10 mituri stupide despre droguri

Susținătorii războiului de droguri trăiesc și respiră mituri. Ne revine sarcina de a demitiza aceste invenții astfel încât să ne putem bucura în condiții de siguranță potiune lor preferată!

Cu toate acestea, pobochka marijuana, într-adevăr, acesta poate fi viața în pericol. De exemplu, ieri am comandat din greșeală o pizza topping, cu o dublă în loc de un singur, și aproape a murit de plăcere.

Psihedelic la toate costurile să fie evitate, de asemenea. Știu pentru mine. Într-o zi am mâncat un brand și a mers să cumpere vopsea pentru țesături. Când am fost în zadar, sa dovedit că toate tuburile la unul erau albe.

De la pisici, care va aplatiza pentru totdeauna la tatuaje LSD - unele mituri tocmai am auzit!

Să ne amintim cu tine de 10 „legende urbane“, despre substanțele și de a vedea de ce totul este gunoi complet.

1. În cazul în care umple cu pisica fum hi ea va continua pentru totdeauna.

De ziua lui Mi-am dat tufă pisica Catnip. (Mum Greens proprii, -. Lbs) Dar Catnip este un lucru, dar ce se întâmplă dacă da iarba pisica?

Să fim sinceri: unele proprietarului, pisica, într-adevăr, lasa un flux de fum ureche de cânepă pisicii.

Potrivit medicului veterinar Patrika Mahani, pisicile pot simți efectele de marijuana.

„Dacă pisica respiră sau se va folosi canabis în interiorul, ea a experimentat euforia din cauza efectului de THC, precum și anestezie și somnoroși - datorită CBD“, - a spus Mahaney.

La fel ca oamenii, pisicile efectul va depinde de puterea de nivelul THC, mărimea animalului și doza. Desigur, atunci cand esti sub Hai si pisica ta, de asemenea, ultimul lucru pe care doriți să auzi, este faptul că pisica va aplatiza pentru totdeauna.

Simplu! În cazul în care animalul se află sub Hai, nu este pentru totdeauna.

„De-a lungul timpului, efectul va veni la zero, deoarece organismul va procesa THC și CBD în ficat, rinichi și alte organe, atunci pisica nu va mai simți nici o euforie, nici anestezie, nici somnolență, - spune Mahaney - Pisica nu este ramasita experiență de viață ridicată constantă“.

Dar, doar în cazul în care, nu împărtășesc iarba cu animale de companie.

2. Iei LSD și sa dus la Durkee.

Aici totul este întors pe dos. LSD capacitatea fenomenala diferite de a extinde conștiința umană - pentru a spori empatia, sensibilitatea emoțională și deschiderea către noi experiențe. În acest caz, poliția circulă mitul că, dacă luați prea mult acid, du-te nebun și de a lua într-un spital de boli mentale.

Voi fi sincer: cantitatea maximă de acid, am mâncat la un moment dat - este comprimate de trei și jumătate. Dar, pentru a se asigura de falsitatea mitului, l-am întrebat pe prietenul meu, care a băut o dată din greșeală aproape o sticlă de LSD lichid, a descris experiența sa.

El a ținut mintea lui, dar tripoval câteva zile și prietenii foarte apropiați cu animalele fără stăpân din zona dumneavoastră.

„A fost o nebunie - personalitatea mea este complet dizolvat, - a spus el. Deci, dacă vă decideți să utilizați nemerenoe cantitatea de acid, principala preocupare a ta - nu plan pentru următoarele câteva zile.

3. Polițistul care lucrează sub acoperire, la întrebarea dacă el nu este un polițist, trebuie să dea un răspuns sincer

Ah, dacă ar fi adevărat! Ca un avocat mi-a spus: „El lucrează sub acoperire, așa că va ascunde adevărul până la sfârșit.“

Și apropo, dacă sunteți reținuți sau arestați, ceea ce se va spune la poliție? Răspunsul corect este: nu un cuvânt. Refuză să răspundă la întrebări și să ceară un avocat.

4. Sub LSD te simți că sunt realizate din suc de portocale.

Această legendă urbană a fost reiterată la începutul anului. Aceasta este - o altă variantă ciudată pe tema pe care LSD-suflare minte.

Aparent, cineva a luat o dată de acid atât de mult încât părea să-l ca și cum acesta ar fi făcut din suc de portocale. Dacă narkokrestonostsam pare că această poveste va speria copiii atât de mult încât ei nu au încerca LSD, au ceva cu logica. De ce nu sperie oamenii o grămadă mare de rahat uman? Ei bine, de fapt, care nu doresc să se simtă ca a făcut de suc de portocale! Sucul de portocale este atât de delicios! Vreau să fie suc de portocale!

