Dezvoltatori: Wozhi Tech Beijing Co.Ltd.
Pret: gratuit, pachet avansat - 14,99 $ pe an
Caracteristici: Puteți crea grupuri pentru note de discuții
Pro: functioneaza pe toate platformele populare
Contra: cantitate limitată de note
Platforma: Mac, Windows, Linux, iOS, Android
Wiznote - un serviciu pentru stocarea note și fișiere. În plus față de crearea de documente, Wiznote pot partaja înregistrările cu alți utilizatori și de a crea grupuri de discuții. Serviciul funcționează cu toate formatele MS Office, iar instalarea acestuia este posibilă dekstopov și platforme mobile (Mac, Windows, Linux, iOS, Android). Acces gratuit atunci când se utilizează pachetul personal, 14.99 dolari pe an pentru pachetul Professional și $ 399 - pentru un abonament corporativ. Pachetul Personal este disponibil în două grupuri cu maximă memorie partajată de 500 MB și cinci grupuri de afaceri și cu 500 MB de dimensiuni de stocare. Numărul de grupuri de afaceri profesionale, de asemenea, limitat la cinci, dar stocarea este mărită la 1 GB.
Dezvoltatori: KdanMobile
Preț: 5 $, plus 3 $ pe luna pentru spațiu de stocare suplimentar
Caracteristici: potrivite pentru efectuarea note de călătorie
Pro-uri: mare varietate de subiecte
Contra: Nu este potrivit pentru afaceri
Platforma: iOS, Android, Windows 8
Cel mai simplu Notepad. care vă puteți gândi. Un ecran - o notă. Intrările sunt sortate de tag-uri. Notefile similare cu notele de pe iPhone, dar aici există încă posibilitatea de a crea un director și sincroniza cu icloud, precum și a adăuga un widget pe birou laptop-ul pe desktop. Dintre minusuri: funcția de notebook-uri simplificate, astfel încât nu există posibilitatea de a adăuga o fotografie sau pdf. De asemenea, nu are versiuni pentru Android și Windows.
Maria Lapuk (FRII):
„Am încercat o mulțime de piese diferite, care mi-ar permite să organizeze notele mele: Evernote, CintaNotes și o grămadă de altă parte, dar, din păcate, nimic de hârtie nativ și creierul lui de la sine nu a fost găsit.“