20 Obiceiuri de oameni fericiți, pe care nu le spun

De-a lungul ultimilor zece ani, am cu soția mea citit undeva o mie de cărți despre fericire, a sfătuit mii ca și cu zece oameni încearcă-l găsească și să comunice cu sute de mii de abonați noștri, care continuă în fiecare zi pentru a ne pune întrebări despre același lucru - despre fericire.

Toate acestea ne-a dat o idee destul de clară a ceea ce ... nu, nu ca un fel de fericire, ci despre ceea ce ii face pe oameni fericiți. Am observat în mod repetat modul în care oamenii care se află într-o groapă adâncă de depresie, la doar câteva săptămâni, a zburat pe aripile de fericire, doar prin efectuarea de modificari mici, dar importante în obiceiurile lor obișnuite.

Deci, nu este surprinzător faptul că, după acești oameni să înțeleagă ceea ce îi face fericiți, aceste „obiceiul fericit“ devine a doua natură. Acesta este motivul pentru care sunt despre ei, și nu se aplică. Trecerea prin a se vedea modul în care acestea sunt fericiți și mulțumiți de viața lor, dar nici unul dintre ei nu poate înțelege ceea ce este motivul pentru fericirea lor.

Aceasta este ceea ce vom acoperi în acest articol - despre obiceiurile care au oameni fericiți, și ei nu ne spun:

postfață

Această listă - aceasta nu este o rețetă universală pentru fericire universală. Nu, vreau doar să facă lumină pe câteva obiceiuri sanatoase, care pot schimba viața în bine. La urma urmei, fericirea ta este foarte mare măsură depinde tocmai de acțiunile tale. Cercetarea prezentată în acest articol se face referire în cărți, dovedesc că putem fi fericiți dacă nu, atunci destul de aproape de fericire, doar ușor schimbarea obiceiurilor noastre de zi cu zi. Și se va schimba obiceiurile pentru noi și orice altceva.

Așa cum a spus odată Elbert Habariyah: „Fericirea - este un obicei, așa că prețuim bine.“

Acum - rândul tău ...

articole similare