7 obiceiuri și ceea ce se spune despre noi

7 obiceiuri și ceea ce se spune despre noi

Toată lumea are vicii, slăbiciuni și obiceiuri proaste. Ei ne fac pierd timpul, gândire și de energie. Noi oamenii moderni, din păcate, au devenit prea dependente de dispozitive electronice, inundate în secolul XXI. putere și influență în viața noastră lor sunt evidente, dar este dificil pentru noi să înțelegem și să accepte. Mai jos sunt cele șapte obiceiuri proaste asociate cu noua tehnologie de timp, precum și motivele pentru care au apărut.

Care este problema noastră: Noi nu avem destulă imaginație.

Care este problema noastră: Suntem prea îngrijorat cu privire la modul în care sunt percepute de către alții.

3. Simțim nevoia de a captura pe camera de fiecare dată când are loc în viața noastră.

Ce este în neregulă cu noi: Ne temem de moarte.

4. Suntem la fiecare ocazie în căutarea unui „aleatoriu“ Internet dating.

Ce este în neregulă cu noi: Suntem nesatisfăcut punct de vedere emoțional.

5. Esti dependent de Google Plus.

Ce este în neregulă cu tine: De fapt, nu există.

N-am vrut să o spun, dar va trebui, probabil, să: de fapt, esti doar o parte din imaginația angajatului supramentale de Google, nu mai mult. Bucurați-vă de ea în timp ce puteți.

Ce este în neregulă cu noi: Noi nu simt iubirea și lauda.

7. Sunt blogging despre psihologia în ciuda faptului că sunt un zero absolut în acest subiect.

Ce este in neregula cu mine: mă simt nevoia urgentă de a dovedi în mod constant că am o mulțime de informații interesante, care ar putea fi partajate.

articole similare