Deci, ceea ce a fost făcut astăzi: a scos lanțul său, a scos motorul, scos încă mă urâți aripi.
Tot ceea ce un pic mai în detaliu mai jos.
1.Tsep. Lanț la început nu a știut cum să-și scoată, pentru că nici o experiență în acest nu (rade, motovody)). Vyzvonil altele, totul a învățat. El a luat de pe dispozitivul de blocare, îndepărtat lanț. Nu este dificil, dar foarte murdar. Vaselina amestecat cu aderentă murdărie rutier în ultimii ani de viață a motocicletei. Nu este o consistență foarte plăcut, să știi.
2. Motor. nu a fost prea multe probleme. Nut deșurubat și trase axa pe care atârnă motorul (roțile din spate). Apoi, deșurubați piulița care a avut loc motorul în roata din față pe așa-numitele „colțuri“. Și ce crezi că sa întâmplat? Nicrom nu sa întâmplat. Motorul a rămas în loc, înrădăcinate la fața locului. Th nah? - M-am gândit. Iar răspunsul a fost destul de simplu: în timpul anilor de viață a motocicletei. motor de Jos și atașamentul față de murdărie sale rutier strat cresc prea mult, uleiuri, și nu este clar ce altceva. Și în acel moment, când am deșurubat toate piulițele și șuruburile, motorul a fost lăsat în locul ei, deoarece această masă murdară este acum a lucrat ca un lipici. În alte aspecte, efectul său sa încheiat la fel de repede cum a început, dar mai mult pe care mai târziu.
Între timp, am eliminat, de asemenea, filtrul de aer. Și ce am văzut acolo? Stiva de benzină cu ulei, direct din carburator. Asta e rândul său.
Să ne întoarcem la motor. Deșurubați colțul din dreapta, motorul aplecat spre stânga. Deșurubați stânga, motorul se sprijini acum împotriva cadrului, așa cum ar trebui să fie.
După câteva minute de reflecție cu privire la modul de a elimina și trageți motorul până la reședința sa temporară, am continuat să lucrez. A încercat să elimine motorul de pe partea stângă a cadrului - în orice, odihnit ca o oaie. Ei bine, cred că, și nu scorpiei domesticit. Am încercat să eliminăm motorul de pe partea dreaptă a cadrului, și Aliluia! El mi-a mutat calm la o întâlnire. Un pic ca un pokryahtev vechi Dzyadok l-am scos din cadru. Heavy, o infecție! Am înfășurat într-o pânză, și, într-un fel da, cu pauze cratime să se odihnească, l-am târât la celălalt capăt al garajului. Să se ridice în picioare să-l, mă voi întoarce mai târziu, înainte de asamblare.
3. Wing. Trebuie să fim calmi, dar este imposibil! Așa cum am concentrat cu această parte mică, dar o astfel de problemă. Este inutil să-l aripa pe cadru și nu a fost terminat. Și a fost fixat la plastmaske - locul de aterizare a bateriei. Plastmasku nu a vrut să rupă. Ca rezultat, a împins un șurub, deoarece El a fost mai puțin decât un loc în care se înșurubează. Al doilea a lovit-mi șurubul nu atât de încăpățânat, el chiar arăta ca un intelectual (ne pare rău, perenyuhal HP shki). Al doilea a fost hassle de cel puțin. O modalitate mai rece - se învârte, celălalt răsucite - deșurubat similare, dar strâns. El a continuat în aceeași direcție - din nou filate. Dar ce naiba. Fie că am mintea gravitatea motorului umbrita si confuz am devenit stânga-dreapta, sau un șurub unele complicat. În cele din urmă, după cinci minute de afânare grele și mohorât, el a renunțat, atârna un steag alb pe pălăria. Ta-dum, aripa împușcat! Și, cum ar fi, pe textul se pare că am scris despre nimic. Da, poate în parte este. Dar, ar ști cum a fost dureros și lung!
Apoi, după pauză luat de pe partea sa din față, nu a existat aproape nici probleme cu ea. Cel mai simplu detaliu de retragere de-a lungul Java, diavolul o ia.
Fotografiez un pic, și a ajuns la asta.
Ce se întâmplă în continuare? Voi da seama cum să taie și modul de a găti cadru. Tot ce mai arata frivolă sau a face aici.
Vă mulțumesc pentru atenție, noroc tuturor)