25 Care dintre profeți menționați în Coran?
Profeții a spus oamenilor despre Allah. a învățat elementele de bază ale credinței și închinarea lui Allah. Ei explica legile religiei, moralității și s-au efectuat tot ce a cerut. Profeții au fost un exemplu pentru cei din jur. În scopul de a face pe oameni să creadă în misiunea lor profetică, au făcut pentru voia lui Allah, care a fost dincolo de puterea celuilalt, adică, Ele sunt minuni. Profeți de intrare de știri plăcute în Jannat cei care păzesc poruncile lui Dumnezeu și informează pe cei care nu au păstrat agonia de așteptare în Dzhahanname. Se spune în Sfântul Coran:
قل سيروا في الأرض ثم انظروا كيف كان عاقبة المكذبين
Semnificație: „Spune (O Muhammad):“ umblă pe pământ și să vedem ce a fost răsplata celor care nu recunosc (mesagerii) ".
Profeții - Allah este oamenii aleși care au avut morale înalte și a fost un exemplu pentru oameni. Fiecare dintre profeții loiali, inteligente proorociri. Nici unul dintre ei a fost un mincinos, un trădător sau un prost. Fiecare dintre ele a fost infailibil, protejat de kufr, din păcate mari și mici, înainte și după ce a primit o profeție.
Adam a fost primul profet, pacea fie asupra lui, ultimul - Muhammad (sallallahu alaihi wasallam). Între ei au existat mulți profeți. Nume de 25 de profeti menționate în Coran. Dar, de fapt, numărul lor este mult mai mare. Noi credem în toți profeții, numărul exact de care se face nici o distincție între Allah știe.
Numele profeților menționați în Coran:
18. Zulkifli (AS);
25. Muhammad (pacea si binecuvantarea Celui Atotputernic!)
A se vedea, de asemenea:
A se vedea, de asemenea:
Soțul a fost dat de 10 ani în închisoare, ultimii 2 ani, de așteptare pentru el este adevărat, dar am înțeles că este imposibil să se aștepte atât de mult timp,
Când fiul a fost de șase luni, soțul ei a plantat, a dat destul de mult timp (peste zece ani); a durat până când instanța (2 ani), am fost de așteptare pentru el drept. Acum, doar așteptați, dar am înțeles că este imposibil să se aștepte atât de mult timp. Dacă te duci departe, mă simt ca un trădător. Am o foarte greu să crești un copil, părinții nu ajuta, nu am părinți. Exact același Vreau o viață nouă, dar îmi pare rău pentru el. Vă rugăm să consilieze!
Privind educația copiilor în hadith
Osama bin Zeid (radyyallahu lui) a spus: Mesagerul lui Allah (sallallahu alaihi wasallam) mi-a pus pe un genunchi, și Hassan - pe celălalt genunchi. Apoi ne-am presat la piept, spunând: „O, Allah meu! Fii milostiv cu ei. Într-adevăr, așa cum am avut milă de el "
Sunt musulmanii permis să danseze și să asculte nasheeds?
Și dacă un musulman va dansa pentru a te soțul sau părinții sau prietenele ei, aceasta va fi interzis?
Poate o persoană obține din nou pe rugăciune, o persoană care bea alcool? Unii spun că este necesar să se aștepte timp de patruzeci de zile, și numai atunci poate începe să se închine. Este adevărat?
În Ziua Judecății astfel de oameni nu va ajuta nici Eid, nici rugăciune
Într-una din hadith nobil Profetul lui Allah (pacea si binecuvantarea Celui Atotputernic) explică faptul că, după cum timpul Rasulullah a cerut întrebarea lui Sahaba: „Cine este“ muflis „? Companionii au răspuns: „În opinia noastră, acest lucru este cel care nu are nici un adăpost, nici o schimbare de haine, sau de orice proprietate. Pe aceasta Trimisul lui Allah (pacea si binecuvantarea Celui Atotputernic) a spus:
5 motive pentru care rugăciunile nu sunt acceptate
Te rogi și cere lui Dumnezeu să-ți dea ceva sau de a lua de la tine ceva dăunător. Dar indiferent cât de greu nu ați strigat către Dumnezeu, Dua tale rămân fără răspuns, și nu înțeleg motivul. Ce faci greșit? De ce Dumnezeu nu răspunde la rugăciunile tale?
Răspunsul celor care se amestecă Islamul și radicalismul. Cuvinte foarte puternic!
O rugăciune scurtă, comisia de care este de doisprezece ani de cult
Există ahadith autentice care confirmă existența avvabin rugăciunii?