5 motive pentru care nu ar trebui să meargă în vacanță în Pattaya

Azi am să-ți spun de ce, în opinia mea, ar trebui să nu mergi la Pattaya în vacanță. Am avertizat o dată - posta negativ. Cui îi place să Pattaya cu toată inima mea, mă rog să nu judece strict. Doar percepția mea. Și, de altfel, nu este în întregime unilaterală și polară, am scris mai devreme despre argumentele pro Pattaya, și este motivul pentru care am ales acest oraș, în această etapă a vieții.

Contra Pattaya aici sau de ce nu ar trebui să meargă în vacanță?

1. Coasta unsympathetic

nisip alb și marea azurie - nu este vorba despre Pattaya. Apa de aici este nisipul plin de noroi, murdar galben pe malul o mulțime de gunoi. Desigur, veți spune că puteți lua feribotul și la 40 de minute pe insula Ko-Lan, în cazul în care atmosfera este mai plăcută. Dar ce rost vine în vacanță la mare, dar mare, pentru a merge undeva pe o insulă vecină? În plus, plaja din Pattaya, cea mai mare parte foarte îngust, și dreapta în spatele ei este un drum zgomotos. În general, pentru o vacanță confortabilă și de calitate pe plajă puteți uita.

Și vrei să înoate aici aici aici?

2. murdar, zgomotos și nesigure

Pattaya, din cauza sale dens populate, un număr mare de turiști, și Dumnezeu știe pentru ce alte motive. foarte murdar, zgomotos și nesigur oraș. Mașini și motociclete străduim să vă bat în jos chiar de pe trotuar. Să traverseze drumul în condiții de siguranță și fără a cratimele nu este posibilă - nu toți șoferii percep trecerile de pietoni. Poluarea Haze a fluxului nesfârșit de rulouri autoturisme. Este normal ca un mare oraș sau metropolă, dar nu este că te aștepți de la stațiune?

neglijență din Asia și atitudine ușor de gunoi, care este peste tot. Această problemă nu este doar de Pattaya, dar și în alte orașe din Asia de Sud-Est. Dar când într-un singur loc concentrat tot mai mulți oameni, orașul și crește nivelul de contaminare. Pattaya este foarte izbitoare. Nu putem spune despre construcția veșnică. Aici permanent construirea de noi hoteluri și condominii, iar daca nu ai noroc cu locul de reședință, să fie pregătit să se trezească în dimineața la sunetele de construcție.

Construcții în Pattaya, non-stop. Și ei ridica o clădire, în opinia mea, fără nici un plan urban sau stil arhitectural. Conform principiului „numai dacă a fost.“

3. Lipsa naturii tropicale

Pattaya - este doar un pământ pârjolit. Nu există practic nici plante tropicale, animale exotice, arbust ramificat. palmele răpănoase Lone de-a lungul plajei - nu contează. Aspectul orașului nu este foarte pitoresc, natura ca atare, nr. Desigur, cineva poate și îi place să-și petreacă vacanța într-un mediu urban tipic, dar de la sud de același tip de verdeață și frumusețe căutare?

Aproape toate atracțiile naturale din Pattaya sunt în afara orașului. Parcul Nong Nooch, Zoo Khao Kheo, Sriracha Tiger Zoo, Parcul Butterfly este situat la câțiva kilometri de oraș. Și, de multe ori, ei trebuie să ajungă la cu taxiul, deoarece transportul public este organizat la nivel de amatori.

4. Situația penală

rapoarte de știri de pe Pattaya - în întregime crimă, jaf și accidente rutiere. Pot explica din trei motive. În primul rând, această „rave“, ca orașul Pattaya doar un magnet atrage personalități periculoase și criminale. Al doilea motiv - este alcool. caz în stare de ebrietate, aici există accidente se întâmplă lupte și încăierări. Iar al treilea, în Pattaya au loc adesea jaf, pentru că, de obicei, turiștii neatent și împrăștiate. Deși, dacă te scoate sacul și lanțul de la trecerea biciclete - Eu nici măcar nu știu dacă vă puteți plânge despre neatentia ta?

Și cu un astfel de accident de circulație haotic aici, din păcate, nu va fi niciodată o raritate.

5. Pattaya - cu siguranță nu o vacanță de familie

Un mister pentru mine de ce atât de multe familii cu copii aleg să se relaxeze este Pattaya. În acest oraș provin, în principal pentru „partid“ și de distracție, și este absolut clar și logic. Dar, cu copii? Pentru a fi sincer, eu nu pot imagina în cazul în care pentru a le în Pattaya, puteți merge. În cazul în care merge doar la parcurile, grădinile zoologice din afara orașului, pentru că în Pattaya cu copii prinde absolut nimic. Nu aer proaspăt pentru tine sau activități culturale, sau calitatea mării.

Poate că am un ochi critic, pentru că în Pattaya suntem pe termen lung, și nu a venit timp de 2 săptămâni. Dacă veniți în acest oraș ca turist, este probabil că nu veți observa contra, pe care i-am spus

Dar pot spune sigur, nu e cu siguranță orașul meu. Noi de fapt, știm despre aceste neajunsuri, înainte de a vizita Pattaya, nici o informație a devenit pentru noi o revelație. Dar mi se părea că în mod obiectiv argumentele pro depășesc scalelor, și orașul, în general, îmi place. Acum pot spune că mai mult „nu“ decât „da“. Așteptăm în Pattaya până la sfârșitul anului, și apoi mă îndoiesc că va rămâne să trăiască aici în continuare.

Ați putea găsi interesant de citit:

articole similare