1613 - dinastia Romanov a început în România. În această zi, Zemski Sobor a ales Mikhail Fedorovich să domnească. La șaisprezece urmași pus o sarcină imposibilă: pentru a consolida țara, mototolită Ora Necazurile.
Principalul criteriu de selecție a tinerilor la tron a fost relația sa cu Ruric. Sângele a prevalat: conducătorul datoria onest, cu bună-credință și nu au părăsit tronul până la moartea sa. (A se vedea și: Sf. Tihon Rusă salvat pe pământ)
Trăiască regele!
1955 - lumea a aflat despre Elvis Presley. Rock-n-rollschik Elvis cu tenorul lui soulful a câștigat un număr foarte mare de inimi din întreaga lume și a lăsat un semn semnificativ asupra culturii.
Compoziție plină de viață cântăreață fermecător dispersa planeta milioane. Fanii de la concerte tocmai a fost nebun, de multe ori polițiștii au trebuit să îndure din public fetelor care și-au pierdut sensul lor de exces emoțional.
Un an mai târziu, în 1956, revista americană „Variety“ Narek Presli „King of Rock and Roll“, în cele din urmă ai imortalizat numele artistului. (A se vedea și: sex simboluri ale secolului 20)
400 îngeri
1974 - a fost una dintre cele mai masshabnyh accidente aeriene din lume. Avioane DC-10 a zburat de la aeroport lângă Paris, la bord au fost de aproape 400 de persoane. La șase minute după plecarea avionului a fost găsit în eșec: o ușă compartimentul de marfă deschis. Acest lucru a condus la o depresurizare instantanee a căptușelii. plan de sus pentru a rupe în afară de presiunea și viteza.
În cele din urmă, nava a pierdut înălțime. Echipajul a pierdut controlul, și DC-10 a căzut într-una din pădurile franceze. Uciderea toate echipajului și toți pasagerii. (A se vedea, de asemenea: Cele mai bune du-te mai întâi)
De la Nirvana pentru oricine
„Incidentul roman“ a provocat o rezonanță mare în lume. Jurnaliștii a scris că liderul „Nirvana“, a încercat să se sinucidă, pentru că orice persoană sănătoasă ar gândi să se spele în jos pastile cu alcool? Cu toate acestea, Cobain a negat totul și a susținut că a fost un pur accident. (A se vedea și: Kurt Kobeyn: Am prins un buzz, beat, a mers la calea ferată și să stabilească pe șine)
Toate problemele femeilor
Îmi pare foarte rău profund cu privire la ceea ce sa întâmplat între mine și președintele Clinton. Lasă-mă să-l spun din nou: Îmi pare foarte rău profund despre ce sa întâmplat.
Affair aproape costa punerea sub acuzare SUA. Prin privarea de Clinton cruțat doar ultimele trei reuniuni ale Parlamentului. (A se vedea și: bolnăvicios Clinton)