate ca un manșon în garajul său. Ceea ce a făcut. Pe drum, îndepărtați vechi și se introduce un nou dop. Potrivit lui - este foarte ușor - trebuie doar să se aplece un pic mustață, care deține manșonul (foto notat):
Următorul citat foto noi bucșele deja. Există o diferență)) nici o reacție.
Important! Nu uitați să lubrifia butuc și axa. Pentru din nou, nu șterse uscat.
Fotografia următoare este diferența dintre / noul manșon vechi:
Acum trebuie să colecteze toate înapoi! A fost nevoie de mult mai mult timp decât dezasamblarea))
Preț întrebare: 0 ₽ kilometraj: 295195 km
Doar utilizatorii inregistrati pot participa la discuțiile pot.