Gleb Samoilov sa căsătorit cu o gemenecă din stelele natalia oreiro

Solistul grupului "Agatha Christie" sa legat de căsătorie cu un jurnalist din Moscova

Salutări solistei grupului "Agatha Christie" Gleb Samoilov. Astăzi a semnat la biroul de înregistrare al capitalei cu Tatyana Larionova. Despre micuța fată este cunoscută: ea este jurnalistă și sa întâlnit cu Gleb în timpul interviului.

În fotografia de la biroul de înregistrare, noii bătrâni sunt îmbrăcați în negru, de accesorii de nunți - doar un buchet delicat de flori din mâna Tatianei și inele de logodnă pe care noii soți le demonstrează shooter-ului.

Gleb Samoilov sa căsătorit cu o gemenecă din stelele natalia oreiro

Gleb Samoilov și Tatyana Larionova s-au căsătorit

Fanii artistului au felicitat cuplul: "Ce minunat", "Wow, ce fericit Gleb, bucuros să te privească", "Vreau să-ți duc iubirea cu soțul meu prin viață, să dobândesc respect reciproc, să păstrez răbdarea. Consiliul și dragostea, copii sănătoși și frumoși! "

De asemenea, abonații au atins un subiect foarte interesant. Rețeaua a început să vorbească despre faptul că Tatiana este, în mod surprinzător, similară cu interpreta rolului de lider în seria TV iubită "Angel Angel" Natalia Oreiro.

Gleb Samoilov sa căsătorit cu o gemenecă din stelele natalia oreiro

Selecția cântărețului seamănă surprinzător cu "îngerul sălbatic" Natalia Oreiro

Tatyana însăși a spus abonaților că a fost bine informată și chiar a povestit povestea despre cum a vorbit cu actrița la una dintre petreceri, unde a fost prezentată ei. "Ea a răspuns în mod adecvat ... Oamenii ne-au confundat și m-am simțit incomod și amuzant în același timp", a declarat Larionova pentru.

Articole similare