Fiii și fiicele au nevoie pentru a societății tatălui, acestea ar trebui să se bucure de compania sa. strategia și tactica de dezvoltare a familiei nu doar bine alese. Așa că am decis să ajute părinții însărcinate și tineri, și să dea câteva sfaturi pentru executarea cu succes a paternității:
1. Decide cu privire la prioritățile
Copiii - cel mai important lucru în viața noastră. Dar, în afară de ele există și alte preocupări. Copiii nu trebuie să devină un scop în sine. Ar trebui să fie înțeles în mod clar că atât tatăl și propria viață copiilor. În mod ideal, aceste vieți se întrepătrund armonios. Tatăl, care trăiește o viață plină - un exemplu al viitorului model pentru copil. În același timp, auto-copii - mândria și bucuria tatălui
2. Inițiativa - promovat
Încercați, cum să participe la viața copilului mai mult posibil. Ai grijă de el. Spune-le: „Eu pot descurca“ - si reusiti sa calma copilul, l-au pus în pat, o baie, hrana pentru animale și schimba hainele. Eu spun, „Eu nu știu“ sau „Eu nu pot face acest lucru“, este întotdeauna posibil, dar lasă-mă, și când am chiar ai învățat cum nu acum?
3. Experiența - vine cu timpul
Nici o femeie nu se naște o mamă. Toate abilitățile de comunicare cu copii dobândește în timpul unei apariția în copii de familie. Pur și simplu, spre deosebire de tine, ea nu are de ales - și ea studiază, studiind, studiind. Deci - merge mai departe! Ignoranța este ușor de eliminat de către literatura de specialitate sau sfatul mai multor bătrâni cu experiență relevantă.
4. Nu încercați să înlocuiți mama
Tu - abordarea lor de părinți. Nu copiați mama. Elaborarea unui sistem de comunicare cu un copil. Poate fi acele domenii ale vieții, care au o mai bună înțelegere, de exemplu, jocuri, greutate de formare, concurență, sport, umor, etc.
5. Se tratează copilul dumneavoastră modul în care v-ar dori părinții tăi să te trateze
Vechiul adevăr. Nu lăsa greșelile făcute de părinții tăi. Luați în considerare abordarea educației tatălui tău. Dacă sunteți mulțumit, simțiți-vă liber pentru a lua un exemplu. Dacă ne amintim unele erori - este timpul pentru a le repara.
Straduiti să organizeze consilii de familie și discuții deschise. De multe ori cere opinia copilului într-o anumită ocazie. Deci ai ridica în ea propriul punct de vedere și capacitatea de ao exprima. La fel cum este util pentru dezvoltarea de încredere în sine.
7. Nu șantaja copilul
Inutil să spun copilul „Mănâncă terci, sau nu vă cumpărați o jucărie“ În același timp, vă oferă posibilitatea de a copilului, în primul rând, dar nu mananca terci, și în al doilea rând, data viitoare el nu poate mânca terci, atâta timp cât vă promit să-l jucărie. Nu se încadrează în propria lor capcană.
8. Învață să spui „Nu“
9. Nu te juca idol
10. Cultiva devotament fata de familie
Valorile familiei și tradițiile trebuie să fie vaccinate încă din copilărie. Și acest lucru este în puterea ta. Puteți conduce prin exemplu. Dar, amintiți-vă, copiii sunt puțin probabil să trișeze în cazul în care simt falsitatea - Opinia ta va fi întotdeauna pusă la îndoială.
calendar
dezvoltare
copil
11. arată mai des sentimentele lor
Nu este nimic mai important decât dragostea pentru copil. Cu toate acestea, cuvântul „dragoste“ are prea puțin sens pentru el. Nesfârșit repetate, „Tati te iubește“ - este inutil. Copiii nu înțeleg. Dar asta este mai bună decât orice cuvinte, deci este - sărutul, îmbrățișarea și mângâieri. Mulți tați sunt jenat să arate deschis afecțiunea copiilor. Treci peste asta, și niciodată nu, niciodată nu va regreta.
12. Violența nu este calea
Lovirea unui copil - este imoral. Daca nu sunt disponibile pentru a explica copiilor ce să facă acest lucru sau că actul nu poate, tu, în primul rând, ar trebui să caute cauza în sine. La urma urmei, atunci când neascultarea de subordonații în serviciul dumneavoastră și niciodată nu ar ridica o mână pentru ei. Cauza daune fizice la o ființă care nu poți răspunde - este notoriu eșecul de sex masculin ca un tată.
13. Se bazează pe intuiție
14. Divorțul - nu este un motiv de refuz de paternitate
Părinții ar trebui să lucreze împreună și să se sprijine reciproc de dragul cauzei lor comune - de dragul copiilor lor.
15. Bucurați-vă de punctul
Nu aveți timp pentru a recupera, și ca copiii cresc și să devină independente. Deci, încercați să utilizați tot timpul disponibil pentru copii. Plimbare în parc, plimbare plimbari face cu meserii și teme, și așa mai departe.
Tata - sună bine! tați buni nu se nasc, ei nici măcar nu ajunge la apariția copilului. Aristotel a observat că paternitatea - un semn de maturitate, civică și personală.
De îndată ce un adult mediu vede un copil adecvat, el începe imediat să-l învețe ...
Creat cu dragoste, tandrețe și grijă.
Redarea unui site sub orice formă, inclusiv în traducere, în orice media, inclusiv pe Internet, este posibilă numai cu condiția ca legătura directă cu www.posobie.info.