În adevăr, noi toți, uneori supere de cineva sau ceva. Ne confruntăm din cauza trădării unui fost iubit, sau din cauza faptului că cineva este nedrept ne-a costat. Astfel de situații sunt familiare tuturor. Cu toate acestea, puțini oameni cred despre modul în care infracțiunea afectează o persoană.
Acest sentiment poate fi comparat cu buruienile din grădină. Se înmulțesc și în cele din urmă poate distruge toate florile. Chiar dacă infracțiunea nu este mare, odată ce poate da lăstari negative. Dar astfel de surprize nu sunt dorit. Așa că hai să aflăm de ce trebuie să scăpăm de aceste buruieni enervante și periculoase.
Resentimentele transformat în furie
Furie - aceasta conditie neplacuta groaznic pentru alții, și pentru cineva care se confruntă cu ea. Doar imaginați-vă contorsionată de furie, față congestionată și mâinile balled în pumni. Tu simți puterea ca Hulk, ucide adversarul cu o singură mână. Și tu te restrânge este foarte dificil. Deci, nu se acumulează infracțiuni, astfel încât o zi în care nu sunt transformate în mânie.
vătămare corporală
Insultele poate atrage după sine următoarele stări:
- dureri de cap;
- agravarea bolilor cronice;
- insomnie, și o tendință crescută la consumul de alcool sau droguri;
- hipertensiune arterială, infarct miocardic, accident vascular cerebral;
- probleme ale pielii.
prejudiciul moral
consecințe resentimentul nu sunt limitate la probleme fizice. Deci, dacă a scăpa de acest sentiment, se va reduce nivelul de stres și de anxietate. conversații constante, gânduri, anxietate cu privire la viitor și experiențele din trecut este obositor creierul nostru. Când porți pică, cu atât mai tensionate mintea ta. Ca rezultat, sunt în mod constant în stare excitată și nu se pot bucura de viata. Acest lucru atrage după sine o tendință de obiceiuri proaste și poate duce la probleme de sănătate mintală. Iertarea a reveni, de asemenea, vă liniște sufletească.
Resentimentele distruge relațiile
Dacă posedă un sentiment de resentimente, apoi în cele din urmă emoțiile pot ieși și au dezvoltat în abuz verbal sau orice activități fizice. Desigur, acest lucru este comportamentul tau nu va dori colegii, prietenii sau rudele. La urma urmei, te va aerisire nemulțumirile și furia lor pe un complet nevinovat în oameni. Prin urmare, rasstantes cu acest sentiment, și veți vedea cât de armonios relația ta va fi cu rudele.
Resentimentele dulls instinctele noastre
Cu toții se nasc cu instincte, care sunt concepute pentru a ne ajuta să supraviețuiască. Astfel, animalele știu întotdeauna când să fugă de prădători, pisoi orbi sunt capabili să găsească mama lui de miros, etc. În ceea ce privește omul, el a experimentat un sentiment de resentiment este capabil de a provoca efecte nefaste asupra minții, suprimarea ea. Ca rezultat, instinctele noastre tocit, pentru că ne gândim prea ocupați cu privire la persoana care ne doare ceva.
Resentimentele dezvolta ignoranta
Resentimentele apare din ignoranță sau incapacitatea de a înțelege unele lucruri. Cât de des oamenii spun, „am fost tratat incorect“, „Nu pot să cred că e ceea ce a spus despre mine“, „De ce a primit o promovare, și am fost lăsat în locul ei, pentru că sunt mai bine?“, „Nu e corect că un iubit nu mă mai iubește și ar prefera pe altcineva“, etc. După analizarea acestor fraze, puteți vedea că acestea au ca scop, în scopul de a proteja identitatea prețioasă a persoanei care ia infracțiune la ceva sau pe cineva. Motivul pentru aceasta este ignoranța care ne împiedică să vedem lucrurile așa cum sunt ele în realitate.
Iertarea va face viata mai buna
Când schimbăm în mod constant de la un gând la altul în ceață de resentimente, această stare în cele din urmă ar putea umple o mare parte din viața noastră. Cu toate acestea, dacă recunoașteți că ei înșiși sunt sursa de propria lor bunăstarea emoțională, chiar dacă lucrurile nu merg asa cum ai dorit, veți vedea o schimbare în bine. Și ei se vor ocupa atât cu spațiul spiritual și fizic. Nu este necesar să se concentreze asupra trecutului. La urma urmei, nu are nici un efect asupra vietii tale de azi. Dacă ierta pe cineva, aceasta nu înseamnă că ați uitat acest lucru sau acea situație. Tocmai ai decis să se mute pe și să fie o persoană fericită.
photoshoot Charming mama pyaternyashek
fapte amuzante despre sex pe care ar trebui să știi
Top 20 lucruri pe care nu ar trebui să fie în casă
Câteva sfaturi despre cum să ierte infracțiunea
Dacă mintea ta va fi în armonie, atunci așa va viața ta. Desigur, tot ceea ce nu se întâmplă întotdeauna exact așa cum le-am dorit. Uneori poate fi dificil de acceptat. Cu toate acestea, în cazul în care o furtună de emoții umplut cu mai multe și resentimente, furtuna mintea noastră nu poate scăpa. Smeriți-vă în furtună, și atunci va fi capabil să găsească o barcă de salvare, chiar și printre valuri puternice.