5 secrete despre cum să se întâlnească fata: sfătui fetele
Limon.KG - Dragi bărbați! Dacă încă nu ați găsit răspunsul la întrebarea „Ce vrea o femeie?“, Atunci ne va spune totul. Crede-mă, dă o fată distractiv este mai ușor decât crezi. Doar să ne asculte cu atenție și să învețe.
1. De două ori pe săptămână - suficient nu numai pentru tine.
Da, imaginați-vă, de asemenea, noi nu ar deranja să o fac mai des. Pur și simplu invita un favorit pentru prânz și cere-o pentru a pune pe „fusta foarte sexy.“ Crede-mă, vom înțelege aluzia.
2. Doriți să vă rugăm - începe cu urechi.
Opinia larg răspândită este că femeile iubesc urechile - adevărat. Și dacă doriți să obțineți de la noi aproape - nu ne mai critica, ci mai degrabă complimente du-te la culcare. „Ești atât de slab“, „Îmi plac ochii tăi“, „Înnebunesc de la preoții tăi“ - cu fiecare frază vorbit vreodată mai aproape de ea în pat.
3. Suntem cu toții spunem.
Dacă noi toți place, vorbim despre asta. Chiar dacă nu în cuvânt, cazul. Ea mîngîie ușor mâinile? I-am spus la fel!
4. Pleasure - scopul tau.
Trite dar adevărat - un orgasm pentru femei nu este atât de important. Trei din patru femei spun că plăcerea de sex nu este orgasmul, asa se relaxeze și să se bucure cu ea.
5. Dimensiunea - nu este important. Principalul lucru - pasiune.
Poate că e un clișeu, dar numai 7% dintre femei cred că satisfacția lor sexuală depinde de marimea penisului. Ceilalți cred că plăcerea pot fi obținute în alte moduri. Fii pasionat, și de a reuși!