9 motive pentru care ar trebui să se întâlnească cu o fată care știe cum să facă să râzi

În cele mai multe cazuri, femeile amuzant subestima.

Un număr mare de bărbați ascunse de femei amuzante, din cauza incertitudinii lor, sau teama de a fi în umbră - dar nu este atât de mult în natura bună a acestor femei, dar în slăbiciunea oamenilor înșiși.

Cele mai multe femei pentru capacitatea sa de a te amuza - sau chiar doar pentru a face zâmbet. Viața nu trebuie să fie prea gravă, în ciuda faptului că mulți oameni sunt doar atât de ea și percep.

Vreau să spun faptul că cea mai mare parte rahat pe care eu spun - sau scrie, dacă într-adevăr contează - Eu spun ca o glumă, pentru că altfel v-ar fi șocat de cuvintele rostite de mine în serios.

Acesta este motivul pentru care femeile amuzant nu mă sperie; De fapt, eu sunt în mod constant în căutarea pentru cineva ca mine, cu care am putut sta unul lângă altul și zâmbet la viață.

Tendințele vin și pleacă. Cine este „rece“ astăzi, nu poate fi „cool“ mâine. Pe de altă parte, un simț al umorului nu are nici o dată de expirare.

Fata pe care le va aprecia pentru individualitatea ei va fi întotdeauna atractive pentru tine.

Nu este nimic mai sexy decât o fată cu un mare simt al umorului. Dintre toate trasaturile care pot fi văzute în fata, de ce nu lupta pentru linia pe care sa razi cel mai mult?

În orice caz, aceasta este viziunea mea personală. Aici sunt nouă motive pentru care ar trebui să se întâlnească cu o fată care știe cum să facă să râzi.

1. E deșteaptă.

Când întâlnești o fată deșteaptă, destul de greu să nu pentru a vedea ce este ascuns în spatele acel zâmbet ingeniozitate. Crede-mă, dacă o femeie face vreodata sa zambesti, razi, acest lucru nu este intamplatoare - este in mod deliberat - și sunt sigur că această fată este conștientă de faptul că uneori are pe tine o anumită putere.

Ea știe cum să critice astfel încât să nu jignesc pe nimeni; ea știe cum să găsească momentul potrivit să facă lumină asupra situației, și niciodată nu s-ar confunda simțul umorului cu grosolănie.

Ea te face să crezi, și capacitatea de a provoca gânduri - chiar și cu umor - dovedește că este în bucla, mai degrabă decât doar un alt „produs restricționat“ al generației noastre. Obosit de la o fată care face să te gândești mereu, este aproape imposibil.

2. Ea nu are nevoie de un stud de mare pentru a fi atractive.

Sunt fete care sunt obsedate de aspectul lor. Pentru astfel de femei sunt adesea mai plăcut pentru a viziona decât pentru a comunica cu ei. Este practic imposibil de a construi relatii pe termen lung cu aceste femei.

Indiferent de ceea ce poartă sau care filtru selectat înainte de a încărca fotografii la Instagram, o femeie cu un bun simț al umorului atrage întotdeauna atenția - atunci când doresc să.

3. Este adevărat.

Toate acestea este fals. Chiar crezi că peste 100 de oameni cu adevărat „ca“ faptul că cineva este situată lângă piscină în Fontainebleau? În înțelegerea mea, dacă aceasta este singura modalitate pentru ca femeile să se simtă apreciați la justa valoare sa, atunci este mai bine să arunci departe iPhone, și în cele din urmă, să se gândească un pic.

femei haioase - ele sunt sincere, și alți oameni sinceri, nu le pot vedea. Acesta este motivul pentru care femeile inteligente sunt întotdeauna înconjurat de o mulțime de prieteni, dar prieteni adevărați. Este atât de important - pentru a arăta afecțiunea decât prin apăsarea butoanelor de pe ecran, și distracție.

4. Ea este încrezător.

De fapt, nu atât de mult comedianți timid, nu-i așa? Cel puțin, nu foarte mulți dintre ei au avut succes. Oricine a încercat vreodată să facă o glumă, la cină, înainte de a face acest lucru, a trebuit să se simtă un fel de tensiune interioară. Dar este natura afacerii. Asta e modul în care este.

