6 sfaturi pentru a fi o mama de lucru și nu merge nebun

6 sfaturi pentru a fi o mama de lucru și nu merge nebun

Am alerga în jurul casei în dimineața pentru a colecta copiii și să aibă timp să lucreze. Am noshus la locul de muncă, astfel încât să nu fie târziu și sunt lăcrimare a fugit acasă. La acasă, din nou, am noshus cu capul înainte să le-a pus să doarmă.

Resturile de bun-simț, ocazional, spune-mi că mă duc nebun.

De aceea, atunci când eu încă o dată simt obosit la nesfârșit alergând după un morcov, am vrut eu forța să urmeze câteva reguli proprii. Și mă simt mai bine.

Mi se pare că nu este meu

Eu definesc, pentru care sunt responsabil, și care pot rula în Nether. De exemplu, locul de muncă și să plătească facturile - Trebuie. Hrăni copiii lor și să-i protejeze, dacă este necesar - trebuie.

Dar pentru a spăla praful de pe plinte sau pune o gramada de haine mea de doi ani, fiica în piept - să nu fie nimeni. E doar o nevroză, consumatoare de timp.
Când am văzut pentru mine diferența, a devenit mai ușor.
M-am ales, dacă am timp și energie pentru a nevroze lor, sau am putere numai pentru strictul necesar.

OBLIGATORIU

Am nevoie pentru a obține plăcile au fost spălate (nu sunt discutate), dar eu le pot pune înapoi până mâine dimineață (opțional).
Am nevoie pentru a obține toate hainele copiilor au fost perestirany și uscate peste week-end (nu a discutat), dar eu nu le-au călcate sau pliate (opțional).

Nu-mi place să fiu plictisitor curat, iar eu fac destul este necesar doar pentru viața familiei mele a plecat.

invariabil

Se spală și se umple din nou aparatul de cafea în seara în dimineața doar să faceți clic pe un buton - întotdeauna.
Copiii ar trebui să se spele pe dinti inainte de a merge la culcare - permanent.

Orice altceva poate continua apoi, dacă am fost obosit. Deci, curățenia casei nu este inclusă în conceptul meu „imuabile“. Îmi place puritatea, dar nu doresc să-l omoare pentru ea. Așa că am pylesoshu numai în două cazuri: atunci când am starea de spirit și de energie, iar atunci când nu mai este posibil să iasă.

PLĂCERE

Am numi un moment în care faci doar ceea ce îmi aduce bucurie. E viața mea, nu? Dacă nu există nici pe mine cel mai mult în ea, cum sunt epuizat, și de ce?
Eu merit să zâmbesc din motive care nu au nimic de a face cu copiii mei.
Și merită să vadă că eu pot fi fericit singur.

Prin urmare, în jurnalul meu puteți vedea planurile pentru „dans, yoga și să bea niște vin.“

Am de gând să fac ceea ce îmi place și mă întreb mereu dacă vreau să fac ceea ce nu-mi place? Comitetul părinților? Nu, mulțumesc, nu am de gând la cuptor pentru o vacanță pentru copii. Voi da banii.

SINGURĂTATE

Soțul meu știe că am dreptul de a trimite toate în iad și doar să fie singur. În acest moment, copiii în întregime pe ea. El mi-a studiat că mi ghici apropierea „timp de singurătate“, timp de 30 de minute înainte să-l simt eu.
Și în singurătatea mea nu sunt chinuit de vinovăție. Du-te la pădure, vreau să păstreze mintea mea și să fie singur necesare pentru fiecare persoană.
Mamă - în special.

Eu fac tot posibilul pentru a găti mai puțin, iar în casa mea ar trebui să fie întotdeauna o masă. Nivelul de zahăr din sânge meu poate scadea, timp de 5 minute, în timp ce eu cred că ar fi o astfel de bucătar?
Nu, mă pregătesc în avans și să ia întreaga săptămână bunuri semi-finite.

Eu gătesc supa timp de trei - patru zile. friptură de pui cu legume, chiftele și așa fierbinte. În săptămâna am găti un fel de mâncare parte la carne și cina este gata. Meniul săptămânal se face în câteva ore peste week-end și tot restul timpului sunt liber.

Oh, da, gata să bastoane de pește, pesmet, micul dejun gata de porumb și legume conservate, noi, de asemenea, nu sunt considerate ceva rușinos.

Poate că nu sunt o mamă perfectă, dar eu sunt o mamă destul de bun. Și nu am nici o dorință de a fugi de familia lui.

conform materialamhuffingtonpost

articole similare