5. Marijuana acumulate in celulele adipoase, provocând flashback-uri.

Unde sa întâmplat asta? Precum și povestea de groază că acidul se stabilește în coloana vertebrală, o întreagă generație a fost ingrozita, deși canabis poate un pui de somn in celulele grase, cum ar fi un vulcan stins, și apoi brusc exploda pur și simplu atunci când nu vă așteptați. Desigur, nici în cazul LSD, sau, în cazul științei iarbă dovedește nimic de acest fel.

Persoanele care sunt predispuse la paranoia, atacuri de panica poate da un sentiment de detașare de realitate. Deci, dacă vă decideți că flashback pe bază de plante, atunci fie ai crescut nivelul de endorfine ca răspuns la încărcare sau vă confruntați cu un atac de panica. Sau sunt doar ai fumat o școală mare, că ei au uitat că fumat.

6. Strangers înmânat bomboane la copii de Halloween cu iarbă.

Pot să vă amintiți cum părinții în copilărie te-a speriat, spunând că străinii impartind bomboane de Halloween cu lame de ras din interior? Ei bine, adepții războiului drogurilor este uneori răspândit zvonuri și mai infricosator - o astfel de scumpete poate fi canabis!

Recent, în anul trecut, agențiile guvernamentale din statele cu marijuana juridice, cum ar fi Washington și Colorado, părinții de avertizare distribuite ca strainii pot trata copilul lor cu dulciuri cu marijuana.

Care a fost rezultatul? Oh, nimic. Nici un caz de copil de Halloween tratate într-o anumită dulceață de cânepă.

7. Ecstasy este de a face găuri în creier.

Relaxează-te, creierul tau nu arata ca un șvaițer, ca un polițist pensionat ți-a spus la conferință în sala de sport școală. Cu toate acestea, dacă vă simțiți că ceva este de a face mișcările în creierul tău, atunci ai luat-o razna de la toate aceste povești de groază.

Pe scurt, nu există găuri în creierul ecstasy (o corectă MDMA) este format. „Este amuzant că acest mit este încă popular,“ - a declarat Lora Ostin Chiovakko organizațiilor medicinale mindfulness, care educă oamenii cu privire la efectele de canabis și droguri psihedelice asupra conștiinței. Potrivit Chiovakko, sursa de legenda - impactul real al ecstasy asupra nivelurilor de serotonina, din cauza căreia o persoană se simte atât de fericit.

Mai mult decât atât, chiar și Drug Enforcement Administration (DEA) a dat undă verde pentru a testa MDMA pentru a trata PTSD. MDMA poate ajuta veterani cu nici o teamă să se confrunte cu amintiri traumatice și, astfel, a scăpa de ele.

8. Odată ajuns în Lucky Strike adăugat iarbă.

Imaginați-vă că de fiecare dată când Don Draper se aprinde în următoarea serie de „Mad Men“, tutunul din țigară amestecat cu iarbă. Poate că nu ar fi atât de mult bautura, si nu ar fi avut atât de multe probleme. Din păcate, acest lucru este bicicleta!

9. traficanti de droguri in 70 de copii face tatuaje transferabile cu LSD.

În 70 de ani dintr-o dată a mers pentru o plimbare în zvonurile îngrozitoare țară - că unele decalcomanii pentru „tatuaj“ pentru copii nu este numai în formă de marca, dar, de asemenea, să conțină o doză de LSD. Se pare că multe legende urbane legate de canabis și droguri psihedelice, bazat pe premisa că oricine în mintea lui dreptul vrea să distribuie medicamente gratuite. Aiurea „bortsuny“ nu există nici o limită! Un exemplu viu - cu greu orice altă substanță, care este mai bună decât LSD-ul, trezește un sentiment de comunitate și de unitate, și totuși nici unul dintre prietenii mei mi-a cumpărat un brand gratuit.

10. Marijuana - primul pas spre alte droguri.

Am plecat pentru ultima mitul cele mai flagrante și dăunătoare și cu bucurie să declare - fără dubii și rezerve - că iarba nu conduce la alte medicamente. Factorii care duc la dependenta de droguri - este sărăcia, boli psihice, probleme în comunicarea cu ceilalți și prietenia cu dependenții de droguri. Desigur, și criminalizarea marijuana nu ar putea juca un rol.

Totul este exact opusul: Medicii sunt extrem de utile pentru reducerea efectelor nocive de marijuana, deoarece permite pacientilor sa faca fata mai bine cu dependența de droguri periculoase, cum ar fi opiacee. Wendy Zakharko, a lucrat ca medic în Colorado, el a spus cu acest prilej: „Multi pacienti vin la mine și spun că marijuana le-a ajutat să renunțe la heroină sau de metamfetamina.“

Ai auzit doctorul? Relaxați-vă și hapnite!

Ați putea fi, de asemenea, interesat în

Legalizeclub.org: Zilele în care poliția și agenții federali au dreptul de a organiza raiduri asupra cultivatoare de canabis legale și vânzătorii sunt acum istorie, așa cum președintele Obama a acceptat și a semnat proiectul de buget.

articole similare