București, un oraș cu o energie specială de apă și de vânt. tot El a fost înmuiate legende antice și este considerat cel mai mare muzeu de monumente ale arhitecturii ruse. Aici totul este o artă, și nu este ușor de cuvinte nobile - este un fapt. Polul magnetic al lumii, centrul cultural al România, locul-oraș poveste întâlniri aleatoare, zona de speranță și libertate ... a acestui oraș se poate vorbi la nesfârșit. Aici, fiecare pod, fiecare monument, fiecare stradă, fiecare fântână ... ei, fără îndoială, merită să fie în lista de locuri obligatorii de vizitat. Deci, nu sugerăm să-și concentreze atenția asupra ratingurilor de numerotare și începe doar peste. Și așa - ceea ce se poate vedea in Bucuresti? De exemplu, într-o zi?
Muzeul Ermitaj de Stat
Situat în inima orașului Sankt Petersburg, este în cinci clădiri istorice interconectate în picioare de-a lungul malurile Neva. Colectarea Ermitaj Stat include mai mult de trei milioane de exponate. Mândriți-l în trei sute cincizeci de camere. Toate exponatele din această colecție sunt unice, astfel încât fiecare dintre ele este sigur să vă încânte să le cel puțin pentru un moment
grădină botanică
Minunat pentru mersul pe jos, cu familia, „om de grădină vechi“ - una dintre cele mai vechi grădini din România. Aici puteți vedea colecția de aur dintre cei mai buni reprezentanți ai florei Pământului nostru.
Petru și Paul Cathedral
Cea mai mare catedrala nu numai din Sankt-Petersburg, dar și în toată România. Înălțimea totală a turnului clopotniță cu turla aurit, cu o figură de un înger plutind pe cer - 122.5 metri. Și aici este mormântul Romanovilor.
Nevsky Prospect
Se crede că acesta este cel mai cald loc din oraș. Mi se pare că aici este foarte abil și discret țesute într-o singură imagine a unui dărăpănată, a trecut și grăbindu nicăieri plin de viață prezent, astfel, complet, fără a pierde armonia spiritul timpului nostru. Această perspectivă a unui astfel de colorat și divers ... există o clădire, dacă nu toate, aproape toate liniile arhitecturale, sculpturii moderne, care părea să clipească la monumente de ori foarte sărăcăcios, și fântâni sunt concepute pentru a vă reaminti că toate acestea sunt o realitate care este aici și acum.
poduri mobile
„Nopți albe“ și podurile peste Neva, cum este simbolic! În acele momente când ochii ridica foarte încet poduri, și după aceea, observați convoaiele, pe care le inzestreaza un bonus de un nou val de emoție - aceste momente sunt de neuitat. Acest lucru este ceva care nu doriți să transferați cuvinte, în această vreau să rămână pentru totdeauna, să se simtă cu fiecare fibră a sufletului său, fiecare fibră a corpului său.
Nu contează cât de multe ori nu ați vizitat acest oraș uimitor, primitoare, va arăta mereu nou-nouț. În opinia mea, acesta este un bun motiv pentru a reveni din nou și din nou aici, și ori de câte ori se poate spune, „Ei bine, salut, Peter, cum te iubesc.“
Am vrut să scriu - a scris. Așteaptă - în viitorul apropiat, am de gând să scrie un articol mare despre Schitul si Catedrala Petru si Pavel. Și da, de altfel - este doar primele cinci locuri obligatorii de vizitat - vor fi altele. Doar mulți se pune întrebarea - ce poate fi găsit în București? Am încercat să răspund! tu și noroc A se vedea, la toate!
Toate articolele despre Bucuresti puteti gasi aici - o excursie la București
Vă recomandăm, de asemenea, citit: