Vino primăvară se întâlnesc împreună! În acest scop, vă invităm pe toți să se alăture într-o călătorie. Trenul va rămâne pe platforma timp de șase zile. Asta-i cât de mult timp ai de ceva să se gândească și să trimită o cerere de participare - și va fi biletul. Formularul de aplicare vă naydosch AICI!
Buna ziua. Numele meu este Rita, eu sunt de 24 de ani, toată viața mea am trăit în Riga.
Întotdeauna a fost o fată, un băiețoi: nu tocuri, fuste, rochii, bijuterii si make-up.
În locul vara - toamna si iarna vine, cu blues sale și viața de zi cu zi gri, astfel încât sosirea primăverii - o gură de aer proaspăt, ca o rază de lumină la capătul tunelului. Cu primăvara vine dorința de a se scuture toate mediocritatea și să fie un fel de ghiocel - frumos, sofisticat, delicat - face drum din topirea zăpezii gri.
Vreau să se schimbe, pentru a deveni mai feminin, sofisticat ... Doar niciodată nu au curajul de a lua primul pas spre conversie. Frica și incertitudinea se face simțită: „Și dacă nu, sau nu pentru că am vrut să? Și ce va râde de mine? Și dacă este necesar pentru mine? „Acum pot spune cu certitudine că este necesar! Vreau sa! Vreau aceasta adrenalina de necunoscut! Acest proiect - ca un impuls în direcția corectă ca o buclă pentru care agățat și apoi du-te însuși, continuând să se schimbe.
Aș dori să se, aspectul lor se bucură - relaxat, mulțumit de ea și alții femeie - aduce pace, bucurie, umor bun și calm. Vreau ca soțul meu admirat și sa bucurat soția lui. Ce ar fi un copil de la o vârstă fragedă a fost un martor și un cunoscător al frumuseții feminine! Vreau să fiu soare - să emită lumină, căldură ...
- Pentru a ilumina lumina altora, trebuie să poarte un soare ...
Sunny, încropită din aluat de sare - care va fi talisman mea, un simbol al primăverii, frumusețe, schimbare ...
Ps - și încă este o modalitate foarte bună de a surprinde soțul ei să se întoarcă dintr-o călătorie de afaceri. Este întotdeauna frumos să aud de la un iubit-o, „Ai mine atât de frumos!“
SĂPTĂMÂNA ONE = TRANSFORMARE ONE
Șase dintre Schimbării în salonul de înfrumusețare
Fiecare participant,
care vor putea fi transformate,
părăsi salonul de înfrumusețare cu un coș de cadouri de la ALFAPARF Milano
di Semi Lino Diamante COLOR PROTECTION -
Salvați culoarea părului saturate pentru o lungă perioadă de timp!
- Absența de sulfați asigură curățarea ușoară a părului sposobstvuyuya conservarea pe termen lung a culorii părului.
- Sistemul de culoare-Block + protejeaza parul de efectele nocive ale componentelor agresive de apă de la robinet.
- Acidul lactic restabilește pH-echilibru și blocarea formării radicalilor liberi.
- Componentele lipidice ale extractului de ulei de măsline este sigilat în portbagajul unei culori cosmetice a părului, asigurând durabilitatea și luciul după procedura de colorare profesională.
- Extractul de semințe de in ofera parului stralucire de neegalat.
După ce toate cele șase transformări au loc, pe portalul de știri vor fi anunțate vot TVNET - într-o săptămână vom alege o transformare care a placut cel mai mult.
Cine va fi dat cele mai multe voturi vor primi
Ceilalți cinci participanți vor primi titut „Miss simpatie ALFAPARF Milano», «ra portalul simpatie TVNET "" Miss simpatie revista Stella», «ra simpatie Mamin Club“, etc.
Proiectul este sprijinit, de asemenea,
Toate transformarea va avea loc în Riga saloane de înfrumusețare. Locuiți într-un alt oraș și vă este greu să ajungi la Riga? Nu contează! Încă implicat în proiect!
Trebuie să completați toate cele șase sarcini și apoi tuturor celor care trăiesc departe de oraș, reprezentanții ALFAPARF Milano va selecta un alt câștigător. Noi personal sunt de acord în ce zi și în cazul în care pentru a organiza transformarea. Asta e doar la vot pentru marele premiu, cel mai probabil, nu va avea timp să ia. Dar lucrul cel altceva - procesul și va fi!