Când eram mică, mama mea a cumpărat un fier de vafe electrice. In fiecare week-end ea coapte napolitane parfumate, delicioase, și sora mea și fratele mic mânca lor ambii obraji.
În timp ce erau vafe fierbinte, mama pentru a le onduleze într-un tub. Ea le-a umplut cu mere gem sau lapte condensat, care a făcut-o. Niciodată nu am gustat tratează mai delicioase! Chiar și tiramisu și alte deserturi fantezie nu pot fi comparate cu aceste Napolitane gofrate din copilărie.
Dar un vechi fier vafe este deja rupt. Pentru o lungă perioadă de timp nu ne-am bucurat de preferat role de vafe! Sunt de acord, acele tuburi care sunt vândute în magazin, să nu gust, cum ar fi acasă!
Și, recent, soțul meu și am ales pentru a stoca televizor. Există o acțiune a avut loc. Atunci când achiziționează anumite modele, puteți alege un cadou alte elemente. În general, ne-am dobândit, și un televizor și un fier de vafe.
Acum am de cumpărare tuburi preferate Mamula. Ele sunt foarte mândru de fiica mea mica! Eu mă recunosc ca un copil :) Cel mai important lucru pentru a le pregăti foarte ușor, astfel încât numai acestea sunt consumate foarte repede!
Și, recent, am aflat că nu numai că se pot coace vafe în fier vafe. Ce feluri de mâncare pot fi încă în ea pentru a găti, vei învăța de la galeria mea.
Ai un fier de vafe? Ce feluri de mâncare nu ai pregăti?