Toată lumea vrea să fie bogat. Ei bine, sau cel puțin un pic mai bogat decât este acum.
Cineva vrea o mașină nouă, cercei cineva cu diamante, cineva în vacanță pe insula sau să plătească un pic mai mult.
5% de super-bogați oameni, nu iau în considerare, cu toate că acestea nu pot avea suficient vila nou în colecție.
Știm cu toții că dorințele sunt îndeplinite, un vis devenit realitate. Sau ghici. Și la fel ca și încercarea de lucru, și nu mai rău decât alții, și așa mai departe, în același spirit ... Deci, care-i treaba?
Dar faptul că avem aparent ceva care nu sunt luate în considerare.
Și pentru a înțelege de ce nu ești bogat, puteți explora aceste 3 motive pentru a alege propria lor și să o schimbați în mod intenționat.
1 motiv:
să o numim „limitare de familie“
Aici problema este că, practic fiecare dintre noi a crescut într-o familie. Un diferite familii în raport diferit față de bani, și la procedee pentru prepararea acestora. Undeva spune despre cei bogați:
„Cinstit de muncă nu va câștiga la fel de mult, înseamnă - furat“, „bani ajunge la locul de muncă“, și așa mai departe.
Un copil absoarbe in mod natural toate. Chiar și atunci când acest lucru este copilul crede conștient că are prea unele lucruri vor fi diferite, apoi împins la fel de modelul de familie. Și subconstient îl poartă cu el.
Și ai o familie care a vorbit despre bani? După cum au petrecut? Cine le-a adus și care au petrecut?
Amintiți-vă toate constrângerile lor de familie și scrie-le pe hârtie. După aceea, ia în considerare lista pentru a vedea modul în care acestea răspund la viața ta, ca impactul asupra ta.
Sau poate ai ceva de genul, ceva ce esti de acord cu? Apoi devin conștienți de beneficiile acestora.
Dacă nu-ți place, atunci spun vă mulțumesc pentru fiecare convingere și a familiei sale pentru a fi cu bune intenții totul transportate pentru tine. Și solemn declară că eliberați, pentru că nu mai este nevoie de ea.
Și în loc eliberat în restricțiile sălbatice scrie la fel de mult sau mai mult de numărul de credințe permisive, care va ajuta la prosperitatea ta. Și le transporta cu voi, le amintiți, re-citit ...
2 motive:
„Momeala“ (starea de orientare externă, mai degrabă decât nevoile interne)
Se pare ca acest lucru: o persoană spune (și încearcă să-l în viața mea):
„Vreau o masina, un apartament, ceasuri, costume scumpe, statiunea brusc“ ... „Atunci am un fel de loc, eu sunt cool.“
Dar nu destul. Deoarece „coada“, deoarece în interiorul și în interior nu se pot hrăni incertitudinea de bucăți de materiale externe. Această incertitudine este alimentat de emoții, pe care proprietarul primește de la starea de lucruri. Și emoțiile trec repede. Și tu trebuie să cumpere, pentru a obține mai mult și mai mult ...
Și dacă o persoană tastat curaj sa se uite in interiorul tau, vei fi capabil de a observa nevoile reale și dorințele. Acestea pot varia semnificativ.
De exemplu, în loc de manager de top de la post-o societate comercială, vreau să pictez. Și asta e. Deoarece acest interior profitabil să ignore (pentru a începe și un amuzant și ciudat, și foarte înfricoșător). Atâta timp cât nu vedeți, ca și nimic altceva de făcut - graba într-o cursă cu toate bune. Ei bine, nu întotdeauna bine, dar astfel încât ceea ce - petrecere, filme, sex, bea o mulțime de muncă a făcut proiectul - cum ar fi bine din nou. Nu știi niciodată ce e înăuntru ... Și viața merge.
A se vedea, desigur, în interior. Lăsați-vă de lux în această lume super-dinamic - pentru a opri și uite în interior, pentru a asculta, de a simți corpul său - și care mă trage ceva. Ce vreau? Ce-mi place? Care este visul tău? Care continuă să le interzică?
Incearca sa faci ceva mâini, eliberând creierul. Nu vreau să stoarce bar sau pot juca fotbal, desigur. Ei bine, maxim, o plimbare cu bicicleta, dar nu la momentul echipamente pentru exerciții. Și ascultă, ascultă-te.
Vino ceea ce a fost suprimat, uitate. Poate că treaba ta ca un întreg, și vă place, dar e ceva mai important, ceea ce a fost pierdut ... atunci obiectivul - să-l găsească și să construiască cu curaj în viața lor. Afford-l, mă simt cu adevărat om bogat ...
3 motive:
„Setări proprii (blocuri)“
Acest lucru este atunci când o persoană la fel ca bine, dar finanțele cântă tot timpul știi ce ... Tot felul de cântece triste în sine, de multe ori din ultimele forțe. Și oameni ca lucrarea, încercați, totul ca toți ceilalți, dar ... tot timpul la un pas de supraviețuire. Salariu la salariu, închiriere de locuințe, credite. Aparent, totul este bine - îmbrăcat, încălțate, copii, familie, dar în interior - tensiunea constantă și frica.
Pentru a începe să se prezinte bogat. Du-te prin aspectul interior la această imagine - ceea ce se va schimba. Poate că relația cu soția lui? Ați putea înceta să se simtă ca un erou? Ce apoi să lupte și cum să trăiască? - o parte din script-ul de sex masculin ...
După diferite oameni de testare istorice din țara noastră de multe ori nu știu - cum să trăiască în pace. Cum eroism fără o familie, crește copii și merge la pescuit? - pur și simplu o plăcere. Ce ești tu, așa că nu putem ... Dar fiecare are propria lor alegere și singura viață.
La femei, există opțiuni:
- Ma opresc sentimentul ca o victimă, nefericită - și să nu mă ajută.
- Am pierdut prieteni iubite.
- Am încetat să dragoste și sprijin.
Sună uimitor, dar sincer cu tine - un lucru mare, care se deschide ușa viselor. Opțiunea „victimă de sex feminin“ este găsit aproape mai des decât „femeia-om.“ Dar a doua opțiune ar putea foarte bine câștiga bani (despre familie și starea de sănătate a „feminin“ am păstra tăcerea aici), dar victima de sex feminin ... Este pur și simplu nu poate fi bogat și fericit. Ei bine, nu pentru rolul este. El ar trebui mai întâi să accepte responsabilitatea pentru viața lui, și apoi să fie fericit să se bucure de fructele sale.
Când găsiți ceea ce te oprește să fii bogat, trebuie să decidă dacă sunteți de acord cu ea. Dacă nu, reformularea blocuri, astfel încât acestea vă pot ajuta. Și dacă sunteți de acord, atunci timpul de averea ta nu a ajuns încă. Mai precis, nu sunt încă gata să-l primească.
Ca urmare, realizarea propriilor blocuri interne de bogăție și prosperitate, fiecare dintre noi se poate schimba asta. Pentru că la fel ca tine.
Uneori, pentru a face ceea ce am descris aici, poate dura de la o lună la un an. Dar merită.
Bogăție și prosperitate - o parte naturală a unei vieți decente. Și fiecare dintre noi poate fi bogat și fericit.