Bun simț al umorului arată curaj într-o societate - și încrederea în sine. femei Funny știu, de obicei, că acestea sunt amuzante și în care capacitatea lor de a folosi ca un instrument pentru a atrage atenția asupra ceva sexual, ca și pentru mine.

Mulți oameni se tem de femei vesele, și le prefera pui doar frumoase. Dar acea femeie sub forța oamenii din jurul lor rad, eu nu văd nici cea mai mică problemă. Problema este că acești oameni nu sunt pur și simplu încredere.

5. Se va monitoriza conversația.

Uneori, ca un tip, vrei o femeie să „directă“ conversație, ca să spunem așa. poze femei sunt, de obicei în măsură să stabilească tonul unei conversații, adăugând, de exemplu, un pic de sarcasm în cadrul conversației.

Când ea începe să se crape glume, te vor înțelege și să fie în măsură să ofere un răspuns adecvat. Cand incepe sa rada la ceva, este posibil să se simtă un anumit impuls de a face același lucru.

6. Acesta vă va forța să lucreze pe tine.

Atunci când o femeie își schimbă simțul umorului, desigur, va trebui să facă același lucru. Dacă ea spune ceva spiritual, tu, evident, nu doresc să rămână în urmă.

Dacă ești un tânăr vesel și gãseºti aceeași fată, uniunea ta va fi perfect. Când ea te va amuza, te va dori să „bată“ ea. Dar, pentru ca acest lucru să funcționeze, trebuie să o faci să râdă mai tare decât ai râs tine.

Acest lucru vă obligă să se gândească înainte de a spune ceva, și, de fapt, începe să acorde o atenție la detalii în cuvintele pe care le spui (sau de imprimare). Acesta vă va forța să lucreze pe tine - și veți aprecia.

7. joc de cuvinte duce la preludiu.

Dacă începe să se întâlnească distractiv, nu de planificare următoarea etapă a relațiilor prietena - lasa timp, nu va grabiti. Chimia începe la nivelul de conversație, în special, și apoi se dezvoltă într-o relație intimă.

Am crezut întotdeauna că un joc de cuvinte - e sexy. Când ea poate atrage atentia de a vorbi cu ea, apoi începe imediat să ne imaginăm cât de interesantă ar fi și în alte domenii.

8. Se va scoate din tine masca.

femeie amuzant va permite să fii tu însuți, pentru că, cel mai probabil, ele, de asemenea, nu poartă măști. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale femeilor vesele - ei încearcă uneori să vadă umorul în lucrurile cele mai obișnuite.

Cele mai multe femei nu sunt amuzante cred că cele mai bune cadouri - aceasta este cea mai scumpe cadouri. Aceste femei sunt susceptibile să realizeze că nu este în lucrurile materiale este adevărata fericire.

Nu trebuie să fie altcineva, dar de îndată ce el însuși, pentru a aduce un zâmbet pe fața ei. Deci, cu o astfel de femeie poate fi cu exactitate în sine.

9. Nemulțumiri nu se termină niciodată, dacă durează prea mult timp.

Poți fi supărat pe ea, dar dacă e fată veselă - ultimul timp nu va. Cel mai bun din toate, în cazul în care o fată știe cum ești supărat, și încă găsește o modalitate de a face sa razi.

În cele mai multe cazuri, un rând peste o parte din urmatoarea g * VNA, vă veți aminti de câteva săptămâni sau chiar luni. Uneori ai nevoie doar de o fată, care va fi în măsură să te înveselească.

Greu să fie supărat cu o femeie atunci când știi că în adâncul ei ar prefera astăzi să fie cu ea în pat, mai degrabă decât să râdă. Deci, atunci când găsești o fată, nu-l pierde, pentru că nu va fi doar un companion excelent pentru viață, dar, de asemenea, un mare prieten.

dan Scotti
9 motive pentru care ar trebui să Data de
Fata care te face sa razi prin Kluber

Elemente noi Klubera

articole similare