Și nu ne-a plăcut șeful unui departament plătit! În primul rând, o astfel de du-te bine, și au început să ceară pentru ea în detaliu ce servicii banii și dacă puteți plăti parțial pentru doar ceea ce ai nevoie, imediat, „frumos“, ne-au trimis. Prin urmare, a dat naștere la un 17-volum și foarte mulțumiți. Mult mai puțini bani cheltuiți și medicii și asistentele sunt foarte bune.
O etichetă de preț de 18, care bolnăvicios 42 și 82 mii, sau mai mult acum?!
Pentru a înregistra poate fi în centrul ambulatoriu la spital №18 (taxa), pentru a alege un medic și toate sarcinii au loc care apoi va lua de livrare. În cazul în care, medicii recomanda ca fierbinte, cu atât mai repede te duci, cu atât mai probabil să intre în genuri (foarte mult dispus să dea naștere la ea). Ambulatoriu eticheta de preț centru nu este ieftin (dar nu mai mult decât restul plătit clinici), plus ca nu exista observația că este în stadii incipiente, vă puteți relaxa pe păstrarea spitalului (dar nu într-un spital simplu).
Ea a dat naștere într-un departament plătit, în liberă nu a informat, dar eticheta de preț este prea mare. Atitudine bună a personalului. Lovely neonatolog Tatiana Efimovna.
În cazul în care, medicii recomanda ca fierbinte, cu atât mai repede te duci, cu atât mai probabil să intre în genuri (foarte mult dispus să dea naștere la ea).
Și am plecat curs complet de formare pentru femeile gravide „pregătirea pentru naștere.“ Teribil. Aceasta este prima mea sarcina si eu sunt doar convins personal că acest lucru este un lucru necesar :). Este ca un cont sau alfabetic IMHO nu a putut fi
+10.000! cursuri de chic :)
Uita-te la toata perioada sarcinii, în centrul ambulatoriu, în Malakhovskaya urs merge acolo cu ea, eu sunt fericit. Cu LCD-ul nu poate fi comparat. Și despre preț, la fel ca oriunde altundeva, în opinia mea.
Uita-te la toata perioada sarcinii, în centrul ambulatoriu, în Malakhovskaya urs merge acolo cu ea, eu sunt fericit. Cu LCD-ul nu poate fi comparat. Și despre preț, la fel ca oriunde altundeva, în opinia mea.
și cât de mult (vorbesc despre prețul) privind menținerea sarcinii și în cursul?
Și întrebarea este acum luând în week-end, sau nimic nu sa schimbat?
In timpul sarcinii, de 3 ori pune 2, totul este bine, a dat naștere la taxa și Malakhovskaya Bryuzgin, toate super, datorită lor ogromennoe: floare :: floare :: floare:
și cât de mult (vorbesc despre prețul) privind menținerea sarcinii și în cursul?
Și întrebarea este acum luând în week-end, sau nimic nu sa schimbat?
Cursurile nu știu, nu hodila.Vedenie sarcinii, până când am ajuns la 25000 (SUA primul și al doilea în BOM, ultimele 18 RD, examen de specialitate: ORL, oftalmolog, internist - MAPE) Dar nu au complicatii ale sarcinii, mmm, daca este cazul problemele de sănătate. apoi, probabil, în week-end dorozhe.V mea nu accepta.