ux7a1jh5scjw a scris (a): părinții pur și simplu nu se pare că este necesar să vă sezzhat.Zachem de ce vei cheltui bani atunci când aveți posibilitatea de a trăi cu noi
dacă aveți ceva pentru a se sprijini, atunci s-ar putea muta fără știrea părinților. Numai în cazul în care mă întreb student la medicina va câștiga destui bani pentru a inchiria un apartament și de a se hrăni.
așa că am făcut. M-am dus la o discotecă pentru copii cu paralizie cerebrală. ih.u distrați ne-a fost transmis de la Bostanov, unde a avut loc meropriyatin
ux7a1jh5scjw. 30/10/14 12:33 (Răspuns la: Funny Hedgehog)
părinții pur și simplu nu consideră că este necesar să se „de ce te sezzhat.Zachem vei cheltui bani atunci când aveți posibilitatea de a trăi cu noi“
ux7a1jh5scjw. 30/10/14 12:32 (Răspunde la: Funny arici)
desigur, voi oferi pentru banii lor sebya.A lucrurile pe care le-am înțeles.
Este necesar să se mute de la părinții lor și să înceapă să trăiască așa cum doriți vy.A faptul că părinții nu doresc, nu lasa doar scuze
Briony. 30/10/14 10:44 (Răspunde la: Muzica este viata mea)
Muzica este viata mea, am scris (a): Nu știu, poate că unele senzație de apăsare, nu sunt bani pentru ceva, ceea ce ar dori să facă, sau poate că sunt, dar mi-e rușine să întreb părinții care deja am plati taxa si da bani de buzunar. Încă lăsați bani pentru tratament. Da, și eu nu știu ce vreau să fac. Numai astăzi un alt pentru a discuta ceea ce cineva scrie poezie, muzica, desen, dans, și eu nu știu cum.
ux7a1jh5scjw a scris (a): doar știu că sunt prea bespokoyatsya.Dazhe mine când stau la școală. Sau o plimbare lungă la magazine și mama deja încep să bâzâi
Deci, ce? Sunteți în vârstă de 19 de ani, este timpul să trăiască independent. Dar poate că nu sunt capabili, atunci trebuie să se supună părinților lor, și doar un dolar ca un adolescent.
ux7a1jh5scjw. 10/29/14 22:40 (Răspunde la: Briony)
doar știu că sunt prea bespokoyatsya.Dazhe mine când stau la școală. Sau o plimbare lungă la magazine și mama deja încep să bâzâi
Briony a scris (a): Deci interferează cu viața interesantă?
Nu știu, poate că unele senzație de apăsare, nu sunt bani pentru ceva, ceea ce ar dori să facă, sau poate că sunt, dar mi-e rușine să întreb părinții care plătesc deja pentru mine de formare și să dea bani de buzunar. Încă lăsați bani pentru tratament. Da, și eu nu știu ce vreau să fac. Numai astăzi un alt pentru a discuta ceea ce cineva scrie poezie, muzica, desen, dans, și eu nu știu cum.
Briony. 10/29/14 22:02 (Răspunde la: Muzica este viata mea)
Muzica este viata mea, am scris (a): Am același lucru. Aș dori niște novyhvozmozhno, senzații tari. Deci nefiga. Casa-Training-dominet, serialelor, Galya, VC, muzica. Și atât de mulți, mulți, mulți ani
Deci, ce previne vii interesant?
Se spală știi perfect ce vrei, dar uita-te mereu înapoi la părinții lor. Vrei libertate și independență, și asta să fie angajat în scopul de a realiza acest lucru. Sunt la vârsta ta este complet autoportantă și rulare pe lume, în căutarea experienței.